Verhalen van een werkende moeder
TOP
Mama, Zwangerschap

“Een beetje gefrustreerd ”

Ja, dat ben ik. Hoe dat zo gekomen is? Eigenlijk heel simpel. Vandaag was ik namelijk met mijn zus naar de ladies night van Pathé om de nieuwe Bridget Jones te zien. Het was uitermate gezellig en we hebben echt hard gelachen. Waarom zit ik dan nu thuis op de bank met een donderwolk boven mijn hoofd?

Omdat de 43 jarige Bridget Jones een kind kreeg!!! En ook nog eens zonder het te proberen en door een condoom heen. Really?!! Daar word je als vrouw met zwangerschapswens toch gewoon gefrustreerd van? De hele film lang gingen mijn eierstokken als een tierelier te keer. Ik denk dat het sowieso ook één bom hormonen was in de zaal, dus mijn verlangen werd nog eens goed aangewakkerd. Inmiddels zit ik in de tijd van de maand dat ik wel of niet zwanger ben, dus mijn hoop ging ook ineens flink omhoog. Zo vlak tegen het einde van de film was ik er van overtuigd dat mijn rode duivels toch hun intrede hadden gemaakt (perfecte timing zou dat zijn), maar gelukkig bleek dit vals alarm.

Thuis aangekomen kon ik aan niets anders meer denken dan babietjes. Het helpt dan niet als je weet dat er nog een zwangerschapstest in de kast ligt en je bij de vorige keren rond deze termijn ook al positief testte. Ik heb de gok gewaagd en vijf minuten later zat ik naar een Omo witte test te staren. Negatief! Geen enorme shock, maar wel een enorm baalmoment. Ik had zo echt zo gehoopt nu eindelijk weer eens een tweede streepje te zullen zien. Nu kan ik niets anders dan afwachten tot mijn regels doorkomen en blijven hopen dat het ons ooit weer gegund zal zijn.

Vandaar dat ik even gefrustreerd op de bank zit en als binnen enkele dagen die andere ellende zich aandoet zal ik naar alle waarschijnlijkheid ook even flink chagrijnig zijn. Je bent bij deze gewaarschuwd!

Facebook Comments

«

»

5 COMMENTS
 • Saskia

  4 jaar ago

  Ik heb de film nog niet gezien maar kan je frustratie goed voorstellen. Zeker met zo’n film. Hopelijk krijg je snel een positieve test.

 • Carmelina

  4 jaar ago

  Heh meis.. Dat is gewoon ruk! Zo herkenbaar zit je daar met die gigantische wens brengt men net weer eens in beeld ala of het niets is… Het is jullie onwijs gegund! X

 • simpel, met een snufje liefde

  4 jaar ago

  Herkenbaar, ik heb ook net weer die teleurstellende dagen achter de rug. En dit maal met 2de streepjes na afleestijd. het word tijd voor positieve testen voor ons!

  • miriam

   4 jaar ago

   AUTHOR

   Maar ook dus met duivels?

 • Merel

  4 jaar ago

  Wat lijkt me dat moelijk om te zien, zeker omdat je net in de spanning zat. Sterkte! En succes natuurlijk. Liefs

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Vond ik deze ineens tussen mijn foto’s 😂 #selfie
 • Me and minime
 • Even geen schoolwerk, want het is weekend. Maandag gaan we er weer fris tegenaan. We blijven positief! #Corona #thuisonderwijs #quarantine #scholendicht #mamaisjuf
 • Mijn heerlijke bollie 😍
 • Even tussendoor wat uitwaaien
 • Zou dit een voorbode voor de rest van het onderwijs zijn? #corona #thuisonderwijs #scholendicht
 • Was een heerlijke middag met @mamasliefste en @lisetteschrijft bij @dekoperenkat in #Delft.
 • Lekker in dromenland 😍. Mijn mooie dochter. En ja, ze heeft berg op haar hoofdje en een ooievaarsbeet op haar ogen, maar ik vind haar nog steeds prachtig.

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
De eerste mijlpalen vastleggen voor later

Je eerste kind is en blijft toch iets bijzonders hebben. ...

Sluiten