TOP
Alles voor het dagelijks leven

“Gelukkig worden van kleine dingetjes ”

Er zijn kleine dingetjes in het leven waar ik heel gelukkig van kan worden. Als ik mijn ene boek uit heb en nieuw boek mag pakken bijvoorbeeld. Of als ik onverwacht een briefje van 5 euro vind in een jaszak. Helaas gebeurt dat niet zo vaak, dus zoek ik naar geluksmomentjes die ik wel zelf kan maken. Wat dat betreft ben ik misschien een beetje raar, want waar ik echt happy van word is een verschoond bed. Ik ben helemaal in mijn nopjes als ik net gedoucht heb en in een schone pyjama onder schone frisse lakens kan duiken. Dit laat ik dan ook een aantal keer weten aan manlief, die schone lakens ook fijn vindt, maar niet zo hyper er van wordt als ik. Ik ben een beetje raar, ik weet het.

Het schone-lakens-geluksmomentje kent nog een gradatie. Ik vind het namelijk nog leuker als er nieuwe lakens op mijn bed liggen. Met nieuwe bedoel ik dan lakens die ik nog niet eerder gebruikt heb, dus net heb aangeschaft. Het geeft me een gevoel alsof het frisser dan fris is. Soms krijg ik het ook in mijn bol, dat ik de hele slaapkamer wil reorganisatie. Op dat soort momenten helpt het ook wel eens om gewoon nieuwe lakens te kopen. Dan ziet de slaapkamer er ook ineens weer anders uit. De “oude” lakens gebruik ik dan voor de logeerkamer en de nog oudere lakens worden omgedoopt tot schoenpoets- of afdekdoeken.

Het is echt niet zo, dat ik maandelijks nieuwe lakens koop hoor! Meestal zijn de leukere printjes erg prijzig. Daarom koop ik ze eigenlijk alleen maar in de uitverkoop en / of bij Nightlifeliving. Ik ben erg fan van hun printjes en zeker ook van hun prijzen. Een dekbedovertrek voor €9,95 is toch geen geld?

Op de foto zie je het dekbedovertrek dat ik eind 2014 bij Nightlifeliving gekocht heb en waar ik nog steeds blij mee ben. Alhoewel ik net wel weer nieuwe printjes zag en ik vrees voor manlief dat ik toch weer nieuwe lakens moet bestellen. De laatste keer was ook al drie maanden geleden 😂.

IMG_8400 IMG_8399

 

sponsored-story

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Wat hebben een paarse muts, een boos kind en een EO-liedje gemeen met elkaar?

Ik herinner me nog goed dat ik als kind een ...

Sluiten