Verhalen van een werkende moeder
TOP
Algemeen

“Ik heb nu alweer zin om te winkelen”

Terwijl ik dit schrijf geniet ik van een heerlijke glühwein en kijk ik uit naar met sneeuw bedekte bergen. Inderdaad, we zijn een weekje op wintersport. Even heerlijk er tussenuit en genieten van elkaar, de omgeving en de rust. Nou ja, soort van rust dan, want het krioelt hier van de Nederlanders. Het is dat ik bergen en sneeuw zie, want anders was ik voor mijn gevoel gewoon nog in ons kikkerlandje. Maar daar schijnt het nu volop te regenen, dus ik heb de betere deal. Ik krijg voortdurend berichtjes van mijn vriendinnen dat ze zo verlangen naar de lente en ik begrijp ze wel. Ik kijk ook wel uit naar het zonder jas naar buiten gaan, op de fiets weg kunnen zonder een rekenpak hoeven mee te nemen en het overdreven lang op een terrasje zitten. Maar waar ik ook echt naar uit kijk, is mijn lentekleding. Esprit weet daar ook al aardig op in te spelen met hun online collectie waar ik graag naar zwijmel. Lang leve de jurkjes en rokjes! Ik ben de broeken een beetje zat aan het worden.

Gelukkig is er niet echt een dresscode op het werk en ben ik redelijk vrij in mijn casual kledingkeuze. In plaats van te variëren in jurkjes en rokjes, probeer ik dan gewoon te variëren in mijn bovenkleding. En aangezien mijn bovenlichaam ook nog wel eens verandert in omvang, heb ik vaak genoeg een excuus om weer even te gaan winkelen bij bijvoorbeeld Esprit. Ik weet altijd wel zeker dat ik daar een leuke tuniek of getailleerd kanten blouse kan vinden. Het enige nadeel van een dergelijk kledingstuk is dat ik het ook vaak moet strijken. En daar ben ik toch zo’n fan van. NOT!

Ik heb jarenlange ervaring!

Alhoewel ik online shoppen echt een geweldige uitvinding vind, is het toch ook wel fijn om gewoon eens een winkel in te kunnen stappen. Dat vind ik van Esprit zo fijn. Er zit een enorme winkel van vlak naast het hoofdkantoor van mijn werk. Als ik nou volgende keer gewoon “per ongeluk” mijn trein terug mis, kan ik daar even binnen wippen. Dan kan ik al de leuke nieuwe dames blouses gewoon even aantrekken en mijzelf gelijk in de spiegel aanschouwen. Want eerlijk is eerlijk, ik heb nou eenmaal niet zo’n figuur als de dames op de website van Esprit. Wat leuk op de foto er uit ziet kan bij mij echt een mismatch zijn. Overigens komt dat niet zo vaak voor, want ik weet inmiddels wel een beetje op voorhand al wat mij wel en niet staat. Jarenlange ervaring met (online) winkelen ;-). Wat dat betreft kan ik je aanraden om altijd online winkels te zoeken, waar je ook gratis kan retourneren. Scheelt een hoop geld. Van Esprit weet ik dat ze deze service bieden.

Nu ik er zo over aan het schrijven ben, weet ik al wat ik zo ga doen. Ik ga weer even rondneuzen in de online shop. Als je me zoekt, ik ben degene die de laatjes koopjes van Esprit voor je neus aan het weghalen is! Welke zou jij kiezen?

Facebook Comments

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
  • @milou_ligtenberg en haar kids gingen een dagje naar #legoworld in de #jaarbeursutrecht. Dit is haar verslag:
Wat een lekker vakantie dagje hebben we gehad. Vanochtend vroeg vertrokken richting de jaarbeurs in Utrecht om daar een dagje te vertoeven bij Legoworld. De kinderen (4 en 7) waren na ons bezoek vorig jaar, al helemaal enthousiast dat we weer gingen. De grote hallen, waar de mooiste beelden, voertuigen en overige creaties uitgestald waren, en de vele hoeken en tafels waar je vrij uit kan bouwen.  Voor de kinderen super tof dat ze hun creativiteit al spelend ontwikkelen. Er is een boot gebouwd, enkele huizen en kastelen hebben ze gemaakt, en zelfs Olaf van Elsa werd in elkaar gelego’d. Buiten de vele Lego plekken, zijn er ook andere activiteiten, die te maken hebben met bepaalde Lego thema’s. Zoals bij de Lego city hoek waar je brandjes kan blussen. Bij Lego Disney kon je je verkleden als Elsa, staafjes vangen bij Olaf.  In de Duplo hoek staat een theater waar er een aantal keer in een uur een minidisco voorbij komt, kun je je laten schminken en staat er een springkussen. We hebben onze ogen uitgekeken en hebben er heel wat uurtjes rond gelopen. Voor ons was het een topdag! Volgend jaar zijn wij vast weer van de partij!

Tot en met deze woensdag kan je zelf nog dit leuke event bezoeken!
  • Een impressie van het @indewolkenfestival van @oudersvannu
  • Even de kussens testen in @ikeanederland 😂
  • #28weekspregnant #cantwaittomeetyou
  • Weeeeeeeeeekend!
  • Als je ontdekt dat de kubus van @vtechspeelgoed wel heel erg leuk is!
  • Vandaag ook weer een weekje verder, dus een pens foto mocht wel weer. Derde trimester baby!!! #27weekspregnant
  • Twee jaar geleden vandaag werd dit meisje geboren. Het zijn twee zeer emotionele jaren geweest, waar gelukkig de liefde altijd bovenaan heeft gestaan. De toekomst is nog altijd onzeker, maar gelukkig zien we vooral een heel blij meisje. Uiteindelijk is dat het belangrijkste. Zij komt er wel op haar manier. Lief klein meisje van me, mama is zo ontzettend trots op jou! Nog vele liefdevolle jaren toegewenst! Ik houd van je!!!

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Wij laten vaccineren tegen alle typen Meningokokken

Vorige week in kassa was er een uitgebreide rapportage over ...

Sluiten