Verhalen van een werkende moeder
TOP
Gastblog Sanne, Kids, Producten

“Gastblog Sanne: naar Woezel en Pip in de bioscoop”

IMG_6020Het was weer een bijzondere dag en ik ging alleen met mama op stap. Nou ja, zonder papa en Veerle dan. Mama was via een vriendin uitgenodigd om naar de bioscoop te gaan en dan naar de film van Woezel en Pip. Oma had mij de afgelopen week toevallig al vaak voorgelezen uit Woezel en Pip, dus toen mama zei dat we daar naar toe gingen werd ik razend enthousiast. Ik wist alleen nog niet wat een bioscoop was.

We kwamen binnen in een gebouw waar ook heel veel andere kindjes met papa’s en mama’s waren. Ik mocht een kleurplaat van Woezel en Pip inkleuren, maar was een beetje overdonderd door de hoeveelheid mensen. Daarna nam mama mij mee naar een andere kamer met heeeeeeel veel stoelen. Ik mocht helemaal vooraan zitten van mama. Ik zag een groot wit doek hangen en mama zei dat daar de film op zou komen. IMG_6021Door al die kindjes om mij heen werd ik wel een beetje zenuwachtig. En toen gingen de lichten half uit en kwam er beeld op het doek. Het was gewoon een hele grote televisie! Daar kon ik wel voor blijven zitten. Na wat korte filmpjes kwamen ineens mijn vriendjes Woezel en Pip op de slee van de berg af. Dat vond ik erg leuk, want dat had ik vorige week nog gedaan. Het was een hele spannende film. Af en toe heb ik met open mond zitten kijken. Het was ook eventjes wel een beetje eng hoor, maar dat liet ik niet merken aan mama. Ik vertelde dat achteraf aan haar.

IMG_6022Ik vond het een groot avontuur om die film te zien. Woezel en Pip hadden ook een avontuur samen met buurpoes en neefje Charlie. Die kwam logeren bij hun. Dan kon hij gelijk helpen mee te zoeken naar de Sloddervos, want die had hun speelgoed gepakt en ook nog het verjaardagskado van de Wijze Varen. De zoektocht was alleen moeilijker dan ze dachten. Gelukkig kwam het uiteindelijk allemaal goed.

Mama vond dit uitje met mij een groot succes en de film zeker ook wel.  Wat betreft ons een leuk idee voor op regenachtige dagen!

IMG_6019

 

 

Facebook Comments

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
How2Talk2Kids

Voor mamaliefde mocht ik naar een event georganiseerd door Fisher ...

Sluiten