Verhalen van een werkende moeder
TOP
Mama, Peuter

“Het slaapgevecht: mama vs Sanzilla ”

Alsof ze het weten, dat papa een weekendje weg is. Allereerst werd Micro ziek. Ik kon haar ophalen van het kinderdagverblijf en rechtstreeks naar de huisarts. Ze had een bacteriële infectie bij haar oog en flinke koorts. Die combinatie baarde de huisarts zorgen. Op zaterdagochtend belde hij mij ook en wilde hij ons nogmaals zien. Super attent vind ik. Gelukkig zag het oog er al beter uit. Alleen die koorts wilde maar niet zakken, dus zetpillen blijven geven.

Van vrijdag op zaterdag was dus een helse nacht en was ik elk uur wakker. Veerle was blijkbaar ook erg moe, want zaterdag vanaf 7 uur geen kik meer gehoord. Je raadt het dus al. Sanzilla was in tha house! Al een paar weken sliepze met minder spijlen in haar bedje en met succes. Ze bleef keurig in haar bedje liggen totdat we “kom maar” riepen. Deze avond zeiden de kaboutertjes blijkbaar de hele tijd “kom maar” want ze bleef er maar uit komen. Als ze er niet uit was, kon ik alsnog naar boven want dan was er wat anders. Zo ben ik 3 keer naar boven gegaan voor een zoen, 4 keer omdat popje kwijt was en 1 keer moest ik aan het touwtje trekken van het muziekdoosje. Waarom ik bleef gaan? Normaal doe ik dat niet, maar ik wilde voorkomen dat Veerle er wakker van zou worden. De laatste keer heb ik de spijlen maar in het bedje teruggezet. Nadat ik al het speelgoed uit haar bedje weggehaald had, wat ze inmiddels erin verzameld had, en haar nog één keer vermanend had toegesproken, ben ik niet meer terug geweest. Vier uur later kon ik dus zeggen mama 1 – Sanzilla 0.

Facebook Comments

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
  • Go Glam nageltjes. Mogelijk gemaakt door @pinkstudio.amsterdam
  • Twee kleine diva’s helemaal happy met hun nieuwe nageltjes van Go Glam. Iedereen mocht het bewonderen van ze. #goglam @lindenbarbosa #binnenkortmeer #uitgenodigd #mamablogger #reviewvolgt @pinkstudio.amsterdam
  • Dol op die oude filmpjes. Mini Sanne hier 😍
  • Dit soort humor houd ik van 😂
  • Ja hoor, we zijn alweer in de stemming 😂
  • Dit is toch zoveel liefde op een vierkante meter? Mijn meisjes! Ze zijn mijn draakjes en mijn allesjes. Wat ben ik trots op wie ze zijn. En ja, er is nog een lange weg te gaan met ook veel hulp van derden, maar de liefde is er niet minder om. En wat zijn ze ook dol op elkaar! Een zusje erbij maakt het helemaal af.
  • Tja...
  • Vind dit spel nu al leuk #megableu #whatdoyoumeme

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Badderen is nog nooit zo leuk geweest

Zoals jullie weten is Sanne groot fan van badderen. Vooral ...

Sluiten