Verhalen van een werkende moeder
TOP
Kleding en accessoires

“Gepersonaliseerde armband van Babyenmamakado”

Sinds ik moeder ben kan ik me ontzettend verheugen op moederdag. Het is eigenlijk gewoon alsof je een verjaardag erbij hebt gekregen. Ontbijtje op bed en (zelfgemaakte) kadootjes, wat wil een mens nog meer? Het is gewoon heerlijk om af en toe in het zonnetje gezet te worden. Niet dat ik iets te klagen heb hoor. Manlief zorgt erg goed voor mij, maar het is leuk om soms wat extra voor jezelf te doen. Ik wilde dan ook iets bijzonders voor mezelf, een aandenken aan het moederschap. Door een andere blogger (Mamaliefde) werd ik geattendeerd op Babyenmamakado.nl. De webshop zocht namelijk een mamablogger om een samenwerking mee aan te gaan en ik stond daar wel voor open. Super nieuwsgierig dat ik was nam ik gelijk een kijkje op de website. Ik zag allemaal handgemaakte spulletjes en daar houd ik wel van. Gelukkig was het enthousiasme wederzijds en nadat ik de namen van de Muppets had doorgeven lag er enkele dagen later een dikke envelop op de mat. Er zaten twee gepersonaliseerde sleutelhangers en voor mij een prachtige armband met de namen van de dametjes erin geslagen. Wat een ontzettend bijzonder kado!!! Ik ben altijd op zoek naar originele kadootjes en een armband met een eigen tekst er in geslagen valt wel onder de categorie origineel. Leuk voor moederdag of voor de kersverse moeder als kraamkado. Of gewoon voor jezelf, omdat je een supervrouw bent! Eigenlijk elke reden is goed om jezelf eens extra te verwennen met een kadootje.

IMG_6496 1IMG_6500

Gelukkig denkt Babyenmamakado.nl er net zo over als en daarom mag ik maar liefst twee gepersonaliseerde armbanden weggeven! Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is dit bericht op facebook te liken en een reactie te plaatsen, zodat ik weet dat je mee doet. Het is leuk als je de pagina’s van Babyenmamakado en MeerVanMir liked, maar dit is niet verplicht. Op zaterdag 19 maart maak ik de gelukkige winnaars bekend.

Facebook Comments

«

»

1 COMMENT
 • Kelly Aarts

  4 jaar ago

  Superleuke actie! Ga snel meedoen!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Die voetjes 😍
 • Borstvoeding! Het blijft iets bijzonders. Ik wil het weer minimaal een half jaar geven. Zo mooi dat dat kan. #normalizebreastfeeding #borstvoeding #moedermelk #vloeibaargoud #mamaslagroom #metmijntietinjefeed
 • Zusterliefde 😍
 • Mijn rijkdom 😍
 • Dit zijn mijn oudste boefjes. Vanavond komt er een artikel online over hun bekentenissen 😂
 • Even een selfie in het zonnetje, want dat doe ik niet zo vaak. Ik maak liever foto’s van anderen. Vooral omdat ik bijna nooit een foto van mezelf echt leuk vind. @rvgpr vroeg mij wat over mijzelf te vertellen na hun eerste online paneldag met producten van @karchernl @zoedt_nl @dutchdeluxes @asmodeenl en Cobi. Ik vond het wel een leuk idee. Leren jullie ook gelijk wat meer over mij.
.
Ik ben dus Miriam en mama van vier heerlijke meiden. In het dagelijkse leven werk ik als juriste en blog ik op meervanmir.eu. Samen met manlief woon ik in de omgeving van Den Haag. Ik ben dol op gezelligheid met mijn familie en vriendinnen. Op mijn site vertel ik over alles wat ik als moeder van 4 tegenkom qua opvoeding en producten. Ik voer een Jan Steen huishouden, dus je zal geen picture perfect aantreffen. Wel gewoon eerlijkheid. Ik heb toch geen tijd voor Photoshop en filtertjes? Dus als je een kijkje in mijn hectische leventje wil, weet je waar je zijn moet.
.
Nu ben ik ook nieuwsgierig naar jullie leven, dus...
 • She’s rockin’ it 😂
 • Samen kijken we naar de blogpanelvideo van @rvgpr . Sofieke vond het erg rustgevend 😂. Ik ben vooral weer enthousiast geworden!

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Gastblog oma: de “magie” van mama

Een paar weken geleden heb ik mijn derde kleinkind gekregen. ...

Sluiten