Verhalen van een werkende moeder
TOP
Papa, Producten, Reviews

“Hugo Boss Infinite voor de held in mijn leven”

Als je mij al een tijdje volgt, weet je dat ons gezin geen doorsnee leven leidt (maar wie wel eigenlijk) en dat het druk en hectisch is. Inmiddels heb ik er een soort van rust in gevonden in zoverre dat ik mijzelf er niet teveel druk om probeer te maken en gewoon de boel accepteer zoals het is. Niemand heeft er wat aan als we het wel doen, je verandert toch niets aan de situatie en het vreet alleen maar energie. Natuurlijk ben ik niet van steen en word ik nog wel eens overmand door emoties, maar over het algemeen ben ik de rust zelve. En dit komt vooral ook door mijn grote steun en toeverlaat thuis.

Voor mijn held

Oké, er zijn momenten dat ik hem achter het behang kan plakken, maar eerlijk gezegd zou ik niet weten wat ik zonder hem zou moeten. Mijn man is gewoon mijn liefde, mijn maatje en mijn grote schouder om op te huilen. Bovendien is hij ook nog eens een geweldige papa. Het is voor hem geen enkel probleem om alleen met de kinderen thuis te zijn. Daar draait hij zijn hand niet voor om. Ik ga ook altijd met een gerust hart de deur uit, wetende dat alles thuis op rolletjes blijft lopen. Toen ik onverwacht met de kleinste een weekend doorbracht in het ziekenhuis, was dat ook even wat plannen omgooien maar verder ging het leven thuis gewoon door. Dat een man zoals de mijne niet vanzelfsprekend is, besef ik me al te goed. Daarom wilde ik hem ook even in het zonnetje zetten.

Hugo Boss Infinite

Niet alleen door hier zwart op wit te zetten dat hij een topper is, maar ook door een attentie voor hem. Ik weet niet hoe het met jou is, maar ik zelf houd er erg van als ik een lekker geurtje bij een man ruik. Het maakt hem dan extra sexy. Ja ik weet het, ik ben vreemd. Aan manlief heb ik dan ook een lekker geurtje gegeven en wel de nieuwe van Hugo Boss, de Infinite. Ik vind de luchtjes van dit merk altijd wel al lekker en deze nieuwste is een mooie aanvulling op het assortiment. Elke man kan dit geurtje wel dragen en het blijft ook lekker lang hangen. Een Boss Bottled parfum is dus een zekere aanrader voor Vaderdag!

Facebook Comments

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
  • #28weekspregnant #cantwaittomeetyou
  • Weeeeeeeeeekend!
  • Als je ontdekt dat de kubus van @vtechspeelgoed wel heel erg leuk is!
  • Vandaag ook weer een weekje verder, dus een pens foto mocht wel weer. Derde trimester baby!!! #27weekspregnant
  • Twee jaar geleden vandaag werd dit meisje geboren. Het zijn twee zeer emotionele jaren geweest, waar gelukkig de liefde altijd bovenaan heeft gestaan. De toekomst is nog altijd onzeker, maar gelukkig zien we vooral een heel blij meisje. Uiteindelijk is dat het belangrijkste. Zij komt er wel op haar manier. Lief klein meisje van me, mama is zo ontzettend trots op jou! Nog vele liefdevolle jaren toegewenst! Ik houd van je!!!
  • Zie je deze gave race auto van @vtechspeelgoed ? Ik vertel meer over op mijn blog en over de racebaan. Bovendien geef ik ook nog eens een set weg. #LinkInBio #winactie @speelgoed_van_het_jaar #leukvoordesint #mamablogger
  • Vandaag de verjaardag van dit poppetje een beetje gevierd. De taart smaakte  haar heerlijk. Gefeliciteerd moppie 😍
  • Lekker in slaap vallen bij mama. Wat blijft het toch heerlijk. Zo samen op de bank. Ben zo blij dat mijn kindje zo van knuffelen houden. Deze mama ook hoor.

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Met pijn in mijn hart afscheid genomen van mijn fiets

Je raadt nooit wat ik gedaan heb? Ik heb mijn ...

Sluiten