Verhalen van een werkende moeder
TOP
Reviews, Uitstapjes, Winacties

“Het Kerstcircus in Ahoy: een leuk uitje voor in de vakantie”

Eind van deze week begint de Kerstvakantie gewoon alweer. Twee weken even bijkomen van de schoolverplichtingen. Nou ja, de meisjes gaan de eerste week op de latten en je weet maar nooit of er een extra familielid in de vakantie zich gaat aandienen. Maar zolang ze er in zit, wil ik wel proberen met het gezin leuke activiteiten te ondernemen. Zo waren we eerder bij Disney on Ice en had ik ook kaartjes voor Het Kerstcircus in Ahoy. Deze sla ik zelf even over, mijn buik rommelt daar teveel voor, maar Femke zal voor mij naar de show gaan en verslag doen. Aan haar motivatie zal het in ieder geval niet ontbreken:

Terug naar het Kerstcircus. 

Als ik aan het Kerstcircus denk, denk ik aan vroeger, toen ik als jong meisje naar het circus ging met mijn moeder. Magisch. Al die lenige mensen met hun acrobatische kunsten, mooie sterke paarden en natuurlijk niet te vergeten de lolbroek die het hele circus op stelten zette. En om het dan nog mooier te maken, een circus in kerstsfeer. Nog meer lampjes, nog meer glitters en het gevoel van de feestdagen. Inmiddels heb ik zelf twee jonge kinderen, van 5 en 7, die nog nooit naar het Kerstcircus zijn geweest. Het is meer dan tijd voor een kennismaking! Ik heb ze het nog niet verteld, dus het zal een verrassing zijn dat we zondag ineens in het Kerstcircus zitten. Ik ben erg benieuwd wat ze ervan vinden en of ze daar het zelfde warme gevoel bij krijgen als ik. 

Een leuk uitje voor in de Kerstvakantie

Als je dit leest heb je toch gewoon zin om zelf naar het circus te gaan of niet? Als je nog niet de eerste week van de Kerstvakantie te vol hebt geboekt, is dat nog mogelijk. Er zijn nog kaartjes beschikbaar en als je de link https://www.kerstcircus.nl/meervanmir gebruikt krijg je nog eens extra korting ook. Maar dat is nog niet alles. Ik heb namelijk vier kaartjes voor de show op 29 december om 11.30 om weg te geven. Wil je kans maken, dan hoor ik graag waar je naar uitkijkt om te zien van het circus. Meedoen kan tot en met 21 december. De winnaar maak ik zondag de 22e bekend. Dus heb je zin in geweldig uitje naar het Kerstcircus? Doe mee met de winactie of maak jezelf gewoon direct blij met de kaartjes.

Facebook Comments

«

»

17 COMMENTS
 • Floor Verseveldt

  2 maanden ago

  Wat leuk!! Ik.kijk uit naar de gezichtjes van de kids. Ik ben zelf nog nooit naar een circus geweest dus ik heb geen idee wat ik kan verwachten.

 • Liline Erdmann

  2 maanden ago

  Oeh, gaaf! Onze oudste dochter wil heel graag naar het circus, dus ik doe mee!

  • Liline Erdmann

   2 maanden ago

   Ik kijk dus vooral uit naar haar reactie 🙂

 • Marcia Kan

  2 maanden ago

  Wat een leuk uitje zeg! Onze dochters turnen fanatiek, dus die kijken vooral uit naar de acrobatiek-act!

 • Anna Wienen

  2 maanden ago

  Lijkt me geweldig! Ik doe graag mee

 • Gé Geurtsen

  2 maanden ago

  De acrobaten vinden wij het leukst!

 • melissa

  2 maanden ago

  Wat een leuke actie. ik ben een aantal jaren geleden al eens bij het kerstcircus geweest, erg leuk en indrukwekkend met alle acts. Heel iets anders dan het circus in ons dorp, haha. daarom zou ik graag eens met ons hele gezin gaan, ik denk dat de kinderen dan uitkijken naar de clown en stiekem ook wel naar de spannende acts zoals wheel of death en natuurlijk de honden-acts. Ik ga duimen!

 • Eliatha Buurmans

  2 maanden ago

  Dat lijkt me gezellig met het hele gezin, we zijn een samengesteld gezin waarbij onze zoon en dochter helaas apart wonen en dus eigen verplichtingen met kerst hebben, zo kunnen ze toch iets leuks samen doen in kerstsfeer.
  De clowns zijn hier favoriet, lachen is voor een ieder fijn.

 • lottie

  2 maanden ago

  De acrobaten: altijd zoooo knap wat ze doen!!

 • Nelly

  2 maanden ago

  De acrobaten zijn altijd spectaculair

 • marij brand

  2 maanden ago

  geweldig om met de kinderen te gaan… ze zijn helemaal dol op de clowns… zo leuk

 • Oma Will

  2 maanden ago

  Wat zou dit geweldig zijn, als we daar met de twee oudste kleinkinderen naar toe zouden kunnen gaan.
  Het mooiste vind ik altijd de acrobaten, daar zie ik naar uit. Altijd zo fantastisch en spannend.
  De kinderen vinden vast de clowns het leukste en die zijn ook altijd erg grappig. Hoort echt bij een circus.
  Ik volg op bloglovin en doe graag mee.

 • Tamara

  2 maanden ago

  Emma wil op turnen en ze vindt de trapeze act vast fantastisch! Loïs is dol op honden.

 • Iris Bakker

  2 maanden ago

  Ik vind de acrobaten altijd zo gaaf, ben ook een keer naar Cirque du Soleil geweest, mega tof. Maar voor de kids zal dit kerst circus echt geweldig zijn. We hebben nog helemaal geen plannen in de kerstvakantie, dus dit zou een leuke verassing zijn

 • Noortje

  2 maanden ago

  Woehoe, spectaculair uitje dit zo tussen kerst en oudjaar! The wheel of death lijkt mij adembenemend!

 • Mark

  2 maanden ago

  The wheel of death lijkt HET hoogtepunt!

 • Jan

  2 maanden ago

  De feestdagen en circus. Het hoort gewoon bijelkaar. Superleuk om circus in de feestdagensfeer te mogen gaan beleven .

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Ook Sinterklaas draagt soms lenzen

De afgelopen weken hebben volledig in het teken van Sinterklaas ...

Sluiten