Verhalen van een werkende moeder
TOP
Kids, Mama

“Huilen een ergenis”

Ik heb gisteren toch zo’n raar verhaal gehoord. Vrienden van mij zijn uit de bus gezet, omdat hun baby aan het huilen was. Dat is toch te bizar voor woorden? Gelukkig moesten ze toevallig bij de betreffende halte eruit. Toch vind ik het belachelijk.

Voordat wij kinderen hadden, kon ik me ook wel ergeren aan jankende baby’s. Ik snapte oprecht niet waarom de ouders dan het kind niet oppakten, aandacht gaven of gingen wandelen of zoiets. Vooral in het vliegtuig was dat zo’n ergernis. Helaas, moet ik bekennen, dat onze laatste vlucht met de Muppets ook alles behalve een succes was. Wij hadden het geniale plan om nog één keer te vliegen, omdat Sanne toen nog geen 2 was en dus gratis mee kon. We hebben er niet echt bij stil gestaan, dat zij absoluut niet op schoot zou willen en al helemaal niet vastgegespt worden. Resultaat, een oversture hard krijsende peuter. Ik heb haar nog nooit zo hard horen gillen als toen. Veerle raakte daar op haar beurt weer overstuur van en deed dus vrolijk mee. Leuk hè, vakantie? Het schaamrood stond me op de kaken. Bij het landen ging het gelukkig beter, doordat Sanne op papa’s schoot naar de Ipad keek en dus rustig bleef zitten. Hij heeft haar toen stiekem heeft vastgegespt. Op het moment, dat alle elektronica uit moest liep de steward langs, maar toen hij zag dat het Sanne was knikte hij alleen maar. Blijkbaar hebben ze toch liever geen krijsend kind. Wij verlieten als laatste het vliegtuig. Van alle andere moeders kreeg ik een blik van “het had mij ook kunnen overkomen” en van de jonge mensen een blijk van irritatie. Ik kan het ze ook niet kwalijk nemen. Maar mensen de bus uit zetten vanwege een huilende baby? Dat kan gewoon echt niet!!!!

Facebook Comments

«

»

3 COMMENTS
 • Farida Jongeneelen

  4 jaar ago

  Oja ik ken dat gevoel. Erg he.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Pingback: Met de Jetkids Bedbox van Stokke op vliegvakantie - MeerVanMir on september 20, 2015
 • Instagram
  • Go Glam nageltjes. Mogelijk gemaakt door @pinkstudio.amsterdam
  • Twee kleine diva’s helemaal happy met hun nieuwe nageltjes van Go Glam. Iedereen mocht het bewonderen van ze. #goglam @lindenbarbosa #binnenkortmeer #uitgenodigd #mamablogger #reviewvolgt @pinkstudio.amsterdam
  • Dol op die oude filmpjes. Mini Sanne hier 😍
  • Dit soort humor houd ik van 😂
  • Ja hoor, we zijn alweer in de stemming 😂
  • Dit is toch zoveel liefde op een vierkante meter? Mijn meisjes! Ze zijn mijn draakjes en mijn allesjes. Wat ben ik trots op wie ze zijn. En ja, er is nog een lange weg te gaan met ook veel hulp van derden, maar de liefde is er niet minder om. En wat zijn ze ook dol op elkaar! Een zusje erbij maakt het helemaal af.
  • Tja...
  • Vind dit spel nu al leuk #megableu #whatdoyoumeme

  Follow Me!

  %d bloggers liken dit:

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten

  Lees vorig bericht:
  Keuze voor naam

  Elk jaar wordt een lijst gepubliceerd van de meest lachwekkende ...

  Sluiten