Verhalen van een werkende moeder
TOP
Algemeen

“Een goed excuus om weer te winkelen”

Ik ben helemaal in mijn nopjes, want zojuist hebben we de eerste vakantie van het jaar geboekt. We gaan naar de zon! Het wordt de eerste keer vliegen met het hele gezin en ik kan niet wachten tot het zo ver is. Gewoon even helemaal niets doen terwijl de kinderen in het water spelen. In gedachte ben ik al onderweg naar de vakantiebestemming. Ik moet alleen nog even flink shoppen voor die tijd. Door de borstvoeding kan ik weer in een kledingmaatje waar ik heel lang niet in heb gepast. Ik zal dus wel nog wat extra tuniekjes moeten aanschaffen denk ik. Wat een zware straf hè?

Natuurlijk start ik eerst online een zoektocht naar opruiming bij de grote bekende merken. Want waarom zou je de hoofdprijs betalen als het ook voor minder kan? Ik zag dat Esprit op dit moment ook sale heeft, dus reden om daar even te blijven hangen. Ik was in de veronderstelling, dat ik daar voornamelijk de afgeprijsde wintercollectie zou treffen. Niet dat dat zou uitmaken hoor. Ik zou nog steeds alles aanvinken om in mijn winkelmandje te doen en te bestellen. Ik ben nou eenmaal dol op uitverkoop. Maar tot mijn grote verbazing zag ik ook jurkjes in de aanbieding, die prima mee konden op een zonvakantie. Oké, de meeste waren niet helemaal geschikt voor aan het zwembad, maar ik er toch wel een paar gevonden voor zwoele zomeravonden en zelfs een paar voor op het strand. Leuk zijn ze toch?

Natuurlijk breng je dan ook een bezoekje aan de andere pagina’s van de website als je toch al online bent. Dat is wel gevaarlijk, want je ziet snel weer andere leuke dingetjes, die niet in de uitverkoop zijn en toch merkwaardig genoeg in je winkelmandje belanden. Oh Esprit, waarom heb je ook zo’n leuke collectie weer gemaakt? Het is niet goed voor mijn portemonnee!

Facebook Comments

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
  • Wat ben ik toch dol op deze draakjes. Vanochtend deden ze een show voor hun zusje. Natuurlijk wilden ze ook in kostuum naar school. Die blikken onderweg waren geniaal. Ik vind het heerlijk dat het mijn meiden niet kan deren en zij gewoon hun eigen weg gaan.
  • Yup!
  • Nog eentje dan. Zo stond ze op vanmorgen. @theprfactory
  • Kids kijken vol spanning naar het Sinterklaasjournaal en mama is naar Last Christmas van @universal_nl . #binnenkortmeeroverdefilm #winactie
  • De #giegelchallenge van #mylittlepony. Doe jij ook mee?
  • Sanne voor het eerst bij de kapper #5yearsago
  • Zal ik het ze vertellen of niet? #mijngevoelvoorhumor #ikkonerwelomlachen
  • Stiekem best trots op mijn buikje. Het is bescheiden, zeker voor een vierde, maar er zit weer een lekker groot kind in.  Ze wordt verwacht met vier kilo geboren te worden. Zou je niet zeggen, hè? #29wekenzwanger

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
The Greatest Showman op de vroege morgen

Voordat ik moeder werd, had ik een bioscoop abonnement. Ik ...

Sluiten