Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews

“Heerlijk lui online winkelen”

Toen ik nog studeerde had ik zeeën van tijd om te shoppen, maar geen geld. Nu wel de middelen om het een en ander aan te schaffen, maar ontbreekt het mij weer aan tijd. En die dagen dat ik er tijd voor heb vrij gemaakt heb en eindelijk uren kan winkelen vind ik nooit iets leuks. Heb ik maar een uurtje of zo of als ik niets nodig heb, zie ik alleen maar leuke spulletjes in de winkels liggen. Ik voel dan het gat in mijn hand groeien met de minuut. Het volgende probleem is dan het retourneren. Steevast zitten er items tussen, die ik achteraf niet leuk (genoeg) vind of stiekem gewoon niet pas. Dan moet ik weer tijd vrij maken om terug te gaan naar de winkel waar ik het gekocht heb en eerlijk gezegd heb ik daar meestal geen zin in. Als het enigszins kan shop ik daarom gewoon het liefst online.

Online shopping
Ook wat betreft online winkels heb ik wel zo mijn eigenaardigheden. Ik heb geen zin om eindeloos te surfen om bij verschillende winkels al mijn kleren bij elkaar te zoeken. Eigenlijk wil ik gewoon een soort online warenhuis waar ik vervolgens alles kan vinden. Dus niet alleen mijn kleren, maar ook die voor de kinderen. En het liefst ook gelijk de schoenen, verzorgingsproducten en speelgoed en dergelijke. En als het enigszins kan dan graag met flink veel korting. Ook als ik online winkel ben ik namelijk dol op uitverkoop en kortingen! Het betekent meestal wel dat ik meer aanschaf dan echt nodig is, maar ach.

Er zijn veel online shops te vinden, maar er zijn weinig online warenhuizen. Dat is op zich wel jammer, want als je alles bij één winkel aanschaft scheelt het doorgaans een hoop aan verzendkosten. Eigenlijk ben je dus een dief van je eigen portemonnee als je bij meerdere online shopt. En waarom zou je eigenlijk als er winkels zoals limango bestaan? Het is toch zinloos om verder te speuren als je alles op één site kunt vinden? Ik kan mijn tijd wel beter besteden dan eindeloos webshops af te lopen. Er zijn er uiteraard wel een paar waar ik toch altijd weer naar terugkeer, maar ik kan me goed voorstellen dat limango op nummer één in mijn favorieten gaat eindigen.

 

Even nog een paar kleine leuke feitjes over limango:
– wist je dat haar verkoopacties slechts enkele dagen online staan? Er snel bij zijn dus.
– wist je dat ze met veel verschillende merken aanbiedingen verzorgen?
– wist je dat er ook een outlet pagina is waar je gelijk voor mega kortingen kan neuzen?
– wist je dat ze een 4.4 van de 5 score heeft behaald bij Trusted Shops?
– wist je dat de klanten erg tevreden zijn over de service?

 

 

Facebook Comments

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Kids kijken vol spanning naar het Sinterklaasjournaal en mama is naar Last Christmas van @universal_nl . #binnenkortmeeroverdefilm #winactie
 • De #giegelchallenge van #mylittlepony. Doe jij ook mee?
 • Sanne voor het eerst bij de kapper #5yearsago
 • Zal ik het ze vertellen of niet? #mijngevoelvoorhumor #ikkonerwelomlachen
 • Stiekem best trots op mijn buikje. Het is bescheiden, zeker voor een vierde, maar er zit weer een lekker groot kind in. Ze wordt verwacht met vier kilo geboren te worden. Zou je niet zeggen, hè? #29wekenzwanger
 • Wist je dat deze week er nog allerlei winacties zijn op mijn blog? Alles in het teken van de @speelgoed_van_het_jaar verkiezing. Wat vind je bijvoorbeeld van het spel Crocs’ Socks van @bs.toys ?
 • Klaar voor Halloween! @carnavalskleding_nl #review #winactie #binnenkortmeer
 • @milou_ligtenberg en haar kids gingen een dagje naar #legoworld in de #jaarbeursutrecht. Dit is haar verslag:
Wat een lekker vakantie dagje hebben we gehad. Vanochtend vroeg vertrokken richting de jaarbeurs in Utrecht om daar een dagje te vertoeven bij Legoworld. De kinderen (4 en 7) waren na ons bezoek vorig jaar, al helemaal enthousiast dat we weer gingen. De grote hallen, waar de mooiste beelden, voertuigen en overige creaties uitgestald waren, en de vele hoeken en tafels waar je vrij uit kan bouwen. Voor de kinderen super tof dat ze hun creativiteit al spelend ontwikkelen. Er is een boot gebouwd, enkele huizen en kastelen hebben ze gemaakt, en zelfs Olaf van Elsa werd in elkaar gelego’d. Buiten de vele Lego plekken, zijn er ook andere activiteiten, die te maken hebben met bepaalde Lego thema’s. Zoals bij de Lego city hoek waar je brandjes kan blussen. Bij Lego Disney kon je je verkleden als Elsa, staafjes vangen bij Olaf. In de Duplo hoek staat een theater waar er een aantal keer in een uur een minidisco voorbij komt, kun je je laten schminken en staat er een springkussen. We hebben onze ogen uitgekeken en hebben er heel wat uurtjes rond gelopen. Voor ons was het een topdag! Volgend jaar zijn wij vast weer van de partij!

Tot en met deze woensdag kan je zelf nog dit leuke event bezoeken!

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Wat verandert er voor de aanstaande ouders in 2017?

Vergoedingen verzekeraar Vorige week zei ik tegen manlief dat er ...

Sluiten