Verhalen van een werkende moeder
TOP
Algemeen

“Het blog plan voor 2018”

Allereerst de beste wensen nog! Ik hoop dat bij iedereen alle vingers en tenen er nog helemaal aan zitten. Wij hebben ook een zeer gezellige jaarwisseling gehad en ik kan nu met frisse moed weer aan de slag. Eigenlijk op twee manieren, want half januari zit mijn verlof er op en start mijn juristenwerk weer. Maar ook voor de blog heb ik grootste plannen.

Nieuwe rubrieken
Ik ben van plan om twee nieuwe rubrieken toe te voegen op de site. Eentje is gericht op de mannen. Daar kan je leuke tips en bijzonderheden vinden voor de liefhebbende vader, opa of vriend. In de tweede rubriek ligt de focus op beauty. Ik ben absoluut geen make-updoos en draag het zelden, dus heel vaak zal dit niet voorbijkomen. Ik vind het leuk om af en toe wat te proberen waarbij het voor mij belangrijk is dat het niet teveel geld kost en goed voor me is. Bij mij zal je dus ook niet snel een gezichtscrème van € 80 terug vinden. Maar ik ben nou eenmaal een vrouw en ook ik vind het heerlijk om me af en toe op te tutten, dus vandaar deze toevoeging.

Winacties
In bloggersland is er een naam voor lezers die stelselmatig meedoen met alle winacties, maar verder geen enkel artikel lezen. Deze groep heeft de naam “wintoeristen” gekregen. Eerlijk gezegd kan ik ook wel teleurgesteld zijn na een winactie, als het aantal volgers dan ineens afneemt. Maar de wintoeristen blijven! Ik heb er over nagedacht of ik, net als een aantal andere bloggers, zou willen stoppen met het weggeven van producten of dat ik de befaamde groep wintoeristen gewoon niet meer zou laten mee doen. Goed nieuws, ik ga geen van beiden doen. Ik ben dol op mijn winacties en ben niet van plan daarmee te stoppen. De wintoeristen zijn van harte welkom bij mij en ik hoop dat ze gaandeweg wat andere artikeltjes ook oppakken. Oh ja, er komen weer hele leuke winacties aan de komende tijd!

Statistieken
Het afgelopen jaar ben ik volop bezig geweest met de statistieken van mijn site. Dit betekent hoeveel mensen er op mijn blog waren geweest en hoeveel artikelen werden gelezen. Ik merkte dat ik daar niet persé gelukkiger van werd. Ik heb besloten te proberen om dat meer los te laten en gewoon weer te genieten van het schrijven en de interactie met mijn lezers. Daar doe ik het voor en niet voor aantallen. Alhoewel groei natuurlijk altijd leuk blijft. Het betekent ook dat als mijn hoofd er even niet naar staat, ik gewoon soms een dagje zal overslaan. Moet kunnen toch?

Dit zijn dus een beetje mijn plannen voor het komende jaar. Misschien dat ik over een paar maanden er weer anders over denk, ik blijf nou eenmaal een vrouw. Ik heb er weer heel veel zin in en ik hoop dat jullie ook!

Wat mij overigens ook wel leuk lijkt is om iets meer aan marketing van mijn blog te laten doen. Bijvoorbeeld door stickers met mijn logo te laten maken of posters drukken. Hoe gaaf zou het zijn als mijn site op de ramen hangt bij mijn lezers! Genoeg ideetjes dus nog. Daarnaast zal ik toch ook wat meer aandacht aan mijn financiële overzicht moeten besteden. Ik denk erover na om een eenvoudig online boekhoudprogramma te proberen en / of aan te schaffen. Mijn excelsheetje is toch niet echt toereikend meer.

 

Foto: www.shutterstock.nl

 

Facebook Comments

«

»

5 COMMENTS
 • Marieke Flikweert

  2 jaar ago

  Leuke plannen 🙂 Ik ben weer benieuwd naar je blogs dit jaar. Ook je niet-winactie-blogs lees ik meestal graag 🙂

 • Carmelina

  2 jaar ago

  De beste wensen mir! Dat je het komende jaar maar lekker mag genieten van je gezin en al het andere leuks! Spannend weer om te gaan werken! Heb je er zin in? Mooie doelen voor je blog en dat laatste, helemaal waar! Schrijven wanneer je hoofd er niet naar staat heeft toch geen zin. Lekker die ruimte pakken! Liefs carm

 • Marguerita

  2 jaar ago

  Mooie plannen Mir!

 • Oma Will

  2 jaar ago

  Dat wordt weer een mooi jaar voor jou ( en voor ons) , lees ik.
  Ik wens je een gelukkig en vooral gezond 2018

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Pingback: De "macht" van de mamablogger - MeerVanMir on januari 3, 2018
 • Instagram
  • Zo’n handschoen is maar vreemd...
  • Dat wordt weer naar het postkantoor 🎉
#winactie #mamablogger #linkinbio #noglangnietklaar
  • Wat ben ik toch dol op deze draakjes. Vanochtend deden ze een show voor hun zusje. Natuurlijk wilden ze ook in kostuum naar school. Die blikken onderweg waren geniaal. Ik vind het heerlijk dat het mijn meiden niet kan deren en zij gewoon hun eigen weg gaan.
  • Yup!
  • Nog eentje dan. Zo stond ze op vanmorgen. @theprfactory
  • Kids kijken vol spanning naar het Sinterklaasjournaal en mama is naar Last Christmas van @universal_nl . #binnenkortmeeroverdefilm #winactie
  • De #giegelchallenge van #mylittlepony. Doe jij ook mee?
  • Sanne voor het eerst bij de kapper #5yearsago

  Follow Me!

  %d bloggers liken dit:

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten

  Lees vorig bericht:
  mijn eerste bevalling als moeder MeervanMir
  Gastblog Lisette: Een bevalling begeleiden als kersverse moeder

  Twaalf weken na mijn bevalling sta ik weer op de ...

  Sluiten