Verhalen van een werkende moeder
TOP
Films / Series, Reviews, Winacties

“Film kijkend de winter door”

Het is het afgelopen jaar er een beetje op gaan lijken, dat op mijn site de woensdag in het teken staat van films. Ik vind het een mooie traditie geworden en ik hoop dat ik in 2019 weer net zoveel dvd’s, film merchandise en bioscoopkaartjes mag weggeven. Het is toch heerlijk om samen vaneen filmpje te genieten? En al helemaal tijdens de donkere winterdagen. Ik heb mijn fleece dekentje in ieder geval alweer tevoorschijn gehaald hoor! Om het nog wat behaaglijker te maken heb ik twee hele leuke dvd boxen beschikbaar.

Alle Harry Potter films

Ik weet nog zo goed toen het eerste deel uit kwam en de hele hype er om heen begon. Ik heb er hard tegen gevochten en ben pas toen het derdedeel gepubliceerd was overstag gegaan. En ja, ook ik kon ze toen niet meer weg leggen. De films heb ik uiteraard ook alle acht gezien. En stuk voor stuk inde bioscoop onder het genot van een grote bak met popcorn. De eerste delen heb ik inmiddels al meerdere keren gezien, maar volgens mij zijn de latere delen nog niet eerder vertoond op televisie. Iets om weer naar uit te kijken. Als je niet kan wachten, dan heb ik een leuk nieuwtje. De gehele Harry Potter filmcollectie is nu in een boxed set te verkrijgen. Wellicht een leuk cadeau vooronder de boom?

De Lego Movie(s)

Ik zal je eerlijk bekennen dat ik de eerste Lego film heb gekeken toen mijn oudste echt net geboren was. Ik heb dus geen excuus dat ik met mijn kind meekeek. Een vriend van mij had namelijk de film aangeraden als mustsee voor volwassen mensen.  Het begon natuurlijk allemaal met het liedje “Everything is awesome” en als je dat hoort en leuk vindt, dan weet je dat de rest van de film ook geweldig gaat vinden.Alhoewel het een kinderfilm is, zitten er ontzettend veel grappen voor volwassenen in. Inmiddels zijn er al meerdere delen verschenen na de eerste Lego film. Ik heb deze zelf nog niet gezien, maar van mijn omgeving hoorde ik dat deze net zo leuk zijn als het eerste deel. Ik weet dus al wat ik ga doen deze Kerstvakantie (zodra de kids op bed liggen).

Inmiddels ken je mij waarschijnlijk al een beetje en weet je dat ik beide dvd boxen weg ga geven aan mijn lezers. Je doet mee met de winactie door mij te laten weten welke van de twee je graag zou willen winnen.Als je niet kan kiezen, geen probleem. Je mag ook gewoon voor beide mee doen hoor! De winnaar maak ik aan het einde van de Kerst winweek bekend.

Uitgelichte afbeelding:  Shutterstock – Boba Vignjevic

Facebook Comments

«

»

13 COMMENTS
 • Anna

  10 maanden ago

  Oooh my god… de Harry Potter films

  Facebook: An Na

 • Jessica

  10 maanden ago

  Kan idd niet kiezen.

  I Love harry potter.

  En voor mn Kids en mezelf(want ken ze niet) doe ik mee voor de lego films

 • Femke

  10 maanden ago

  Ik doe graag mee voor de Harry Potter set, onze oudste jongens hebben inmiddels de eerste film gezien en willen graag weten hoe het verder met Harry gaat!
  (Lego hebben we al, ook erg leuk, we kijken uit naar deel twee!)

 • Ingrid Hopster

  10 maanden ago

  Ik doe graag mee voor de harry potter serie

 • Linda Smeets

  10 maanden ago

  Ohhhh wat gaaf! Ik moet eerlijk zeggen dat wij Harry Potter nog nooit gezien hebben…! Kortom, ik doe graag mee voor Harry Potter.

 • Majonne Twigt

  10 maanden ago

  Mijn oudste dochter is mega Harry Potter fan, wat zou ze blij zijn met die dvd-box. Ik ga heel hard voor haar duimen.

 • Marian Zw

  10 maanden ago

  Oh de Lego films….die gaan we grijs draaien, ik loot graag mee

 • Sandy van der Kolk

  10 maanden ago

  Ik loot heel graag mee voor de Harry Potter box, heerlijk om met de kids in deze mooie tijd ons onderdompelen in die heerlijke magische wereld <3 <3 <3

 • Nele

  10 maanden ago

  Ik waag heel graag een kansje voor de Lego films.

 • Marian B

  10 maanden ago

  De Lego movies zal mijn zoontje zeker leuk vinden. Leuk om met zijn allen te kijken.

 • Femke Dekker

  10 maanden ago

  Ooooh … die vind ik allebei wel leuk dus doe graag mee!

 • Bonnie

  10 maanden ago

  Doe graag mee voor de Harry Potter films . Ik en mijn dochter vinden ze geweldig!

 • Corinne

  10 maanden ago

  Voor de lego films doe ik mee.Leuk voor mijn zoon.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • #28weekspregnant #cantwaittomeetyou
 • Weeeeeeeeeekend!
 • Als je ontdekt dat de kubus van @vtechspeelgoed wel heel erg leuk is!
 • Vandaag ook weer een weekje verder, dus een pens foto mocht wel weer. Derde trimester baby!!! #27weekspregnant
 • Twee jaar geleden vandaag werd dit meisje geboren. Het zijn twee zeer emotionele jaren geweest, waar gelukkig de liefde altijd bovenaan heeft gestaan. De toekomst is nog altijd onzeker, maar gelukkig zien we vooral een heel blij meisje. Uiteindelijk is dat het belangrijkste. Zij komt er wel op haar manier. Lief klein meisje van me, mama is zo ontzettend trots op jou! Nog vele liefdevolle jaren toegewenst! Ik houd van je!!!
 • Zie je deze gave race auto van @vtechspeelgoed ? Ik vertel meer over op mijn blog en over de racebaan. Bovendien geef ik ook nog eens een set weg. #LinkInBio #winactie @speelgoed_van_het_jaar #leukvoordesint #mamablogger
 • Vandaag de verjaardag van dit poppetje een beetje gevierd. De taart smaakte haar heerlijk. Gefeliciteerd moppie 😍
 • Lekker in slaap vallen bij mama. Wat blijft het toch heerlijk. Zo samen op de bank. Ben zo blij dat mijn kindje zo van knuffelen houden. Deze mama ook hoor.

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Suus bakt: Kerstboomschuimpopjes op een stokje

Met merinque (oftewel eiwitschuim) kun je hele leuke dingen maken. ...

Sluiten