Verhalen van een werkende moeder
TOP
Kids

““Ik wil niets missen!””

De eerste keer dat ik Sanne naar het KDV moest gaan brengen herinner ik me nog zo goed. Ik zag er zo ontzettend tegen op. De avond ervoor heb ik letterlijk huilend naast haar bedje gestaan en wilde ik eigenlijk alleen maar mijn baan opzeggen en bij haar thuis blijven. Dat kleine hummeltje kon toch niet zonder haar mama? Niemand zou zo goed voor haar kunnen zorgen als ik. En wat als ze haar gewoon laten huilen? Dit soort vragen spookten door mijn hoofd.

“Ik heb huilend naast haar bedje gestaan”

Toen ik eenmaal de eerste dagen was doorgekomen en het vertrouwen in het KDV kreeg, realiseerde ik me ineens dat mijn zorgen nog verder gingen. Ik zou haar “eersten” kunnen missen!!! Haar eerste keer draaien, het zitten, het staan, de stapjes en ga zo maar door. Met 3,5 dag opvang in de week was de kans groot, dat een van die eerste handelingetjes daar zou gebeuren! Wat leek me dat verschrikkelijk om te moeten missen. Gelukkig voor ons heeft Sanne enigszins rekening gehouden met mijn tere mamahartje. Het draaien was op vakantie en manlief heeft de eerste stappen los mogen aanschouwen. Veerle was ook zo lief om haar eerste rug naar buikdraai in mijn bijzijn te doen. De Muppets zijn nu al goed opgevoed ;-), Altijd even wachten op mama…….. (Misschien dat Sanne daarom zo laat liep?)

 

Facebook Comments

«

»

3 COMMENTS
 • Vlijtig Liesje

  4 jaar ago

  Wat fijn dat ze haar mijlpalen heeft bewaart tot jij er bij was!

 • Vlijtig Liesje

  4 jaar ago

  Bewaard moet met een D.

  • Miriam

   4 jaar ago

   AUTHOR

   Hahaha, wilde het niet zeggen

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Eh.........really?
 • Dit blijf ik zo schattig vinden 😍
 • Mijn rijkdom 😍
 • Het nieuwe vriendje van de kleine. Het is gelijk dikke mik. Dank u @mylittleponybenelux en @theprfactory !!!
 • Op naar een beter ijzergehalte en dus ook meer energie!
 • De mini. Kunnen jullie het zien? #33weekspregnant
 • Geen stakend personeel gisteren in het @reinierdegraafziekenhuis Toch verdienen ook zij de aandacht. Ik vond dit wel een mooie uiting van de dames op de verloskamers. Mijn stem hebben jullie!
 • Zo’n handschoen is maar vreemd...

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Mama wil graag slapen

Ik heb tegenwoordig een nieuwe persoonlijkheid. Ik heb mezelf omgedoopt ...

Sluiten