Verhalen van een werkende moeder
TOP
Mama

“Het nieuws raakt me zo”

Ik ben een softie geworden. Sinds ik mama ben komt alles zo hard binnen bij mij. Ik was vroeger ook wel gevoelig voor het leed van anderen, maar nu kan ik gewoon heel hard huilen als ik een zielig filmpje zie of verhaaltje lees. Ik heb het gevoel, dat het de laatste tijd ook wel erg vaak “raak” is. Gisteren hoorde ik op de radio, dat er een jongetje van 4 door zijn eigen papa vermoord is. Zijn zus van 6 jaar zou het hebben overleefd. En dan die 2 gevonden dode babietjes in Heerhugowaard. Pffff.  Dan denk ik aan mijn Muppets en toen ze nog mini waren. Ik kan me gewoon niet voorstellen wat een persoon er toe drijft om tot zoiets gruwelijks over te gaan. Die arme arme onschuldige hummeltjes.

Je kan het ook eigenlijk onmogelijk  vermijden. Vorig jaar bijvoorbeeld verschenen er talloze filmpjes op Facebook van kindjes, die door hun oppas of op het kinderdagverblijf mishandeld werden. Ik kon die filmpjes echt niet aanzien en toch bleven ze achter elkaar keer weer omhoog komen, omdat één van mijn bekenden het geliked had of een reactie had geplaatst. Ik probeerde er meestal gelijk over heen te scrollen, maar werd toch bijna altijd even geconfronteerd met het verdriet van het kind. En ja hoor, dan kwamen mijn waterlanders ook weer.

Ik houd dus van positieve berichten / beelden op mijn netvlies. Tja, misschien een beetje kinderachtig van mij. Als ik de baas zou zijn van het journaal…

 

Facebook Comments

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
  • Go Glam nageltjes. Mogelijk gemaakt door @pinkstudio.amsterdam
  • Twee kleine diva’s helemaal happy met hun nieuwe nageltjes van Go Glam. Iedereen mocht het bewonderen van ze. #goglam @lindenbarbosa #binnenkortmeer #uitgenodigd #mamablogger #reviewvolgt @pinkstudio.amsterdam
  • Dol op die oude filmpjes. Mini Sanne hier 😍
  • Dit soort humor houd ik van 😂
  • Ja hoor, we zijn alweer in de stemming 😂
  • Dit is toch zoveel liefde op een vierkante meter? Mijn meisjes! Ze zijn mijn draakjes en mijn allesjes. Wat ben ik trots op wie ze zijn. En ja, er is nog een lange weg te gaan met ook veel hulp van derden, maar de liefde is er niet minder om. En wat zijn ze ook dol op elkaar! Een zusje erbij maakt het helemaal af.
  • Tja...
  • Vind dit spel nu al leuk #megableu #whatdoyoumeme

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Peuter wil niet uit bad

De Muppets zijn echte waterratjes. Als ik Veerle in bad ...

Sluiten