Verhalen van een werkende moeder
TOP
Reviews, Uitstapjes, Winacties

“In de meivakantie een dag vol plezier met Kabouter Klus”

Nog maar een paar weekjes en dan is het vakantie! In regio midden is het voor de kinderen twee weken even vrij zijn van school en daar zijn ze ook best wel aan toe. Het einde van het jaar nadert namelijk al, dus dat betekent de beruchte cito toetsen. Vreemd genoeg starten die tegenwoordig al in groep twee. Reden genoeg dus om in de vakantie tijd even heerlijk te ontspannen. Toch? En hoe kan dat beter met een uitje naar Plopsa?

Plopsa Indoor Coevorden

Het themapark is natuurlijk bij iedereen bekend van Studio 100 en dan met name Samson & Gert, Kabouter Plop, K3, Mega Mindy en Bumba. Deze bekende namen gaan echt al jaren mee, want ik kan mij herinneren Samson & Gert bijvoorbeeld al als kind gezien te hebben. En ik ben echt niet de jongste meer. Bumba ken ik van mijn kinderen en ik verwacht dat Mega Mindy ook binnenkort in ons huis haar intrede zal maken. K3 ken ik zelf vanuit mijn studententijd en mijn meisjes zijn dol op de nieuwe editie Hanne, Marthe en Klaasje. Een concert van deze dames in de nabije toekomst bijwonen sluit ik ook niet uit. En als laatste hebben we de gemoedelijke dikzak Kabouter Plop. Als ik hem aan denk komt altijd dat liedje “de Kabouter Plop dans”. Daar op heb ik op menig feestje een dansje op gewaagd.

Kabouter Klus komt naar Coevorden

Kabouter Plop heeft een aantal vrienden, die bij kinderen wel bekend zijn. Ik denk aan Kabouter Kwebbel, Kabouter Lui, Kabouter Klus, Kabouter Smul, Kabouter Smal en Kabouter Felle. Een gezellige boel bij elkaar. Wat nou leuk is, is dat in de meivakantie één van de kabouters een dansje en een liedje komt doen bij Plopsa Coevorden. Niemand minder dan Kabouter Klus komt een show geven en de boel op stelten zetten. Van 27 april tot en met 5 mei kan je hem een handje geven in het leuke themapark. Natuurlijk is er nog veel ander leuks te doen, namelijk:

 • Een Meet & Greets met de favoriete Plopsa-helden
 • Een feestelijk afsluiting van de dag in de kleurrijke confettiregen
 • Een en avontuur in de talrijke binnen-en buitenattracties.

Winactie

Redenen genoeg dus eigenlijk om een bezoekje te brengen aan Plopsa Indoor Coevorden. En nou mag ik daar gewoon vier kaartjes voor weggeven. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is te reageren met wie jouw Studio 100 held(in) is. De winactie loopt tot en met 13 april. Succes

Facebook Comments

«

»

24 COMMENTS
 • Ingrid

  7 maanden ago

  Held van mijn zoontje: maya de bij
  Heldinnen van mijn dochter: K3
  Graag zou ik hier naar toe gaan, dat vinden ze geweldig!

 • Grietje van der meer

  7 maanden ago

  Onze zoon is grote fan van k3 en zingt de hele dag door liedjes van hun.
  Wat zou hij het geweldig vinden om ze eens te zien ♡♡

 • Marijke Horjus

  7 maanden ago

  Wat super leuk zeg! Ik doe heel graag mee voor een leuk dagje weg samen met mijn gezinnetje ♡ onze Studio 100 held is Bumba voor ons zoontje Arvin en van onze dochter Ylva is het K3
  Wij gaan duimen!!

 • Milou

  7 maanden ago

  We doen graag mee!! Pas met de kinderen naar de film van Maya de bij geweest maar ook wicky de Viking is favoriet.

 • elisabeth maria martina

  7 maanden ago

  Bumba vind mijn kleinzoon geweldig
  K3 is de favoriet van mijn kleindochter

 • Oma Will

  7 maanden ago

  K3 en Mega MIndy die zijn favoriet bij mijn kleindochters.
  En ook kabouter Plop bij de jongste.
  Heel graag doe ik mee, om met mijn kleindochters naar PLopsa Indoor Coevorden te gaan.
  Niet zover bij ons vandaan, dat is wel fijn.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee.

 • Anna wienen

  7 maanden ago

  Maya de bij ❤️

 • Anna wienen

  7 maanden ago

  Wij zijn fan van Maya de bij ❤️

 • Femke

  7 maanden ago

  Toevallig zijn we in een kabouter plop boekje aan het lezen wat de jongste erg leuk vindt maar bumba is al sinds hij klein is de favoriete knuffel en staat inmiddels in viervoud op zijn bed!
  Ik maak graag kans, we zijn vroeger wel met zijn broers geweest maar later juist maar parken voor iets oudere kinderen dus hij heeft bumba nog niet ontmoet

 • Blanche

  7 maanden ago

  Op nummer 1 mega Mindy ☺️☺️

 • Marian B

  7 maanden ago

  K3 en Bumba! Dat zou een leuk en gezellig gezinsuitje zijn voor in de vakantie.

 • Priscilla Kok twinmixandmatch

  7 maanden ago

  Klus is echt de held van O ze Lucas! Hij kijkt bijna dagelijks naar de filmpjes van kabouter Plop(erdeplop). Je zou hem super blij maken als wij daar met z’n vieren Hern mogen. Nu duimen!

 • Bodil

  7 maanden ago

  Ha, de Kabouter Plop dans… daar heb ik me ook wel eens schuldig aan gemaakt. Ook hoogzwanger, mijn zusje rolde van de bank van het lachen 😀
  Onze Studio 100 heldin is Maya de Bij. Lief, zorgzaam, dapper, en een bij. Mijn dochters zijn helemaal into bijen redden tegenwoordig. Naast insektenhotels in de tuin en zaadbommen gooien in de omgeving is Maya kijken ook erg populair!

 • Annabel de Ruiter

  7 maanden ago

  Piet Piraat (en de onderwater wereld) is hier favoriet. Maya de bij volgt al snel en natuurlijk K3. ✨ We zijn dr nog nooit geweest. Zou het vast geweldig vinden!

 • Lynn Brekelmans

  6 maanden ago

  We zijn nog nooit in Plopsaland geweest, maar wat zouden we daar graag naartoe gaan. Daar zou mijn meisje heel blij mee zijn! Onze Studio 100 heldinnen zijn K3, daar kunnen we de hele dag mee dansen en zingen! Maar ook alle andere Studio 100 figuren vinden we erg leuk ☻

 • Krishan Thakoerdin

  6 maanden ago

  Nr. 1 held van mijn zoontjes is ROX en zijn team.

 • melissa

  6 maanden ago

  Mega Mindy is natuurlijk de echte heldin maar K3 is ook wel een groot favoriet hier thuis! We zijn nog niet eerder in Plopsa geweest maar zijn erg benieuwd dus ik waag graag een kansje.

 • Nelly

  6 maanden ago

  Bumba

 • Randi Slagt

  6 maanden ago

  Mijn held is Mega Mindy!

 • Noa Harmssen

  6 maanden ago

  Heidi, is zeker de heldin voor onze dochter! Ze heeft alle afleveringen al meer dan ééns gezien, maar dat mag de pret niet drukken.
  Ik ken Heidi zelf ook nog van vroeger, maar vind de nieuwe studio 100 versie zeker leuker!

 • Diliana

  6 maanden ago

  Mijn dochter van 2 is helemaal gek van Bumba…

 • Corine N

  6 maanden ago

  hier vinden ze Mega Mindy en Piet Piraat echte helden!

 • Hille Morel

  6 maanden ago

  Maya de bij is zijn held!

 • Rinskje van der Meulen

  6 maanden ago

  Samson.. duidelijk mijn favoriet van Studio 100!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Even de kussens testen in @ikeanederland 😂
 • #28weekspregnant #cantwaittomeetyou
 • Weeeeeeeeeekend!
 • Als je ontdekt dat de kubus van @vtechspeelgoed wel heel erg leuk is!
 • Vandaag ook weer een weekje verder, dus een pens foto mocht wel weer. Derde trimester baby!!! #27weekspregnant
 • Twee jaar geleden vandaag werd dit meisje geboren. Het zijn twee zeer emotionele jaren geweest, waar gelukkig de liefde altijd bovenaan heeft gestaan. De toekomst is nog altijd onzeker, maar gelukkig zien we vooral een heel blij meisje. Uiteindelijk is dat het belangrijkste. Zij komt er wel op haar manier. Lief klein meisje van me, mama is zo ontzettend trots op jou! Nog vele liefdevolle jaren toegewenst! Ik houd van je!!!
 • Zie je deze gave race auto van @vtechspeelgoed ? Ik vertel meer over op mijn blog en over de racebaan. Bovendien geef ik ook nog eens een set weg. #LinkInBio #winactie @speelgoed_van_het_jaar #leukvoordesint #mamablogger
 • Vandaag de verjaardag van dit poppetje een beetje gevierd. De taart smaakte haar heerlijk. Gefeliciteerd moppie 😍

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Het project: de nieuwe meisjeskamer voor de kleuter

Het krijgen van een kind is een behoorlijke gebeurtenis. Je ...

Sluiten