Verhalen van een werkende moeder
TOP
Gastblog Sanne, Peuter

“Gastblog Sanne: waterpokken en Sinterklaas ”


PokEr is een nieuw jongetje bij mij in de groep op het kinderdagverblijf. Een paar weken terug had hij ineens allemaal rare vlekjes op zijn hoofd. Omdat hij wel nog lief was heb ik toch nog met hem gespeeld. Vorige week kreeg ik opeens ook rare vlekjes op mijn buik. Een paar uur later zaten ze ook op mijn hoofd. Mijn mama vertelde mij toen, dat het de waterpokken zijn. En ik mocht er niet aan krabben. Toen ik op de mamadag thuis was, was ik extra zielig. Ik voelde me niet zo lekker, dus mocht ik van mama onder een dekentje op de bank liggen. Toen mama vroeg wat ik op mijn boterham wilde zei ik pindakaas, maar bedoelde ik natuurlijk smeerkaas. Maar ja, toen ik de boterham met smeerkaas kreeg, wilde ik er wel gewoon eentje met pindakaas. Logisch toch? Ook heb ik de hele dag Pingu gekeken. Dat het de hele dag door dezelfde 9 afleveringen waren maakte mij niet zoveel uit. Mama vond het wat minder geloof ik.

IMG_0182Afgelopen zondag gingen we naar Losser om Sinterklaas te vieren met de familie van papa. Dat is een heel eind weg voor die oude man. Hij kwam daar ook nog langs namelijk. Ik mocht bij hem op schoot zitten, maar hij had geen pepernoten dus waarom zou ik? Toen ging mama bij hem op schoot zitten. Dat mocht niet van mij en dus ging ik op haar schoot. Ook waren er allemaal kadootjes, maar dat interesseerde mij niet zo. Er waren immers pepernoten!!! Toen ik niet meer mocht ben ik gewoon hard gaan huilen. Het had niet het gewenste resultaat, want we gingen gewoon naar huis. Als wraak heb ik zoveel gepoept ‘s-nachts dat mijn luier overstroomde. Gna gna gna.

Facebook Comments

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
  • Vond ik deze ineens tussen mijn foto’s 😂 #selfie
  • Me and minime
  • Even geen schoolwerk, want het is weekend. Maandag gaan we er weer fris tegenaan. We blijven positief! #Corona #thuisonderwijs #quarantine #scholendicht #mamaisjuf
  • Mijn heerlijke bollie 😍
  • Even tussendoor wat uitwaaien
  • Zou dit een voorbode voor de rest van het onderwijs zijn? #corona #thuisonderwijs #scholendicht
  • Was een heerlijke middag met @mamasliefste en @lisetteschrijft bij @dekoperenkat in #Delft.
  • Lekker in dromenland 😍. Mijn mooie dochter. En ja, ze heeft berg op haar hoofdje en een ooievaarsbeet op haar ogen, maar ik vind haar nog steeds prachtig.

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Verjaardag

Jeetje, ben alweer 35 jaartjes sinds vandaag. Ik ben hard ...

Sluiten