Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews, Winacties

“Gewoon Sieraden betekent gewoon prachtig”

Een paar weken terug was ik op een beurs met een vriendinnetje waar allerlei webshops een stand hadden. Bij één van die webshops werden gepersonaliseerde sieraden verkocht. Mijn vriendinnetje heeft er toen eentje gekocht, maar ik heb het gelaten voor wat het was. Thuis aangekomen kriebelde het idee van een nieuwe armband mij toch nog wel steeds een beetje.Het leek me zo leuk om mijn drie dochters altijd bij me te hebben, maar dan wellicht ook gewoon in beeld. Natuurlijk zijn er tientallen webshops te vinden die mij daar mee zouden kunnen helpen, maar hoe onderscheid je ze van elkaar in service en kwaliteit? Gelukkig hoefde ik daar niet lang over na te denken, want als het om service gaat was Gewoon Sieraden al vanaf het begin af aan goed op weg toen ze mij benaderden voor een review.

Welke armband zou ik kiezen?

Of ik interesse zou hebben in een gepersonaliseerde armband? Natuurlijk! Na een vluchtige blik op de website wist ik al dat aan mijn behoefte voorzien zou worden. Het enige wat ik wilde weten was of ik helemaal zelf kon ontwerpen of gebonden was aan één foto en twee tekstjes op de armband.Niet dus, je kan doen wat je wil. Vorige week ben ik er ook even goed voor gaan zitten, heb drie foto’s uitgezocht en ben aan de slag gegaan. Wat was dat ontzettend simpel! Het is echt een zeer gebruiksvriendelijke website waar je helemaal naar eigen wens je armband kan samenstellen. Ik heb gekozen voor een enkel bandje met drie foto’s (schuivers). Het is ook mogelijk een dubbele band te doen waar zes schuivers op kunnen. Voor de afwisseling heb ik nog twee andere gekleurde bandjes erbij gekozen. Kan ik toch een beetje matchen met mijn outfit van de dag.

Helemaal blij ermee

Volgens mij ontving ik de dag na mijn bestelling al een e-mail dat mijn armbandje onderweg was. En inderdaad viel niet lang daarna een pakketje op mijn deurmat. Daarin zaten twee schattige zakjes met mijn nieuwe armbandjes. Het zag er nog leuker uit dan ik had verwacht. Als ik mijn meisjes nu even wil zien werp ik gewoon een blik op mijn pols. En natuurlijk op zo’n manier dat iedereen vraagt van wie die schattige koppies zijn. Een moeder mag trots zijn, toch?

Winactie

Speciaal voor de Kerstdagen mag ik van Gewoon Sieraden nog twee mensen blij maken met een gepersonaliseerde armband. Of iets anders van de webshop, want ik geef 2x €25 shoptegoed weg. Wil jij kans maken op dit tegoed? Laat dan een reactie achter. Donderdag de 20e eindigt de Kerst winweek en maak ik alle winnaars bekend. Succes!

Facebook Comments

«

»

8 COMMENTS
 • Anna

  6 maanden ago

  Ja ik doe heel graag mee ☺️☺️

  Facebook: An Na

 • Marian B

  6 maanden ago

  Zoiets zou ik ook wel willen! Ik doe graag mee, iets voor mezelf is ook wel eens leuk.

 • Manon Laurier

  6 maanden ago

  Wat een gave armband. Ik zou heel graag het shop tegoed willen winnen zodat ik ook zo’n prachtige armband met mijn dochters kan laten maken.

 • sylvia

  6 maanden ago

  ooohh, zo leuk!! en natuurlijk mag een mama trots zijn!! ik ben ook heel trots op onze jongens, zou ook heel graag zo’n geweldige armband met foto’s uit willen zoeken!

 • Sharon de Ridder

  6 maanden ago

  Oh gaaf! Ik heb al heel wat mooie dingetjes gezien 😀

 • Trotsema fati

  6 maanden ago

  Geweldigik doe heel graag mee!

 • Linda Smeets

  6 maanden ago

  Wat mooi en bijzonder! Ik maak graag kans.

 • Oma will

  6 maanden ago

  Heel bijzonder zo’n armband met fotootjes.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Klaar voor de dansvoorstelling
 • Tijdens de dansvoorstelling van haar zussen 😂
 • Ze heeft de @lego ontdekt!
 • Vier jaar geleden alweer. Zo mini nog
 • De nieuwe K3 is opgestaan hoor 😂
 • Wat een deprimerende gedachte
 • Mijn arme lieverd (en waarschijnlijk met hem nog veel meer mensen) is een beetje verdrietig. Portugal scoorde zonet #voetbal #hetinteresseertmijgeenhol #nationsleague #ishetalbedtijd
 • 😂😂😂

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Weer zo’n geweldig uniek product van CRE8

De afgelopen jaren heb ik veel leuke nieuwe mensen ontmoet ...

Sluiten