Verhalen van een werkende moeder
TOP
Algemeen

“Heerlijk online winkelen voor de meiden”

Ik weet niet hoe het bij jou zit, maar bij mij is het vakantiegeld binnen! Oh, wat kan ik zo genieten van mijn salarisstrookje in de maand mei. Ik voel me dan als een koning te rijk en krijg spontaan een groter wordend gat in mijn hand. Geld moet immers rollen en als je ineens bijna twee keer zoveel krijgt als normaal, mag je best je gezin en jezelf even verwennen. Natuurlijk wordt er ook braaf gespaard en een vakantie mee betaald, maar als het enigszins kan koop ik ook graag nog iets tastbaars voor mijn meiden.

Dit keer heb ik de keuze bij de dames neergelegd. Waar kon ik ze nou echt blij mee maken volgens hun? De oudste zei gelijk dat ze heel heel heel graag een mooie nieuwe jurk wilde en haar zusje wilde dit toen ook gelijk. Zo gaat dat wel vaker hier in huis. Altijd hetzelfde willen. Aan het verzoek tot het kopen van een jurk kon ik wel gehoor geven. Natuurlijk wilden ze wel inspraak hebben over welke geshopt zou worden. Aangezien ik niet heel veel zin had om een dag al shoppend slenterend door te brengen met een peuter en een kleuter, keerde ik me tot één van de meest briljante uitvindingen van de vorige eeuw: het internet!

Sinds de komst van het internet geef ik wel gemakkelijk geld uit aan kleren. Ik kan er niets aan doen! Er is zoveel leuks te vinden online! Neem bijvoorbeeld de webshop Olliewood. Daar vind je diverse bekende merken zoals Name It, Tumble n Dry en Noppies. Ik zelf ben vooral fan van de B Nosy collectie op deze website. B Nosy heeft altijd stoere meisjeskleding, dus weer eens wat anders dan al het zoetsappige roze dat hier in huis met drie meiden sowieso al overheerst. Gelukkig is mijn oudste dochter het inmiddels met mij eens wat betreft de kledingkeuze. Nou ja, soort van. Ze wil niets schattigs meer aan en alles moet zo fel mogelijk roze zijn. Zo heeft een zomerjas van quapi, die ze bestempeld heeft als de allermooiste jas aller tijden. Ik moet toegeven, dat deze inderdaad ook echt heel leuk is en haar goed staat (zie foto).

Alhoewel ik graag geld uitgeef, let ik toch ook altijd wel op de centjes. Zeker als het om de kleding van mijn kinderen gaat. Ik betaal graag wat extra voor goede kwaliteit, maar niet voor een embleempje van een merk. En dat vind ik nou zo leuk aan de merken, die ik hierboven genoemd heb. Je betaalt voor wat je daadwerkelijk krijgt en niet voor de merknaam. Als je trouwens nog wil weten welke kledinglabels Olliewood nog meer verkoopt, klik dan hier.

Facebook Comments

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
  • Terwijl mama hard aan het werk is, is de peuter blijkbaar ook aan de arbeid. Ze is zo dol op schoonmaken. #heeftzenietvanmij #werkendemama #kinderdagverblijf
  • Ik geloof dat de Broccoli Rundvlees Rijst van @olvarit het favoriete smaakje is 😂
  • Ze wilde niet meer naar binnen 😂. De rest was al weg.
  • Vandaag is de sterfdag van mijn opa. Één van de meest bijzondere en erudiete persoon, die ik heb mogen kennen. Ik denk nog dagelijks aan je, lieve opa. Ik hoop oprecht dat je gezellig samen met oma bent. Ergens.....
  • Tip van de week! #gratis #babymutsje #zwangerschap
  • Als je in je element bent tijdens een fotoshoot 😍
.
.
.
.

#kidslife #instamom #toddler #hypotonia #hypermobiel #ontwikkeling #lovemykids #discoverunder5k #motherofthree #girlsmom #meisjesmama #momof3 #mamaofthree #childhoodunplugged #storytellingmama #dailyparenting #blogger #bloggermom #lifeofamom #clickinmoms #motherhood #workingmom
  • We feel so corny
  • Heb mijn “bontje” maar omgedaan. Man, wat is het koud!!!! #onderweg #ret #zitting #werkendemama

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Ook papa’s hebben smartphones

Van de week vertelde ik al over een leuk idee ...

Sluiten