Fifty Shades Freed is eindelijk uit op dvd!


Het lijkt nog maar zo kort geleden, dat Fleur en ik helemaal naar Amsterdam afreisden om de première van de nieuwe Fifty Shades bij te wonen. Het was toen nog echt bikkelkoud en ik was blij dat ik mijn pumps kon verruilen voor warme gympjes. Maar wat een heerlijke avond hebben we gehad. Ik heb met een paar bnn’ers staan kletsen en ben van sommige geschrokken hoe eng ze er in het echt uit zien. Ik heb me ook vooral verwonderd over de tienersterretjes, die rondlopen alsof zij de prachtigste personen op deze wereld waren. Wacht maar een paar jaar dames, zwaartekracht treft ook jullie.

Alhoewel het heel leuk is om al die “belangrijke” mensen te mogen aanschouwen, kwamen we natuurlijk voor de film. Het was weer een genot om naar Christian Grey te mogen kijken. Ik weet dat veel dames die mening niet delen, maar ik vind hem wel iets sensueels hebben. Vooral in deel twee als hij aan het sporten is…jammie. Enfin, in deel drie evenaart hij zijn lekkernij van de eerdere delen. Het verhaal, wat ook wel belangrijk is, loopt ook redelijk gelijk met het boek. In het geschreven stuk leek echter alles een eeuwigheid te duren waar het op het doek van de ene scène in de andere springt. Soms voelde het alsof stukjes te snel werden afgerond waar de minder belangrijke dingen werden uitgerekt. En er is beduidend minder seks dan in deel twee. Erg jammer! Maar al met al blijft het een vermakelijke film en ideaal voor een romantisch avondje met zijn twee. Als je je partner zo ver krijgt om mee te kijken dan. Fifty shades gaat er bij manlief niet in.

Begin juni kwam “Fifty Shades Freed” eindelijk uit op dvd. Je collectie kan dus compleet gemaakt worden. Je kan de film aanschaffen bij Bol of je doet gewoon mee met mijn winactie. Ik heb twee exemplaren klaar liggen om te versturen. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken, is mij te laten weten wat jij van Christian Grey vindt. Is het yea or nay? De winactie loopt tot en met 11 juli en de winnaars maak ik bekend op Facebook (tenzij de winnaar het niet heeft).  Denk je ook aan mijn winactievoorwaarden? Deze kan je hier vinden.

 

Facebook Comments