Een heerlijk dagje weg naar de Julianatoren


Vorige week zijn de dames en ik op een wel heel bijzondere verjaardag geweest. Jul werd namelijk vijf jaartjes oud en wilde dat met ons vieren. Daar konden we natuurlijk geen nee tegen zeggen, want ook Woezel en Pip en Peppa Big zouden op het partijtje verschijnen. Ken je Jul ook? Hij woont met Julia in de Julianatoren en beleeft daar de spannendste avonturen samen met de meneer Kaasschaaf en mevrouw Suikerspin. Reden genoeg dus om een keertje op bezoek te gaan.

De roze bus
Toen we aan kwamen rijden bleek het eerste parkeerterrein al helemaal vol. Vanaf de tweede parkeerplaats kon je met de speciale bus naar het pretpark. Eigenlijk was dat helemaal niet zo erg, want de kinderen vonden het prachtig om in de grote roze bus te mogen.De voorpret kwam al goed op gang daardoor. Het was al helemaal een succes toen bij binnenkomst Peppa Pig de dames stond op te wachten.  Een knuffel, een zoen en een foto later konden we eindelijk het park gaan ontdekken.

Het pretpark
Het is een ideaal park om een dagje, of zelfs een middagje, door te brengen. Alles ligt goed dicht bij elkaar. Je hoeft dus geen kilometers af te leggen voor de volgende attractie.  Aangezien de meeste attracties ook geschikt zijn voor kleine kindjes, is het een fijn idee dat ze ook zelf alles kunnen lopen. Sterker nog, als je kind langer is dan 90 cm, kan hij / zij ook zonder ouder in het merendeel van de ritjes. Ik had uiteraard een peuter bij me van 88 centimeter, dus ik heb gerend naast de paardjes, rondgedraaid in de kopjes en gevlogen met de olifantjes. Gelukkig durfde Sanne zonder mij in de attracties te gaan. De helikoptertjes en de draaimolen hebben we wel met zijn drieën gedaan. In het midden van het park is een speeltuin waar de kinderen zichzelf prima konden vermaken. Zo kon deze mama even bijkomen en een drankje nuttigen. Als de kinderen even moeten bijkomen, is het theater ook zeker een aanrader. Nou ja “bijkomen”, er kan natuurlijk ook volop meegezongen en gedanst worden. Na zo’n inspanning is een heerlijk Italiaans ijsje eigenlijk een must en toevallig is er een ijssalon naast het theater. Kortom, Julianatoren is een prima pretpark voor met kleinere kinderen. Sterker nog, het is lastiger een grote mensen wc te vinden dan een mini toiletpot.

De AFAS sprookjesweken
Deze zomer is er wel iets heel speciaals in de Julianatoren. Vanaf vandaag zijn namelijk de sprookjesweken gestart. Naast een prinsen – en prinsessenbal kan je meedoen met een echte speurtocht en is er op 29 juli, 5 augustus én 12 augustus presenteert een exclusieve Mini-Sprookjesmusicals (Assepoester, Sneeuwwitje of Hans en Grietje) tijdens de zomeravonden. En mochten je kinderen net zo’n fan zijn van zingen als de mijne, dan is het zeker de moeite waard om het sing-along feestje van mevrouw Suikerspin bij te wonen. Natuurlijk zal elke dag op spectaculaire wijze geopend en gesloten worden, dus kom op tijd en verblijf vooral de hele dag in het park!

Winactie
De AFAS sprookjesweken zijn er tot 20 augustus. Dat betekent dat je nog maar vijf weekjes hebt om naar het Koninklijk bal te gaan. Misschien dat ik een handje kan helpen? Ik heb namelijk vier kaartjes om weg te geven. Wil jij met je gezin naar de Julianatoren? Laat dan een berichtje achter dat je mee doet. Vergeet niet het bericht ook een like te geven. Delen wordt gewaardeerd, maar is geen verplichting. De actie loopt tot en met 21 juli 2017. De winnaar maak ik bekend op mijn Facebookpagina. (Klik hier voor de winactievoorwaarden).

 

 

Facebook Comments