Verhalen van een werkende moeder
TOP
Reviews

“Het nieuwe Sinterklaasgevoel met de cadeaumachine van Bol”

Mijn Sinterklaasgevoel
Ik kan zo genieten van deze tijd van het jaar. Ik bedoel dan specifiek Sinterklaas. Als kind vond ik het al een geweldige tijd en als moeder (her)beleef ik het weer via mijn eigen kinderen. Ik hoop dat ze later net zulke fijne herinneren hebben aan pakjesavond zoals ik. Laatst had ik het er toevallig over met mijn ouders. Mijn moeder vroeg wanneer het Sinterklaasgevoel echt bij mij ging leven. Ik denk dat het startte op het moment, dat het blad van de bekende speelgoedwinkel op de deurmat viel. Vanaf dat ogenblik wist je dat de bijzondere dagen alweer in aantocht waren. Samen met mijn zussen en broer spitten wij de catalogus van voor naar achter door en kruisten we aan wat we wel zouden willen krijgen van de Sint. Met elke bladzijde die we omsloegen werden we steeds enthousiaster, maar ook steeds hebberiger. Na dagenlang de catalogus doorbladeren, leverden we deze dan in bij onze moeder met het verzoek het aan de Sint door te geven. Haar connectie met de Goedheiligman was denk ik niet zo goed, want ik wacht nog steeds op het Barbiedroomhuis dat toch elk jaar op het lijstje heeft gestaan.

Online lijstje
Het nadeel van de bovengenoemde catalogus is dat het zich beperkt tot één winkel en dat lang niet al het speelgoed er in staat. Je kan natuurlijk gewoon een uurtje surfen op het internet voor geschikte kadootjes, maar als je niet al een beetje weet wat je zou willen aanschaffen is dat eigenlijk geen doen.  Bovendien creëer je hier niet dat speciale Sinterklaasgevoel mee zoals je krijgt van de catalogus. Gelukkig gaat Bol.com met de tijd mee en is zij met de oplossing gekomen. Via je account kan je voor je kind een speciaal Sinterklaaslijstje aanmaken met de Sint’s cadeaumachine. Het werkt heel simpel. Zodra je bent ingelogd en de naam, leeftijd en geslacht van je kind hebt ingevoerd, krijg je verschillende cadeau’s te zien. Met een simpele druk op de knop voeg je deze toe aan het verlanglijstje. Door het plaatje omhoog te swipen ga je naar het volgende product. Heb je wel al enig idee wat voor soort speelgoed je wil zien? Dan kan je je selectie beperken door de merken te selecteren (knopje links boven in leid je naar de hieronder weergegeven pagina).

Aan de slag
Ik heb samen met de kleuter de cadeaumachine haar werk laten doen. Ik was zelf vooral nieuwsgierig naar welk speelgoed haar voorkeur naar uit zou gaan. Zij raakte al enthousiast toen ze Sinterklaas op het eerste scherm zag. “Dat is makkelijk voor de Sint”, zei ze toen ik haar vertelde dat zo haar verlanglijstje werd doorgegeven. Gezellig saampjes op de bank swipten we er op los. Het werd al snel duidelijk dat de smaak van dochterlief heel divers is. Bijna alles mocht wel aan het lijstje worden toegevoegd, als het er maar poppetjes bevatte of klei was. Ik was het niet met al haar keuzes eens, dus klikte ik sommige artikelen gewoon niet aan. Helaas had ze dat door, want als er iets toegevoegd werd aan het verlanglijstje maakte de Sint een opmerking. Als zij dus ja had gezegd en de Sint vervolgens niet hoorde wist ze dat ik het niet had aangeklikt. Gelukkig kan je achteraf nog gewoon artikelen verwijderen zonder dat ze het door hebben. Het lijstje is namelijk gemakkelijk terug te vinden in je account vanaf waar je het ook met anderen kan delen.

Naast dat ik nu een goed idee heb wat mijn dochter leuk zou vinden om te krijgen van de Sint, was het ook nog eens echt gezellig om samen met haar door de speelgoed producten heen te swipen. Het voelde voor mij net alsof ik weer kind was en de befaamde catalogus doorbladerde met mijn zussen en broer. Echt weer het ultieme Sinterklaasgevoel. Hopelijk kijkt ze later hier met warme gevoelens naar terug.

Facebook Comments

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Spijbelende pinguïns in IceCool van Brain Games

Ons gezin houdt erg van spelletjes, we vonden het dan ook ...

Sluiten