Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews, Winacties

“Al meer dan 25 jaar actie met de Power Rangers”

Er is een aflevering van Friends waarin Monica met een jonge vent date en de mannen elke keer haar plagen met “morphing time”. Dat is waar ik gelijk aan moet denken als ik de Power Rangers zie. Dat en hun extreme bewegingen als ze in hun heldenkostuum de meest rare vijanden aanpakken. En ja, ik keek ook soms naar de serie. Het bestaat ook al sinds 1993 en blijkbaar is het nog steeds een hit. Althans, de actiefiguren. Je hoeft de televisie serie niet te kunnen om fan te zijn van de Power Rangers. Zo ontdekte Petronella met haar zonen.

Twee Power Rangers action figures van Hasbro

Ik blijf het interessant om te zien hoe mijn jongens (3 en 6) zich kunnen vermaken met actiefiguren waarvan ze nog niet eerder een serie of film hebben gezien. Zo ook de Power Rangers. We hebben twee varianten mogen testen van Hasbro: Playskool Power Ranger Heroes Mega Mighties in het blauw en Power Rangers Beast Morphers in het rood. 
De blauwe Power Ranger is groot en erg gespierd. Hij lijkt bijna de vriendelijke, blauw-wit verkleede, hulk met enorme vuisten die alles kunnen smashen. Zijn hoofd, armen, handen en middel zijn draaibaar om verschillende houdingen aan te nemen. De rode Power Ranger is kleiner van formaat, is flexibel en heeft extra accessoires (zwaarden, klauw en harnas) die verwisselbaar zijn. Beide stoere actiefiguren vielen goed in de smaak bij de heren.

Er is meestal een broederstrijd wie met welke mag spelen en het is altijd hetgene waar de andere mee speelt, ongeacht wat ze zelf in handen hebben. Nu dus ook… De rode Power Ranger Beast Morpher van Hasbro was als eerste de favoriet, waarvoor een aantal decibellen en duw partijen zijn gewisseld. Gelukkig waren ze beide dermate leuk om toch onderling te kunnen wisselen (na enige aanmoeding) en vooral samen mee te spelen. 
De jongste heeft nog een tijdje gezocht naar het knopje waarmee de blauwe Power Ranger Hero Mega Mighties wat zou zeggen of geluid zou maken. Dat zit er in ieder geval niet op (wat mij betreft een voordeel). 
Beide Power Rangers hebben al enige avonturen achter de rug (naast aantal val partijen) en zijn er heelhuids uitgekomen. Ze kunnen in ieder geval tegen een stootje en kunnen nog wel een aantal verhaallijnen doorstaan lijkt mij zo. 

Winactie

De zonen van Petronella hebben de Power Rangers van Hasbro helemaal uitgewrongen en de actiefiguren hebben het gewoon overleefd. Dat klinkt als prima speelgoed. Al helemaal omdat het de eigen fantasie stimuleert en er geen lawaaierige geluiden uit komen. Ideaal voor de ouders dus (als je het mij vraagt). En met twee verschillende helden ook nog wat afwisseling tussen de broers of zussen. Reden genoeg dus om zo’n leuke set als winactie weg te geven. Je maakt kans door mij te vertellen welke kleur Power Ranger (vroeger) je favoriet was. Ik was uiteraard fan van de roze. Meedoen kan tot en met 16 november. Succes!

Facebook Comments

«

»

19 COMMENTS
 • Marian Zw

  2 maanden ago

  Ik was gek op de roze, net als jij! Deze zou echt een super stoer cadeau zijn voor mijn zoon. Ik maak graag kans.

 • Nele

  2 maanden ago

  Leuke jeugdherinneringen, ik keek er altijd samen met mijn broer naar, ik vond de roze ook de leukste, girlpower hé

 • elisabeth maria martina

  2 maanden ago

  ik ben 65 en vroeger waren er geen power rangers, zou denk ik wel voor roze hebben gekozen
  ik heb wel barbie poppen gehad, heb geen broer maar een zus, geen jongens speelgoed dus

 • Marian B

  2 maanden ago

  Natuurlijk was ik ook van de roze, duhhhh! Ik doe trouwens mee voor mijn zoon en niet voor mezelf 😉

 • Sevda

  2 maanden ago

  De roze Power Ranger was natuurlijk ook mijn favoriet 🙂

 • Els Black

  2 maanden ago

  Ja ik ook was fan van de roze. Zo leuk mijn jongens kijken dit nu echt elke dag en vinden het vreemd dat mama dat vroeger ook keek

 • Iris Bakker

  2 maanden ago

  Zeker de roze! Maar ik denk dat mijn zoon de blauwe het tofst zal vinden

 • Oma Will

  2 maanden ago

  Power Rangers waren er niet in mijn jeugd en mijn kinderen hebben ze ook niet gehad.
  Ik kende ze niet eens. Had ik ze wel gekend, dan had ik gekozen voor de blauwe! Dat is zeker.
  Heb ze ook nog nooit gezien bij mijn kleinkinderen.
  Des te leuker om mee te doen met deze winactie en mijn kleinzoon hiermee blij te maken.
  En dat de kinderen hierbij zelf geluid moeten maken, is ook wel fijn…!!!
  Ik volg op Bloglovin en waag een kansje.

 • Jolanda

  2 maanden ago

  De zwarte was favoriet, lekker stoer. Mijn beide neefjes zouden met veel plezier met deze rode en blauwe spelen.

 • Tineke

  2 maanden ago

  Hier een echt jongetje in huis die dit geweldig zou vinden. Een hele poos geleden zat er een power ranger in een ‘happy meal’ ergens bij. Hij speelt hier nog steeds regelmatig mee, ik denk dat hij deze power rangers erg leuk vind. Ik doe mee!

  • Tineke

   2 maanden ago

   Mijn favoriet waren trouwens de roze en de rode! Ik denk dat de rode ook favoriet is bij mijn zoontje, want dat is de kleur van de brandweer..

 • jacqueline de Waal

  2 maanden ago

  Leuk voor de jongens van Diana

 • Nelly

  2 maanden ago

  De rode was de favoriet.

 • Lida

  2 maanden ago

  Ik ben gek op blauw dus het was niet moeilijk . Heerlijk die figuurtjes ze doen het toch maar weer. Het leuke is dat ieder kind gek is op popje van welke soort dan ook. Ik doe graag mee aan deze leuke win actie.

 • melissa

  2 maanden ago

  ik was ook fan van de roze en keek het inderdaad altijd. grappig dat het weer terug is (of is het nooit weggeweest?). mijn zoontje is in elk geval fan en dan van de blauwe.

 • oma bakkernes

  2 maanden ago

  leuk voor de kleinkinderen

 • Laura Kolthof

  2 maanden ago

  Jaaa leuk!! Ik was altijd het meest fan van de gele 😀

 • Elle W

  2 maanden ago

  de rode vond ik altijd het leukst!

 • carina peters

  2 maanden ago

  Ik vind het super leuk, dat speelgoed uit mijn jeugd, nu nog steeds verkrijgbaar is en dat mijn zoontje het ook geweldig vind. Ik was vroeger fan van de blauwe power ranger, mijn zoontje is fan van de rode.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Sanne zes jaar geleden. Onherkenbaar gewoon!
 • #40weekspregnant #duedate #expectinganydaynow
 • Jep. Nog steeds zwanger #linkinbio
 • Vandaag de grootste moeite mij van de bank af te krijgen. Nergens zin in. Moe. Klaar met de inwoning. Gewoon een offday denk ik.
 • #tipvanflip
 • #39weekspregnant #duurtlang #hetisnuwelmooigeweest #babygirl #daughter
 • Spelen, spelen en nog eens spelen. Dat is toch bij iedereen het voornemen voor 2020? Ik help je een klein beetje op weg met 2x2 vrijkaartjes (zonder datum) voor @monkeytowndelft In Delft is het krijspaleis gelukkig ook aangenaam voor de papa’s en mama’s. Even bijkomen terwijl de kleine aapjes klauteren. Wil je kans maken op de kaartjes? Laat dan MT2020 achter als reactie. Meedoen kan tot en met 5 januari.
 • Al sinds 11 uur vanochtend aan het “strijkkralen”. En mama maar strijken. #wellekkerrustig

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
De nieuwe L.O.L. Surprise Jewellery, Make-up en Stationairy

Nog heel even en dan is de grootste kindervriend weer ...

Sluiten