Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten

“Kadotip: leerrijke kaarten”

De feestdagen komen er aan. Voor mij een gezellige, maar ook hectische tijd. Ik ben namelijk ook jarig in december. Dit betekent, dat ik mijn verlanglijstje voor december goed van tevoren moet bedenken, omdat ik meestal geen inspiratie meer heb rond die tijd. Met de lijstjes van de Muppets heb ik precies hetzelfde. We hebben zo ongelooflijk veel al gekregen, dat het soms moeilijk is om weer wat nieuws te verzinnen. Waarschijnlijk lopen jullie tegen ditzelfde probleem aan. Tip is om www.lijstje.nl een online verlanglijstje bij te houden. Als je dan iets te binnen schiet kan je het gelijk daarin verwerken met link en al.

Mocht je echt niet meer weten wat aan te schaffen kan ik je de leerrijke kaarten van Deltas aanraden. Voor Sanne heb ik ooit de “Mijn eerste 100 woordjes” variant ervan gekocht. Spelenderwijs leert ze nieuwe woorden kennen en ze doet het echt met plezier. Daarnaast vindt ze het ook erg leuk om de kaarten in en uit het doosje te doen. Urenlang…… Het is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. Ook misschien wel leuk als kraamkado? Of voor in de schoen?

image

Ik heb het doosje gekocht bij de prenatal. Bol.com verkoopt ze helaas niet. Wel kwam ik van dezelfde maker nog meer doosjes met leerrijke kaarten tegen. Hieronder heb ik er een paar gelinkt voor jullie. (Deze zijn geschikt voor de wat oudere kindjes.)

Concentratie Spelletjes

Ik leer lezen

Hoofdrekenen tot 100

Allereerste taalspelletjes

Oh ja, dit artikel is op geen enkele wijze gesponsord door Deltas.

Facebook Comments

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
  • Eh.........really?
  • Dit blijf ik zo schattig vinden 😍
  • Mijn rijkdom 😍
  • Het nieuwe vriendje van de kleine. Het is gelijk dikke mik. Dank u @mylittleponybenelux en @theprfactory !!!
  • Op naar een beter ijzergehalte en dus ook meer energie!
  • De mini. Kunnen jullie het zien? #33weekspregnant
  • Geen stakend personeel gisteren in het @reinierdegraafziekenhuis Toch verdienen ook zij de aandacht. Ik vond dit wel een mooie uiting van de dames op de verloskamers. Mijn stem hebben jullie!
  • Zo’n handschoen is maar vreemd...

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
3 tips bij verkoudheid of buikgriep

We gaan de wintermaanden in en dat betekent doorgaans kwakkelen ...

Sluiten