Verhalen van een werkende moeder
TOP
Algemeen

“Hoe heb ik ooit zonder Siri gekund?”

Ik zal het maar eerlijk bekennen, ik ben gewoon zwaar Apple fan. Het begon destijds met de 3s en inmiddels zit ik op de 8 Plus. Ook hier is trouwens alweer een opvolger van beschikbaar. Een overzicht van de huidige Apple telefoons vind je op het iPhone overzicht van Telfort. Er is een momentje geweest dat ik een overstap overwogen heb naar een ander bekend groot merk. Maar ik kon geen afscheid nemen van de voor mij oh zo vertrouwde telefoon soort.  Soms pak ik het toestel van manlief, niet Apple, en dan lijkt het alsof ik uren bezig ben met het zoeken naar bijvoorbeeld de instellingen. Op mijn eigen telefoon weet ik alles heel goed te vinden en de weergave verandert nooit. Geen overstap voor mij dus.

Voor het eerst Siri aangezet

Wat ik ook heel eerlijk moet bekennen is dat ik nog niet alle mogelijkheden van mijn IPhone aan het benutten ben. Ik heb namelijk Siri uitgeschakeld. Erg he? Het zit gewoon nog niet in mijn systeem dat dat handig is. Ik moet bij Siri ook altijd denken aan de aflevering van “the big bang theory” waarin Raj soort van verliefd wordt op deze instelling. Toch hoor ik iedereen om mij heen er lovend over zijn, dus heb ik de functie ook maar eens aangezet.

Allereerst is het gewoonweg hilarisch. Je kan echt de meest bizarre vragen stellen. Of je krijgt er een heel gevat antwoord op of de uitkomst van een zoektocht op het internet. Voor de lol heb ik een paar vragen geprobeerd. De uitkomsten waren nog niet eens zo slecht:

Wil je meer grappige Siri commando’s proberen? Deze zijn ook de moeite waard.

Yay or nah?

Siri staat nog geen drie dagen op mijn telefoon en ik begrijp al helemaal wat er zo leuk aan is. Het is gewoon heel erg makkelijk. Ik ga niet meer lastig zoeken naar locaties in mijn omgeving. Siri kan dat prima voor mij doen. Ik weet nu al dat mijn populairste opdracht “zoek parkeergarage” zal zijn en dan vooral in Amsterdam. Maar er zijn nog veel meer handige functies van de spraakassistent van Apple die ik nog niet kende. Maar inmiddels heb ik flink wat bij geleerd over Siri. Waarom heb ik deze instelling niet eerder aangezet?

Facebook Comments

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
  • Met de leuksten een weekendje blogspiratie opdoen in Amerongen in een en al luxe #ontdeklandal #amerongseberg @landalnl
  • Best een prestatie zo een foto van Elsa te maken. Mooie billen 😂
  • 35 weken en 3 dagen en kleine is groter dan gemiddeld. Waar verbergt ze zich dan?
  • De kamer van Veerle is deels “early dew”. Heeft ze helemaal zelf uitgezocht. Nu nog wat bloesemwit erbij en dan kan de interne verhuizing starten. Voordat er paniek komt: nee, niet zelf geverfd!
  • Verlof betekent ook extra dutjes doen. Het moet ook wel, want het begint nu gewoon al te rommelen. Veel en pijnlijke harde buiken. Wil haar wel nog twee weken binnen houden, dus wat meer rust nemen nu.
  • Eh.........really?
  • Dit blijf ik zo schattig vinden 😍
  • Mijn rijkdom 😍

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Spetter Pieter pater, met Zwitsal gevoelige huidjes in het water

Zes weken geleden ben ik bevallen van een zoontje. Het ...

Sluiten