Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews

“Heerlijk lui online winkelen”

Toen ik nog studeerde had ik zeeën van tijd om te shoppen, maar geen geld. Nu wel de middelen om het een en ander aan te schaffen, maar ontbreekt het mij weer aan tijd. En die dagen dat ik er tijd voor heb vrij gemaakt heb en eindelijk uren kan winkelen vind ik nooit iets leuks. Heb ik maar een uurtje of zo of als ik niets nodig heb, zie ik alleen maar leuke spulletjes in de winkels liggen. Ik voel dan het gat in mijn hand groeien met de minuut. Het volgende probleem is dan het retourneren. Steevast zitten er items tussen, die ik achteraf niet leuk (genoeg) vind of stiekem gewoon niet pas. Dan moet ik weer tijd vrij maken om terug te gaan naar de winkel waar ik het gekocht heb en eerlijk gezegd heb ik daar meestal geen zin in. Als het enigszins kan shop ik daarom gewoon het liefst online.

Online shopping
Ook wat betreft online winkels heb ik wel zo mijn eigenaardigheden. Ik heb geen zin om eindeloos te surfen om bij verschillende winkels al mijn kleren bij elkaar te zoeken. Eigenlijk wil ik gewoon een soort online warenhuis waar ik vervolgens alles kan vinden. Dus niet alleen mijn kleren, maar ook die voor de kinderen. En het liefst ook gelijk de schoenen, verzorgingsproducten en speelgoed en dergelijke. En als het enigszins kan dan graag met flink veel korting. Ook als ik online winkel ben ik namelijk dol op uitverkoop en kortingen! Het betekent meestal wel dat ik meer aanschaf dan echt nodig is, maar ach.

Er zijn veel online shops te vinden, maar er zijn weinig online warenhuizen. Dat is op zich wel jammer, want als je alles bij één winkel aanschaft scheelt het doorgaans een hoop aan verzendkosten. Eigenlijk ben je dus een dief van je eigen portemonnee als je bij meerdere online shopt. En waarom zou je eigenlijk als er winkels zoals limango bestaan? Het is toch zinloos om verder te speuren als je alles op één site kunt vinden? Ik kan mijn tijd wel beter besteden dan eindeloos webshops af te lopen. Er zijn er uiteraard wel een paar waar ik toch altijd weer naar terugkeer, maar ik kan me goed voorstellen dat limango op nummer één in mijn favorieten gaat eindigen.

 

Even nog een paar kleine leuke feitjes over limango:
– wist je dat haar verkoopacties slechts enkele dagen online staan? Er snel bij zijn dus.
– wist je dat ze met veel verschillende merken aanbiedingen verzorgen?
– wist je dat er ook een outlet pagina is waar je gelijk voor mega kortingen kan neuzen?
– wist je dat ze een 4.4 van de 5 score heeft behaald bij Trusted Shops?
– wist je dat de klanten erg tevreden zijn over de service?

 

 

Facebook Comments

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
  • Go Glam nageltjes. Mogelijk gemaakt door @pinkstudio.amsterdam
  • Twee kleine diva’s helemaal happy met hun nieuwe nageltjes van Go Glam. Iedereen mocht het bewonderen van ze. #goglam @lindenbarbosa #binnenkortmeer #uitgenodigd #mamablogger #reviewvolgt @pinkstudio.amsterdam
  • Dol op die oude filmpjes. Mini Sanne hier 😍
  • Dit soort humor houd ik van 😂
  • Ja hoor, we zijn alweer in de stemming 😂
  • Dit is toch zoveel liefde op een vierkante meter? Mijn meisjes! Ze zijn mijn draakjes en mijn allesjes. Wat ben ik trots op wie ze zijn. En ja, er is nog een lange weg te gaan met ook veel hulp van derden, maar de liefde is er niet minder om. En wat zijn ze ook dol op elkaar! Een zusje erbij maakt het helemaal af.
  • Tja...
  • Vind dit spel nu al leuk #megableu #whatdoyoumeme

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Wat verandert er voor de aanstaande ouders in 2017?

Vergoedingen verzekeraar Vorige week zei ik tegen manlief dat er ...

Sluiten