Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews, Winacties

“De grootste lol met Toffe Turner van Hasbro Gaming”

Ben jij ook zo dol op spelletjes? Wij kunnen er geen genoeg van krijgen. Zodra de gehele familie bij een is, weet je zeker dat er wel weer een of ander bordpel tevoorschijn wordt gehaald en er vervolgens de hele avond mee gevuld wordt.  Het maakte niet zoveel uit wel spel er uit de kast gehaald werd, zolang het maar niet Risk was. Bij dat spel ontstond er altijd ruzie en daarom werd het verboden door mijn moeder. Ik denk dat het komt door het competitieve wat wij allen in ons gezin hebben. Mijn oudste heeft het ook al, want ze roept altijd dat ze eerste is als ze naar boven rent. Ik kan niet wachten om met haar de strijd aan te gaan als het om spelletjes gaat.

Tegenwoordig zijn er ook zo veel leuke spellen bijgekomen. Van Hasbro Gaming ontving ik er een paar om uit te proberen. Aangezien mijn meiden net iets te jong zijn en je pas een spel echt goed kan testen als je meerdere spelers hebt, vroeg ik Dana en haar gezin mij “uit de brand te helpen”. Gelukkig zijn zij net zo fanatiek als ik en stonden ze te springen om weer een nieuwe uitdaging aan te gaan. Het eerste spel dat ze gespeeld hebben heet “Toffe Turner”. Dit is wat ze er van vonden:

Bij ons in huis is het bottle spel een terugkerend spel bij het afruimen van de tafel. Laat nu het Toffe Turner spel nu hier wat van weg hebben. Mijn dochter had het al gespot op televisie en zei meteen dat ze deze wilde hebben.

Het in elkaar zetten ging snel en gemakkelijk. Het was de ongeduldige stuiterende dochter die het enigszins lastig maakte. Het doel van het spel is zoveel mogelijk punten te verzamelen door de turner op zijn voeten te laten landen op het vakje met de meeste punten. Je moet de turner eerst proberen te laten draaien rond de rekstok. Dit doe je door op een knop te drukken. Wanneer er hard genoeg gedraaid wordt, kan je met de rode knop de turner laten springen. 

Het lijkt eenvoudig maar het is geen makkelijk spel en je geduld wordt goed op de proef gesteld. Maar oefening baart kunst! Bij ons thuis is nu iedereen met het Toffe Turner virus aangestoken. We willen allemaal de turner laten landen. Dit is bij ons thuis nog niet heel vaak gebeurd. Dit maakt het spel ook dus blijvend boeiend en interessant.  

De leeftijd 8+ mag wat mij betreft 1 jaar naar beneden, mijn dochter van 7 vindT het een geweldig spel en kan de bediening goed aan.

 

In het gezin van Dana is Toffe Turner helemaal goedgekeurd. Wil jij het zelf wel eens proberen? Laat dan een reactie achter en maak kans op een eigen exemplaar. De winactie loopt tot en met 25 november. De winnaar maak ik zoals altijd bekend op facebook. (Klik hier voor de winactievoorwaarden)

Hier vind je een filmpje over het spel. Onder andere hier kan je Toffe Turner kopen.

 

Facebook Comments

«

»

11 COMMENTS
 • Marian Zw

  2 jaar ago

  Lijkt me leuk voor onze dochter die einde van de maand acht jaar wordt. Ik loot graag mee.

 • Helma Keijzer

  2 jaar ago

  Oooo mijn kleine turn-kampioen van 7 zag dit ook op tv! En riep die wil ik ook…lang leve de reclame….due lijst wordt steeds groter.
  Het lijkt me super leuk om uren mee te spelen. Leuk behendig en uitdagend ik doe graag mee voor een kans…!

 • elisabeth maria martina

  2 jaar ago

  mooie spellen blijven favoriet
  iets waar jong en oud van geniet

 • Linda Smeets

  2 jaar ago

  Helemaal leuk! Ik die graag mee daar wij graag kennis maken met de ‘Toffe Turner’.

 • Anna

  2 jaar ago

  Echt wel ik doe graag mee..!

  Facebook: An Na

 • Marange

  2 jaar ago

  Jaaaa lijkt me leuk! Voor onze family games day! Quality time met de leukste

 • Wil Visser

  2 jaar ago

  Ohhh!! Dat zouden ze hier geweldig vinden! Wat een grappig spel om te zien! (ik kende hem nog niet voor deze review…)

 • Els

  2 jaar ago

  Hier zijn we ook dol op spelletjes spelen, dus ik doe graag mee!

 • Iris

  2 jaar ago

  Grappig zeg, ik doe graag mee

 • Michael noo

  2 jaar ago

  Heel leuk!!! Maak heel graag kans op een gezellige geinige avond met dit spel 🙂

 • Oma Will

  2 jaar ago

  Wij zijn hier allemaal dol op spelletjes.
  Vooral zo’n grappig spel.
  Mijn kleinkinderen staan al te popelen om aan een nieuw spel te beginnen.
  Graag doe ik mee, maar ik heb geen Facebook.
  Volg wel op Bloglovin.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Zo dol op dit meisje 😍
 • Vond ik deze ineens tussen mijn foto’s 😂 #selfie
 • Me and minime
 • Even geen schoolwerk, want het is weekend. Maandag gaan we er weer fris tegenaan. We blijven positief! #Corona #thuisonderwijs #quarantine #scholendicht #mamaisjuf
 • Mijn heerlijke bollie 😍
 • Even tussendoor wat uitwaaien
 • Zou dit een voorbode voor de rest van het onderwijs zijn? #corona #thuisonderwijs #scholendicht
 • Was een heerlijke middag met @mamasliefste en @lisetteschrijft bij @dekoperenkat in #Delft.

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Een feestje vieren met Sinterklaas

De intocht Wat een feest! Sinterklaas is weer in ons ...

Sluiten