Verhalen van een werkende moeder
TOP
www.shutterstock.nl
Winacties

“Even bijkomen van het mama zijn tijdens de Libelle zomerweek”

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik hoor van veel mensen in mijn omgeving dat ze blij zijn dat de meivakantie voorbij is en de kinderen weer naar school gaan. Voor mij is er eigenlijk weinig verschil, want als ze vrij zijn gaan ze naar de BSO. Sterker nog, de vakantie is ’s-ochtends relaxter dan schooldagen. We kunnen net wat langer blijven liggen en er hoeft geen lunch klaar gemaakt te worden. Het gaat dan allemaal wat minder gehaast.  Stiekem is het dus soms jammer als de scholen weer begonnen zijn.

Voor veel moeders is het wel een verademing. Ook mijn moeder zei dat ze altijd weer uitkeek naar de start van het nieuwe schooljaar als we zes weken lang haar de oren van haar kop hadden gezeurd. Ik kan me goed voorstellen dat je na wekenlang “mama mama mama” de behoefte hebt om even weer alleen vrouw te zijn. Gewoon een dagje zonder kinderen, maar met een vriendin.

Vanaf komende maandag kan je daarvoor de hele week terecht bij de Libelle Zomerweek. Ik zelf ben er nog nooit geweest en het is dat ik echt geen dag vrij ben deze week, want anders wilde ik daar wel een dagje vertoeven. Ik heb gehoord dat het een beetje lijkt op de huishoudbeurs, maar dan veel gezelliger met nog meer gratis producten, workshops en optredens van artiesten. Dus reden genoeg om de trolley weer uit de kast te halen en jezelf shopgereed te maken.

Maar ja, ik kan er dus helaas niet bij zijn dit jaar. Het is alleen natuurlijk doodzonde om de kaartjes niet te gebruiken. Wat doe je er dan mee? Juist! Winactie! Dus als jij samen met iemand anders wel een dagje Libelle zomerweek wil doen in / op Almeerderstrand, laat dan in de reactie achter wie jij meeneemt. Aangezien komende maandag het feestje al start, zal ik de winnaar maandagochtend bekend maken.  Dan heb je tot en met 27 mei de tijd om de kaartjes te gebruiken. Natuurlijk zijn mijn voorwaarden ook hier weer van toepassing. (Klik hier voor de winactievoorwaarden).

 

Facebook Comments

«

»

8 COMMENTS
 • Lindsey roosen

  2 jaar ago

  Oooooh leuke winactie zeg! Ik doe graag mee! Zou graag met mijn moeder daar naartoe gaan!!! Dat verdient ze wel na al t oppassen en bijspringen bij ons drukke gezinsleven!

 • Sonja de Jager

  2 jaar ago

  Daar hoef ik niet lang over na te denken,
  Ik zou kimberly de Jager graag een kaartje voor de Libelle Zomerweek willen schenken.

  Omdat ik van haar hou en ontzettend trots op haar ben,
  Zij is namelijk de beste vrijwilligster die ik ken.

  Iedere vakantie en ieder vrij uur,
  Gaat zij voor de dieren door het vuur.

  In ons dorp, op de kinderboerderij,
  Maakt zij de dieren en bezoekers ontzettend blij.

  Geld ontvangt zij voor dit dankbare werk niet,
  Maar ik zie dat zij er volop van geniet.

  Ik waardeer dit enorm van haar,
  En wil dat graag kenbaar maken met dit gebaar.

  Dus als je mij uitkiest en ik deze geweldige prijs mag winnen,
  Dan kan ik geen betere kandidaat dan Kimberly verzinnen.

 • Stella Evers

  2 jaar ago

  Ooooh, leuk! Als ik zou winnen, ga ik met mijn schoonmama en schoonoma (kopen we een kaartje bij). Vorig jaar wilden we ook al gaan, maar liet de agenda het helaas niet toe.

 • Anna

  2 jaar ago

  Gaaf! Ik doe graag mee

  Facebook: An Na

 • Rosemary

  2 jaar ago

  Ja….ik doe mee en wil heel graag mijn schoonzusje verrassen.. Fijn een dagje meiden onder elkaar.. Lekker snuffelen en shoppen… Wijntje.. Treintje.. Heerlijk.

 • Patricia Bouthisma

  2 jaar ago

  Heel graag samwn met met vrouw. We zijn er beide nog nooit geweest. We kunnen wel een klein feestje gebruiken

 • Anita H.

  2 jaar ago

  Ik wil heel graag a.s. dinsdag met mijn stiefmoeder (Anneloek) deze beurs bezoeken. Net zoals vorig jaar. Fingers crossed…..

 • Oma Will

  2 jaar ago

  Graag ga ik met mijn man naar deze Libelle Zomerweek. Hij vindt het ook erg leuk.
  Ik ben er nog nooit geweest. Is er nooit van gekomen, alhoewel ik altijd op de Libelle geabonneerd ben.
  Ik heb geen facebook, maar volg Bloglovin.
  Graag doe ik mee.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Complete surrender 😍
 • Kijk eens wie er wakker is 😍 #nogwelaandezuurstof #langewegtegaan #zekomterwel
 • Zo dol op dit meisje 😍
 • We mochten even knuffelen!
 • De kleine is afgelopen donderdag geboren, maar ligt helaas sindsdien op de IC. Op mijn blog leg ik uit wat er aan de hand is. Maar ben dus wat stiller voor nu.
 • Sanne zes jaar geleden. Onherkenbaar gewoon!
 • #40weekspregnant #duedate #expectinganydaynow
 • Jep. Nog steeds zwanger #linkinbio

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Zo hoef je niets meer te missen van mij

Facebook is het afgelopen jaar niet echt heel positief in ...

Sluiten