Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews, Winacties

“Je nachtrust is nog beter als je heldin bij je ligt”

Het is toch ongelooflijk hoeveel superhelden er tegenwoordig bestaan voor kinderen. In mijn tijd had je de Marvel collectie en dat was het wel zo’n beetje. Oh ja, en die onzin helden zoals de Samoerai Pizza Cats en zo. Wie dat ooit verzonnen had? Blijkbaar is het een goed verkopend thema, want ze lijken met bosjes uit de grond te komen. Of geboren worden. Wat ik wel leuk vind aan de helden van tegenwoordig is dat er meer meisjes zijn die de wereld redden. Die jongens lopen maar in de weg en er is zeker geen sprake van liefde of iets dergelijks. Het greintje feminisme dat in mij schuilt, wordt daar altijd erg enthousiast van. Ik vind het dan ook totaal niet erg dat ze hier thuis fan zijn van Lady Bug.

De heldin van mijn dochters

Voluit heet het Miraculous Tales of Lady Bug and Cat Noir. Kortweg gaat het over een meisje, woonachtig in Parijs, dat een soort geheim alien vriendje heeft dat haar in een superheld (Lady Bug) kan veranderen als het kwaad weer probeert zege te vieren. Zij wordt wel eens geholpen door de Vlaams sprekende Cat Noir, die tevens ook bij haar op school zit, wat zij uiteraard niet weet. Verder heeft de serie natuurlijk ook nog typetjes zoals een beste vriendin en een verwend rijk schoolmeisje. Allemaal redelijk simpel, maar voor de kinderen zeer vermakelijk. En een leuke idool!

De zoektocht naar een nieuw dekbed

Toen ik mijn oudste vroeg wat voor een nieuw dekbed zij wilde, was ik dan ook niet verbaasd over haar antwoord. Zij wilde graag eentje met Lady Bug er op. Tja, makkelijker gezegd dan gedaan. Deze superheldin is ons landje nog niet zo gesetteld als in het buitenland, dus merchandise van haar is zeer schaars. Sterker nog, heel veel winkeliers weten niet eens waar je het over hebt als je haar naam noemt. Ik ben meerdere bedtextiel winkels langs gegaan, maar krijg helaas elke keer hetzelfde antwoord. En online leek mijn zoektocht ook al niet veel op te leveren. (Nu inmiddels wel, dus er lijkt al meer vraag te zijn naar Lady Bug). En toch gaf ik het niet op.

Gevonden!!!

Het was bij all4kidsshop, dat ik uiteindelijk slaagde. Ik was op hun website aan het kijken om wellicht een samenwerking met ze aan te gaan. Ik zag in eerste instantie een behoorlijke collectie aan sokken. Waarschijnlijk wist je dit nog niet van mij, maar ik ben dol op sokken. Alleen niet degene die je in je schoen draagt. Ik word enthousiast van geitewollen sokken tijdens de koude wintermaanden, pantoffelsloffen voor de andere avonden en die met nopjes eronder als ik wil bankhangen. Bij all4kidsshop zag ik keuze genoeg. Het was dat ik toevallig het linkje naar dekbedovertrekken spotte. Tot mijn grote verbazing en enorme vreugde zag ik dat ze een Lady Bug dekbed hadden. En nog in de aanbieding ook! Je begrijpt wel dat deze twee dagen later al in huis was en op bed lag. (Ja echt, zo snel is het gegaan). Ik heb mijn oudste nog nooit zo snel naar bed zien gaan. Het mag er nooit meer af, zei ze. Dat wordt dus wassen en drogen als ze op school zit. Of ik haal er eentje bij, want ik zag zojuist dat er nog meer overtrekken van deze heldin bijgekomen waren. Laat mijn dochter het maar niet zien!

All4kidsshop en winactie

Het is altijd leuk weer een nieuwe webshop te ontdekken en al helemaal als je ook daadwerkelijk iets vindt waar je al langer naar op zoek was. Ik heb even weer gespiekt tussen al de verschillende dekbedovertrekken en ik durf wel te zeggen dat iedereen wel zijn of haar favoriet er tussen zal vinden. Naast het beddengoed en de sokken, kan je er ook terecht voor kinderkleding. Zeker de moeite waard er even een kijkje te nemen op de website.

Heb je al gezien welk dekbedovertrek jij graag op het bed van je kind zou willen? Laat het dan weten en like de Facebook pagina van All4kidshop en wie weet krijg jij deze thuis gestuurd.

Facebook Comments

«

»

27 COMMENTS
 • Ingrid

  11 maanden ago

  Leuk..mijn zoontje heeft net een panda kamer gekregen en van de week krijgt hij een groot bed. Een panda dekbed zou superleuk zijn!

 • elisabeth maria martina

  11 maanden ago

 • Marian zw

  11 maanden ago

  Dochterlief zou het Mini Mouse Cup of tea dekbed kiezen

 • Amanda Gout

  11 maanden ago

  Ach wat leuk zeg! En ja het werkt inderdaad altijd goed als er een favo figuurtje op staat…!

 • Stephanie

  11 maanden ago

  Deze voor mijn 9 jarige zoon:
  https://www.all4kidsshop.nl/a-55413273/eenpersoons-dekbedovertrekken/fortnite-dekbedovertrek/
  Ik denk dat hij nu alle Fortnite dansjes wel kan dromen en hij zou me eeuwig dankbaar zijn;-)

 • Lodi

  11 maanden ago

  Wat een leuke dekbed en zo vrolijk ook, ik weet wel zeker dat kinderen beter slapen wanneer ze onder hun ‘ held’ mogen liggen. Hier heeft het ook geholpen.

 • Barbara Oosthoek

  11 maanden ago

  Ohwww wat leuk! Uk is onderweg (sta momenteel onder hoogspanning met ruim 37 weken en ik zie hem helemaal onder dit dekbed slapen. Goed te combineren ook met slaapzakken en dekentjes. Ik ben fan! https://www.all4kidsshop.nl/a-53758086/ledikant-kleuterbed-dekbedovertrekken/fantasie-hondje-peuter-dekbedovertrek-set-in-ledikant-maat-100-x-135-cm/

 • alexa

  11 maanden ago

  ah wat een leuk kopje en wat leuk dat ze er eentje heeft gevonden! heel cute

 • Fleur

  11 maanden ago

  Hier ook grote fans van Ladybug, dus ik ga zeker voor hetzelfde dekbed!

 • Danielle

  11 maanden ago

  Wat een ontzettend leuk dekbedovertrek. Dat maakt het slapen inderdaad veel leuker!

 • Oma Will

  11 maanden ago

  Wat een mooie dekbedovertrekken.
  Kon bijna niet kiezen, tot ik de Wintersport snowboard dekbedovertrek zag.
  Mijn kleinzoon kan al aardig skiën en misschien gaat hij ooit nog snowboarden, wie weet.
  Deze overtrek vindt hij vast erg stoer.
  Ik heb geen facebook, maar volg bloglovin wel en doe graag mee voor hem.

 • Yvette

  11 maanden ago

  Wat leuk! Mijn dochter wordt binnenkort 2 en mag niet lang daarna van ons beginnen met oefenen te slapen onder een dekbedje. Ik denk dat ze deze heel leuk zou vinden: https://www.all4kidsshop.nl/a-52639341/ledikant-kleuterbed-dekbedovertrekken/bij-dekbedovertrek-set-in-ledikant-maat-bee-happy-wit-rose/ Ik heb ze ook op FB geliket!

 • Anita te Gussinklo

  11 maanden ago

  Wat een leuke actie het dekbedovertrek Dieren dekbedovertrek – Best Friends – Rode Kater is erg leuk.
  Omdat wij ook een rode kater hebben.

 • Marcia Kan

  11 maanden ago

 • Nadia

  11 maanden ago

  Wat leuk! Hier zitten we helemaal in de Paw Patrol op het moment… Daarvoor was het cars en thomas de trein. We hebben destijds wel een cars dekbedovertrek gekocht, maar we blijven niet bezig natuurlijk haha.

 • Sharon de Ridder

  11 maanden ago

  Oh, wat een leuke dekbedjes! Ik maak voor de nieuwe kamer van mijn dochter graag kans op Princess dekbedovertrek met grote Princess afbeelding (1-persoons)!

 • Sab

  11 maanden ago

  Oh wat gaaf dat dekbedovertrek van comic strips zou hier zo welkom zijn

 • Frederique

  11 maanden ago

  Ze zijn hier al wat ouder dus de helden zijn veranderd. Denk meer richting The Rolling Stones en Kurt Cobain haha. Mijn kleinste vindt trouwens alle Marvel helden nog wel leuk. Ik had een kleine prins dekbed voor hem gekocht een tijd geleden maar dat vond hij een beetje suf haha

 • Judith

  11 maanden ago

  Oh wat leuk! Mijn kleintje is dol op ladybug! Ik wist niet dat er ook dekbedden van waren.

 • Marian B

  11 maanden ago

  Mijn zoontje zou graag een topvoetballer worden. Met het Voetballer dekbedovertrek topscorer selfie zal hij hier vast heerlijk over dromen, en wie weet!
  https://www.all4kidsshop.nl/a-52698406/eenpersoons-dekbedovertrekken/voetballer-dekbedovertrek-topscorer-selfie/

 • Linda Smeets

  11 maanden ago

  Prachtige collectie overtrekken!
  Ik doe graag mee en zou kiezen voor het dekbedovertrek met grote veren.

 • Corinne de Graaf

  11 maanden ago

  Deze voor mijn zoon
  Voetbal dekbedovertrek Goal wit met rood

 • Lotte van Breukelen

  11 maanden ago

  Wauw wat een keuze! Super leuk voor iedere leeftijd. Onze Lucas heeft net een grote jongensbed( juniorbed) en is helemaal dol op viwrtuigen. Hij zal het wegwerkvoertuigen dekbed daarom ook helemaal geweldig vinden! Hopelijk wil hij dan nog wel slapen haha!

 • Karlijn Heuvelmans

  11 maanden ago

  Wat een leuke actie!! Inderdaad keuze voor jong en oud!! Onze kleine Dex is dol op de voertuigen waar papa en opa op rijden en zou het geweldig vinden hier een dekbed van te hebben! Wij gaan dus voor het werkvoertuigen dekbed!

 • sylvia

  11 maanden ago

  oohh hier is inderdaad veel keuze, onze zoon zou het overtrek met papegaaien erop superleuk vinden, mama wordt ook blij van die vrolijke kleurtjes bij elkaar!!

 • Merel

  11 maanden ago

  Ken de serie niet, maar klinkt als eentje waar ik idd ook blij van word. Mooi nieuw dekbed geworden!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Magnetic Fun puzzelen met Mudpuppy.

Zoals je al weet zijn er verschillende merken waar ik ...

Sluiten