Verhalen van een werkende moeder
TOP
Algemeen

“Helemaal zen worden in het warme water”

Als je mij al wat langer volgt, dan weet je dat ik een zeer groot fan van badderen ben. Ik kan er serieus urenlang in liggen tot ik eruit zie als een verrimpeld oud vrouwtje. Ik houd het zo lang vol door af en toe wat water weg te laten lopen en er nieuw warm water aan toe te voegen. Vervelen in bad doe ik me nooit. Vroeger las ik nog wel eens een boekje, maar tegenwoordig bestaat er de luxe van Netlflix en kan ik dus mijn series volgen terwijl ik helemaal zen wordt van het warme water. Mijn kinderen zijn net zo fan van het bad, maar hebben genoeg aan hun speeltjes.

Gelukkig is de baby ook helemaal idolaat van het badderen. Ik kon niet wachten om met haar voor het eerst samen ervan te genieten. Voordat je eindelijk in bad mag na een bevalling zijn er zes weken voorbij. Voor die tijd moet je je rust halen onder de douche. Het is dan des te meer belangrijk dat je een goede douchekop hebt. In mijn studententijd hadden we er eentje waar zo’n dun straaltje uit kwam. Als je dan je haren wilde wassen, moest je je hoofd heen en weer bewegen en vooral veel geduld hebben. Wat ik vooral vervelend vond was dat de douchekop ook vast zat aan de muur. Dit maakt het lastiger jezelf op alle plekken te wassen. Een goede douche was dan ook een must in huis.

We hebben nu zo’n heerlijke doucheset, dat tweedelig is. De regendouche kop hangt aan de muur en kan mijn hele lichaam bereiken. Daarnaast zit er een handset bij waardoor ik gemakkelijk mijn haren kan uitspoelen of de kinderen kan wassen. Het gevaar van een heerlijke douche is dat je er vervolgens weer te lang onder gaat staan. Zeker in de wintermaanden is het haast onmogelijk om er onder uit te stappen. Misschien moet ik toch eens zo’n douchetimer overwegen.

Facebook Comments

«

»

1 COMMENT
 • Jolanda

  2 jaar ago

  Zo’n douche lijkt me echt heerlijk. Als er eens een nieuwe badkamer komt dan weet ik het wel.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Wat ben ik toch dol op deze draakjes. Vanochtend deden ze een show voor hun zusje. Natuurlijk wilden ze ook in kostuum naar school. Die blikken onderweg waren geniaal. Ik vind het heerlijk dat het mijn meiden niet kan deren en zij gewoon hun eigen weg gaan.
 • Yup!
 • Nog eentje dan. Zo stond ze op vanmorgen. @theprfactory
 • Kids kijken vol spanning naar het Sinterklaasjournaal en mama is naar Last Christmas van @universal_nl . #binnenkortmeeroverdefilm #winactie
 • De #giegelchallenge van #mylittlepony. Doe jij ook mee?
 • Sanne voor het eerst bij de kapper #5yearsago
 • Zal ik het ze vertellen of niet? #mijngevoelvoorhumor #ikkonerwelomlachen
 • Stiekem best trots op mijn buikje. Het is bescheiden, zeker voor een vierde, maar er zit weer een lekker groot kind in. Ze wordt verwacht met vier kilo geboren te worden. Zou je niet zeggen, hè? #29wekenzwanger

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
In 4 stappen je EHBO-cursus geregeld en vergoed door je zorgverzekering

Je kind verslikt zich in een snoepje, krijgt hete thee ...

Sluiten