Verhalen van een werkende moeder
TOP
Oeps

“Je kan het ook overdrijven”

Er zijn van die momenten dat je hoort over een actie van iemand en dat je met je hoofd er niet bij kan hoe deze persoon dit bedacht kon hebben. Vooral omdat de actie zo niet handig of logisch was. Mijn ouders weten mij ook soms te verrassen met hun originele en uiterst grappige handelingen. Gelukkig komt het altijd uit een goed hart.

De waterpokken
Het is ongeveer een jaar geleden, dat de Muppets geveld waren met de waterpokken. Mijn ouders waren zo lief om een dagje voor ze te zorgen, zodat ik wat werk kon inhalen. Nu ze toch in de buurt waren wilden ze gelijk even langs mijn zusje wippen, die in het dorp naast ons woont. Mijn zusje was toen ongeveer vijf maanden zwanger. Een zwangerschap in combinatie met de waterpokken blijft toch altijd een enge gedachte. Ook al had mijn zusje het als klein kind al gehad, zij en mijn zwager wilden geen onnodig risico lopen. Daarom verzochten ze mijn ouders om Dettol te kopen.

Dettol
Alhoewel mijn ouders wisten dat er geen enkel risico was voor mijn zusje, deden ze echt niet moeilijk over dit verzoek. Sterker nog, mijn vader is nog speciaal langs de supermarkt gereden om een flesje Dettol te halen. Hij wist niet, dat mijn zwager gewoon desinfect bedoelde (wat ik ook in huis heb) en niet zozeer het merkje. Maar dat was nog niet het enige. Mijn ouders hebben vervolgens het spul uitgebreid gebruikt. Niet alleen op hun handen! Nee, ze hebben hun gezicht en armen er ook mee ingesmeerd alsof het zonnebrandcrème was! Better be safe dan sorry? Ik kan je zeggen, dat ze behoorlijk chemisch roken. Goed ontsmet waren ze in ieder geval en stiekem was ik blij dat ze ook geen zoen van mij meer wilden (ze stonken echt heel erg). Na een zoen hadden ze zich vast weer moeten insmeren / ontvetten.

Ik vind het wel heel lief van ze dat ze zo beschermend zijn naar hun kinderen en (ongeboren) kleinkinderen toe.

Facebook Comments

«

»

5 COMMENTS
 • Manon

  3 jaar ago

  Moest er om lachen. Thanks.

 • Marguerita

  3 jaar ago

  Oh getsie, hielden ze er geen nare plekken op de huid aan over?

  • miriam

   3 jaar ago

   AUTHOR

   Nope!

 • Kirsten

  3 jaar ago

  Haha, over toewijding gesproken!

 • Vlijtig Liesje

  3 jaar ago

  Och, je ouders hebben wel hun best gedaan zeg! Wat een schatjes.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Complete surrender 😍
 • Kijk eens wie er wakker is 😍 #nogwelaandezuurstof #langewegtegaan #zekomterwel
 • Zo dol op dit meisje 😍
 • We mochten even knuffelen!
 • De kleine is afgelopen donderdag geboren, maar ligt helaas sindsdien op de IC. Op mijn blog leg ik uit wat er aan de hand is. Maar ben dus wat stiller voor nu.
 • Sanne zes jaar geleden. Onherkenbaar gewoon!
 • #40weekspregnant #duedate #expectinganydaynow
 • Jep. Nog steeds zwanger #linkinbio

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Kleine meisjes worden groot: weg met de speen!

De kogel was eindelijk door de kerk. Het werd tijd ...

Sluiten