Verhalen van een werkende moeder
TOP
Winacties

“Even tot rust komen met Cartoon Network”

Het is nu dan officieel: alle basisscholen zijn weer begonnen! Ieder kind moet weer vroeg zijn bed uit en de ochtendhumeuren van de rest van het gezin trotseren om weer op school met volle aandacht erbij te zitten. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik vind het redelijk vermoeiend klinken na zes weken lang lol trappen, uitslapen en niet de hele dag te hoeven luisteren (ook al vindt mama van wel). Het is dan ook geen wonder dat kinderen na de eerste schooldagen uitgeput thuis komen. En al helemaal als ze in de onderbouw zitten. Die kids zijn nog niets gewend! Ik herinner me nog goed hoe onze oudste met diepe wallen de eerste schoolweken volbracht. De herfstvakantie kwam toen geroepen om weer even bij te tanken. En geloof me ouders, bijtanken kunnen ze echt gebruiken. Een beetje hulp van een derde kan dan geen kwaad.

Allemaal nieuwe series

Cartoon Network weet hoe vermoeiend de eerste schoolweken zijn en dat dan eventjes heerlijk bankhangen en tv kijken echt rustgevend kunnen zijn. Speciaal voor al die vermoeide kindjes van ons, hebben ze in de maand september allemaal nieuwe afleveringen op hun kanaal. Hier zijn wat highlights:

 • DC Super hero girls, vanaf 28 september
 • De wonderlijke wereld van Gumball, vanaf 16 september
 • Bakugan: battle planet, vanaf 9 september

Genoeg vermaak dus voor als er even gewoon gechilled moet worden. Doen wij als ouder toch ook?

Winactie

Naast leuke series showen, vindt Cartoon Network het zeer belangrijk dat ieder kind geniet van zijn schooltijd. Dit kan je natuurlijk aanmoedigen door wat leuke merchandise te maken en weg te geven. Daarom kan ik laten weten dat ik van Cartoon Network een back to school pakket mag verloten onder mijn lezers. Om kans te maken hoef je alleen maar te laten weten in welke groep je kind zit. De winactie loopt tot en met 11 september. Succes!

Facebook Comments

«

»

17 COMMENTS
 • wilmsen anita

  3 weken ago

  Mijn kleindochter zit in groep 3

 • Nelly Nieuwenhuis

  3 weken ago

  In groep 3

 • Inge Meijers

  3 weken ago

  Groep 6

 • Eliatha Buurmans

  3 weken ago

  Mijn stiefdochter Kimi zit in groep 2 VMBO, ze kijkt nog dagelijks naar cartoon network.

 • Claudia Diependaal

  3 weken ago

  Mijn kleinkinderen groep 4 groep 2.

 • Sarita

  3 weken ago

  Groep 3

 • Annelies van Hurne

  3 weken ago

  groep 8

 • Alinda

  3 weken ago

  Mijn zoon in groep 5 en dochter in groep 3

 • Jordan

  3 weken ago

  Mijn zusje begonnen op peuterspeelzaal

 • Shiv Chin

  2 weken ago

  Mijn zoon zit in groep 5.

 • anja

  2 weken ago

  neefjes in groep 2 en 3

 • Silvia Swart

  2 weken ago

  Randy 5 jaar zit in groep 2 en is mega fan van CN, vooral Gomball vind hij te gek! We horen vaak kreten zoals ‘Serieus?’ en ‘Kom op!’ :-p

 • ran slag

  2 weken ago

  groep 7

 • Karlijn

  2 weken ago

  mijn zoon is afgelopen maandag begonnen in groep 3

 • Anneliese De Waal

  2 weken ago

  Groep 4 en groep 7 ❤ Groetjes Anneliese De Waal

 • Oma Will

  2 weken ago

  Mijn vijf kleinkinderen zitten en groep 3,4 ,5 en 6.
  Ik volg op Bloglovin.

 • Petra

  2 weken ago

  mijn nichtje in groep 3

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Go Glam nageltjes. Mogelijk gemaakt door @pinkstudio.amsterdam
 • Twee kleine diva’s helemaal happy met hun nieuwe nageltjes van Go Glam. Iedereen mocht het bewonderen van ze. #goglam @lindenbarbosa #binnenkortmeer #uitgenodigd #mamablogger #reviewvolgt @pinkstudio.amsterdam
 • Dol op die oude filmpjes. Mini Sanne hier 😍
 • Dit soort humor houd ik van 😂
 • Ja hoor, we zijn alweer in de stemming 😂
 • Dit is toch zoveel liefde op een vierkante meter? Mijn meisjes! Ze zijn mijn draakjes en mijn allesjes. Wat ben ik trots op wie ze zijn. En ja, er is nog een lange weg te gaan met ook veel hulp van derden, maar de liefde is er niet minder om. En wat zijn ze ook dol op elkaar! Een zusje erbij maakt het helemaal af.
 • Tja...
 • Vind dit spel nu al leuk #megableu #whatdoyoumeme

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
De tips voor als je een nieuwe oppas hebt

Een nieuwe oppas is altijd erg spannend. Vooral als het ...

Sluiten