Verhalen van een werkende moeder
TOP
Beauty, Mama

“Voor elke powervrouw is er de nieuwe Goodiebox”

Recentelijk mocht ik alweer mijn derde Goodiebox ontvangen en stiekem is deze het leukst tot nu toe. Ik zal je uiteraard daar wat meer over vertellen, maar eerst nog iets over het concept van Goodiebox. Inmiddels zal je vast wel weten dat het een soort abonnement is op make-up dan wel verzorgingsproducten. Het is eenvoudig op te zeggen als je geen zin meer hebt en als een box niet bevalt, stuur je deze gewoon terug. Wat ik zelf nou zo leuk vind aan het hele concept is, dat je dus producten probeert die je normaliter niet snel zelf zou aanschaffen. Het schoonmaakdoekje uit de vorige box bijvoorbeeld, is een onderdeel geworden van mijn dagelijkse routine. En dat laatste is nog wel het meest bijzonder. Sinds de Goodiebox heb ik dus een dagelijkse routine waarbij ik mijn huid verzorg en make-up op doe. Zelfs het schoonmaken ‘s-avonds is geen issue meer. En stiekem vind ik het tutten nog best leuk ook!

The Goodiebox Powered By

Het thema van dit keer is de inner power. In het kader van kracht komt van binnenuit krijg je wat hulpmiddelen om je in uiterlijk vertoon al een en al power te laten zijn. Klinkt logisch nietwaar?

We starten de box met een base coat voor op de nageltjes van Mesauda Milano. Aangezien ik tal van nagellakjes heb is een goede base coat altijd welkom. Ik heb al veel varianten gehad en ze waren niet allen even fijn. Deze kon ik dan wel weer waarderen.

Je haren wassen zonder te douchen met de mini dry shampoo van Batiste? Ik heb het nog niet aangedurfd dit te proberen. Ik heb namelijk een zeer gevoelige hoofdhuid en ben ergens bang dat deze shampoo een reactie zal veroorzaken. Maar het intrigeert me wel, dus grote kans dat ik het eens ga proberen.

Lees ook: de keep it fresh Goodiebox

Nog meer leuke producten

De Banana Setting Powder van Bellápierre was een verrassing voor mij. Een poeder die je onder je concealer draagt. Het leek me niet logisch. Toch geeft het een verfrissen effect.

Dan is er natuurlijk nog de handcrème van Raunsborg. Aangezien mijn jongste nog vol in de luiers zit en ik vaak van die natte doekjes beet heb, hebben mijn handen wel wat extra verzorging nodig. Dan is een fijne handcrème een welkom product.

Ik heb nog geen tijd gehad om eens heerlijk te ontspannen met een masker, maar de moisturizing mask van Miqura belooft veel goed. Je krijgt dan drie laagjes masker op je gezicht wat je huid zal doen stralen. Het klinkt heerlijk, dus binnenkort plan ik wat me-time in hoor.

Last, but zeker not least, is de Mr Big mascara van AME. In de omschrijving staat dat het extra intensiteit geeft met een diep zwarte kleur. Nou heb ik natuurlijk al behoorlijk donkere wimpers van mezelf, dus een diepe kleur is wat lastiger te bereiken bij mij. Toch is dit wat mij betreft een hele fijne mascara. Het geeft namelijk gewoon niet af. Zelfs als ik in mijn ogen heb zitten wrijven, zit het er nog goed op. Ik heb werkelijk geen enkele keer van die donkere strepen onder mijn ogen gehad. Van de mascara dan. Die van de vermoeidheid zitten er uiteraard nog gewoon. Zeker een fijn product dus.

Je kan deze leuke Goodiebox nog hier bestellen.

Facebook Comments

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • De #giegelchallenge van #mylittlepony. Doe jij ook mee?
 • Sanne voor het eerst bij de kapper #5yearsago
 • Zal ik het ze vertellen of niet? #mijngevoelvoorhumor #ikkonerwelomlachen
 • Stiekem best trots op mijn buikje. Het is bescheiden, zeker voor een vierde, maar er zit weer een lekker groot kind in. Ze wordt verwacht met vier kilo geboren te worden. Zou je niet zeggen, hè? #29wekenzwanger
 • Wist je dat deze week er nog allerlei winacties zijn op mijn blog? Alles in het teken van de @speelgoed_van_het_jaar verkiezing. Wat vind je bijvoorbeeld van het spel Crocs’ Socks van @bs.toys ?
 • Klaar voor Halloween! @carnavalskleding_nl #review #winactie #binnenkortmeer
 • @milou_ligtenberg en haar kids gingen een dagje naar #legoworld in de #jaarbeursutrecht. Dit is haar verslag:
Wat een lekker vakantie dagje hebben we gehad. Vanochtend vroeg vertrokken richting de jaarbeurs in Utrecht om daar een dagje te vertoeven bij Legoworld. De kinderen (4 en 7) waren na ons bezoek vorig jaar, al helemaal enthousiast dat we weer gingen. De grote hallen, waar de mooiste beelden, voertuigen en overige creaties uitgestald waren, en de vele hoeken en tafels waar je vrij uit kan bouwen. Voor de kinderen super tof dat ze hun creativiteit al spelend ontwikkelen. Er is een boot gebouwd, enkele huizen en kastelen hebben ze gemaakt, en zelfs Olaf van Elsa werd in elkaar gelego’d. Buiten de vele Lego plekken, zijn er ook andere activiteiten, die te maken hebben met bepaalde Lego thema’s. Zoals bij de Lego city hoek waar je brandjes kan blussen. Bij Lego Disney kon je je verkleden als Elsa, staafjes vangen bij Olaf. In de Duplo hoek staat een theater waar er een aantal keer in een uur een minidisco voorbij komt, kun je je laten schminken en staat er een springkussen. We hebben onze ogen uitgekeken en hebben er heel wat uurtjes rond gelopen. Voor ons was het een topdag! Volgend jaar zijn wij vast weer van de partij!

Tot en met deze woensdag kan je zelf nog dit leuke event bezoeken!
 • Een impressie van het @indewolkenfestival van @oudersvannu

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Wanneer de zetpil niet meer werkt tegen koorts

De lente zit er aan te komen, maar om mij ...

Sluiten