TOP
Films en series

“Johnny English Strikes Again”

Ik weet eerlijk gezegd niet meer hoe jong ik was toen ik voor het eerst over Rowan Atkinson op televisie zag.  Nou ja, eigenlijk Mr. Bean dan. Ik weet wel nog dat we op wintersport waren en dat het het enige niet nagesynchroniseerde programma was op de tv was. Ik herinner me ook nog al te goed hoe hard mijn vader er om moest lachen.

Rowan Atkinson is natuurlijk meer dan alleen de niet spraakzame personage Bean. Hij heeft meerdere shows op zijn naam staan, die ook uitermate hilarisch zijn, en hij heeft  een aantal keer op het witte doek geschitterd.  Zijn bekendste film is dan wel  “Johnny English” denk ik.  Deze is in 2003 uitgekomen en het vervolg erop, Reborn, kwam in 2011 in de bioscoop.  Komende donderdag 20 september zal het nieuwste deel in de filmtheaters verschijnen. Het verhaal is als volgt:

Als een hacker de identiteit van zo’n beetje elke Britse geheim agent blootlegt, is het aan ‘s werelds slechtste geheim agent, Johnny English, om terug uit pensioen te komen en de hacker op te speuren. Een analoog man, in een digitale wereld.

Gezien de gadgets , de geheime dienst en de prachtige vrouwen is de film eigenlijk een dikke vette knipoog naar James Bond.  Al helemaal omdat Rowan Atkinson niet nou echt bepaald een adonis te noemen is.  Maar wat bij hem ontbreekt aan schoonheid, maakt hij goed met zijn gevoel voor humor (en dikke bankrekening).  Je  weet in ieder geval dat je lachend de bioscoop zal verlaten.

Omdat iedereen wel een goede komedie kan waarderen, mag ik drie pakketten weggeven.  Deze bestaan uit een Johnny English reistas en twee kaartjes voor de film. Immers kijk je natuurlijk het liefst samen met iemand. Je kan meedoen door mij te laten weten met wie je naar de bioscoop zou gaan? Je mag het antwoord zo gek maken als je wil. Je goudvis is dus ook een antwoord. De actie loopt tot en met 26 september.

«

»

8 COMMENTS
 • Mirjam Hellingman

  2 jaar ago

  Lijkt mij geweldig leuk met mijn man Jan Faber! Even een avondje er samen op uit! O, ja dan nemen we onze teddy beer ook mee.

 • Iris

  2 jaar ago

  Het lijkt me zo’n leuke film ! Een dag niet gelachen een dag niet geleefd . Dat is mijn motto voor elke dag . Samen met mijn mannetje wil ik deze film graag kijken .

 • Anna

  2 jaar ago

  Ik zou mijn broer graag willen meenemen we hebben beide dezelfde humor

  Facebook: An Na

 • Wendy g

  2 jaar ago

  Ik zou graag naar de bios gaan met mijn opa. Hij zou zijn ogen uitkijken en heerlijk mopperen dat het geluid te hard staat 🙂

 • Vivian Pesch

  2 jaar ago

  Ik neem mijn vriendin mee die de slappe lach krijgt en dan de helft mist.. Hahahaha

 • Ingrid van Duijl

  2 jaar ago

  Gezellig met mijn beste vriendin Marianne, die momenteel in de lappenmand zit en nodig opgevrolijkt moet worden!

 • Annick

  2 jaar ago

  Afgelopen week beide films van Johnny English gekeken met mijn lieve man. Lang geleden dat we samen zo hebben gelachen om een film. 1 ding wisten we zeker, de film Strikes Again moeten we zeker samen zien.

 • Oma Will

  2 jaar ago

  Ja, hier wil ik graag naar toe met mijn man.( Hij is wel geen goudvis, maar hij hapt soms ook wel eens naar adem)
  “Mister Bean”, wij zijn er gek op.
  Dat wordt weer lachen geblazen .Zijn we wel weer even aan toe.
  En wat een prachtige reistas, komt ook heel goed uit.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Waarom mijn kinderen verlangen naar de regen

Terwijl iedereen in het land intens dankbaar is voor de ...

Sluiten