Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews, Winacties

“Nooit meer verdwalen op de fiets”

Een paar maanden geleden was het zo ver. Eindelijk was mijn dochter oud genoeg om te fietsen. Via marktplaats heb ik een tweedehands mama fiets gekocht en trots fietste ik de eerste kleine rondjes met een blije dochter voorop. Zij zit enthousiast met haar handen te wapperen en roept met veel plezier tatata. Kortom een leuke nieuwe activiteit om samen als gezinnetje te ondernemen of gezellig naar mijn zus fietsen op mijn vrije dag.

Enige probleem dat ik heb is dat ik niet zo goed ben in wegen herkennen. Opzich leuk, want het lijkt altijd alsof ik overal voor het eerste ergens kom. Echter, niet zo praktisch als je ook een voornemen hebt ooit op een bepaalde plek aan te komen. Kortom ik heb al vrij snel navigatie nodig als ik op een bepaald tijdstip op een bepaalde plek wil proberen te zijn. Dat werd wel al gauw een uitdaging. Althans met 1 hand fietsen voelde niet zo goed. Gelukkig mocht ik van mijn zus telefoonhoesjes testen, dus dat leek mij een mooi moment om te kijken of ze hier ook een product voor hadden bedacht.

En jawel hoor, ik hoefde niet lang te zoeken op Hoesjes-Outlet.nl om een perfect product voor mij te vinden. Iets wat je om je stuur kan klemmen met je telefoon in een beschermd plastic hoesje. Als het dus toevallig gaat regenen en ik wil graag gaan navigeren omdat ik weer eens verdwaald ben is in ieder geval mijn telefoon beschermd (en hopelijk heb ik goed het weer gecheckt).

Verder hebben ze ruim aanbod op deze site, voor een hele goede prijs. Op de ene of andere manier verslijt ik altijd meerdere hoesjes per jaar dus ik vond het erg leuk dat ik ook nog een ander hoesje uit kon zoeken voor mijn Iphone. Gezien ik niet alleen verdwaal maar ook vaak zaken kwijt ben, vind ik het altijd prettig om mijn pasjes ook in een telefoonhoesje te hebben. Ook voor dit soort hoesjes is er ruime keus. En het goede nieuws is dat Mir weer een keer iets weg mag geven!

Winactie
Wil jij kans maken op € 30 shoptegoed bij Hoesjes-Outlet?  Laat dan een berichtje achter dat je mee doet. Vergeet niet het bericht ook een like te geven. Delen wordt gewaardeerd, maar is geen verplichting. De actie loopt tot en met donderdag 13 juli 2017. De winnaar maak ik bekend op mijn Facebookpagina. (Klik hier voor de winactievoorwaarden).

Facebook Comments

«

»

13 COMMENTS
 • Wendy v V

  3 jaar ago

  Ik doe mee. Super handig en leuk!

 • Heidie van der Steeg

  3 jaar ago

  Dat zou goed van pas komen. Mijn huidig hoesje heeft losgelaten, niet echt handig zo.

 • gea

  3 jaar ago

  Handig zeg!
  Ik doe graag mee!

 • Goele H

  3 jaar ago

  Handig zeg, wij fietsen heel veel en ik ben al vaker de weg kwijt geraakt. Ik doe graag mee.

 • Mieke Stam

  3 jaar ago

  oh super handig! mijne is niet helemaal heel meer dus ik moet opletten dat ik mijn pasjes niet verlies, want die moeten wel mee, altijd handig om op zak te hebben voor impulsieve kinderaankopen 😛

 • Lynn Mahieu

  3 jaar ago

  Handig, ik wist niet dat ze daar ook zo’n dingen hadden!

 • melissa

  3 jaar ago

  Altijd handig want die hoesjes slijten altijd zo snel bij mij 🙂 en nu ik die speciale van jou heb gezien, wil ik die natuurlijk ook haha

 • Linda Raaijmakers

  3 jaar ago

  Vanaf 22 juli mag ik een nieuwe telefoon uitzoeken dus dan zou ik er graag een mooi hoesje voor shoppen 😀

 • Marian B

  3 jaar ago

  Ik slijt nogal wat hoesjes, dit is dus echt een prijs voor mij 😉

 • Lieke van Veen

  3 jaar ago

  Mijn hoesje is echt versleten dus ik doe graag mee!

 • m chen

  3 jaar ago

  Mijn mobiel heeft een hoesje nodig, ik doe mee!

 • Sharon de Ridder

  3 jaar ago

  Zo, dat is een partijtje handig! Daar maak ik graag kans op; ik doe mee!

 • Claudia Diependaal

  3 jaar ago

  Ik doe heel erg graag mee!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Het leed dat kolven heet #earlybird #moedermelk #allesvoordekleine #borstvoeding #kolven #ziekenhuis #neonatologie
 • Dit vandaag met de post gekregen. Zo ontzettend attent!
 • Het waren best heftige dagen met de kleine dame. Op mijn blog vertel ik waarom.
 • Complete surrender 😍
 • Kijk eens wie er wakker is 😍 #nogwelaandezuurstof #langewegtegaan #zekomterwel
 • Zo dol op dit meisje 😍
 • We mochten even knuffelen!
 • De kleine is afgelopen donderdag geboren, maar ligt helaas sindsdien op de IC. Op mijn blog leg ik uit wat er aan de hand is. Maar ben dus wat stiller voor nu.

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Voor als je je kinderen kwijt bent op vakantie

Vakanties met kinderen zijn niet meer de relax vakanties van ...

Sluiten