Nooit meer verdwalen op de fiets


Een paar maanden geleden was het zo ver. Eindelijk was mijn dochter oud genoeg om te fietsen. Via marktplaats heb ik een tweedehands mama fiets gekocht en trots fietste ik de eerste kleine rondjes met een blije dochter voorop. Zij zit enthousiast met haar handen te wapperen en roept met veel plezier tatata. Kortom een leuke nieuwe activiteit om samen als gezinnetje te ondernemen of gezellig naar mijn zus fietsen op mijn vrije dag.

Enige probleem dat ik heb is dat ik niet zo goed ben in wegen herkennen. Opzich leuk, want het lijkt altijd alsof ik overal voor het eerste ergens kom. Echter, niet zo praktisch als je ook een voornemen hebt ooit op een bepaalde plek aan te komen. Kortom ik heb al vrij snel navigatie nodig als ik op een bepaald tijdstip op een bepaalde plek wil proberen te zijn. Dat werd wel al gauw een uitdaging. Althans met 1 hand fietsen voelde niet zo goed. Gelukkig mocht ik van mijn zus telefoonhoesjes testen, dus dat leek mij een mooi moment om te kijken of ze hier ook een product voor hadden bedacht.

En jawel hoor, ik hoefde niet lang te zoeken op Hoesjes-Outlet.nl om een perfect product voor mij te vinden. Iets wat je om je stuur kan klemmen met je telefoon in een beschermd plastic hoesje. Als het dus toevallig gaat regenen en ik wil graag gaan navigeren omdat ik weer eens verdwaald ben is in ieder geval mijn telefoon beschermd (en hopelijk heb ik goed het weer gecheckt).

Verder hebben ze ruim aanbod op deze site, voor een hele goede prijs. Op de ene of andere manier verslijt ik altijd meerdere hoesjes per jaar dus ik vond het erg leuk dat ik ook nog een ander hoesje uit kon zoeken voor mijn Iphone. Gezien ik niet alleen verdwaal maar ook vaak zaken kwijt ben, vind ik het altijd prettig om mijn pasjes ook in een telefoonhoesje te hebben. Ook voor dit soort hoesjes is er ruime keus. En het goede nieuws is dat Mir weer een keer iets weg mag geven!

Winactie
Wil jij kans maken op € 30 shoptegoed bij Hoesjes-Outlet?  Laat dan een berichtje achter dat je mee doet. Vergeet niet het bericht ook een like te geven. Delen wordt gewaardeerd, maar is geen verplichting. De actie loopt tot en met donderdag 13 juli 2017. De winnaar maak ik bekend op mijn Facebookpagina. (Klik hier voor de winactievoorwaarden).

Facebook Comments