Verhalen van een werkende moeder
TOP
Algemeen, Mededelingen

“Een terugblik op 2016 en een kleine blik vooruit”

Wat is 2016 snel voorbij gegaan! Er is zoveel gebeurd in ons leven en op de blog, dat ik even wil staan stil staan bij de hoogte- en de dieptepunten van de afgelopen maanden. Ook vertel ik over mijn plannen voor het komende jaar. Al nieuwsgierig?

Mijn leven in 2016
Wat was het een emotionele achtbaan afgelopen jaar. Zo denk je het ene moment dat er een kleine telg bij komt en zo is de droom uiteen gebarsten. En dat dan drie keer! Gelukkig heeft het ook wat goeds teweeg gebracht. Ik realiseer me des te beter hoe ontzettend gelukkig ik ben met mijn twee prachtige dochters en mijn superlieve en zeer zorgzame man. Hij is echt mijn rots in de branding geweest. Mijn held! Verder blijft het bijzonder om mijn meiden steeds groter te zien worden. Sanne is al een echte kleuter aan het worden en Veerle is helemaal baby-af. Zeker nu ze aan de wandel is gegaan en steeds meer een eigen mening heeft (hetgeen soms ook best vermoeiend is).

Mijn blog in 2016
Wat ik afgelopen jaar heb bereikt met mijn site had ik in het begin van het jaar niet durven dromen. Vanaf de lente merkte ik dat het aantal lezers sterk toenam en inmiddels heb ik rond de 30.000 bezoekers per maand. En dit allemaal is begonnen met mijn ode aan de kraamverzorgster! Een aantal bezoekers zijn gebleven en inmiddels trouwe lezers geworden. Jullie steun in moeilijke tijden heeft me meer geraakt dan jullie zelf beseffen. Daarvoor mijn dank!

Ik hoopte ook 1.500 likes voor mijn Facebookpagina te bereiken, maar helaas is dat doel niet gehaald. Snik! Dan voor het dubbele gaan in 2017?

De plannen voor 2017

Ik ga het behoorlijk druk krijgen de komende tijd. Sinds vandaag zit ik namelijk in de Ondernemingsraad van mijn werk. Dit betekent elke dinsdag de hele dag lang vergaderen en mijn dossierbehandeling er omheen plannen. Ik weet nog niet welk effect dit gaat hebben op de artikelen van de dinsdagavond, maar de blog opgeven gebeurt niet. Verder hopen we natuurlijk op een geslaagde zwangerschap dit jaar. Deze droom geven we nog lang niet op! Uiteraard neem ik jullie mee op deze weg naar de derde. Dit jaar wil ik sowieso weer wat meer persoonlijke artikelen online zetten en niet de overkill aan producten zoals het in december was. Ik heb nog zoveel verhalen te vertellen over mijn jeugd, mijn leven als werkende moeder en mijn meiden. Het wordt tijd dat ik daar weer wat tijd voor in plan.

Voor mijn blog heb ik verder grootse plannen, maar een deel daarvan is afhankelijk van jullie. Er komen steeds meer producten binnen, die ik kan / mag reviewen en die ik vervolgens als winactie weg geef. Dit kost mij daadwerkelijk geld. Elk pakketje dat ik verstuur betaal ik namelijk uit eigen zak. De enige manier waarop dit te behappen blijft is door de soms wat commerciële artikelen tussendoor. Ik snap echt dat jullie niet alles willen lezen, maar het zou fijn zijn als niet alleen op de (aankondigingen van de) winacties zo massaal gereageerd wordt. Bedenk maar zo, hoe meer er gelezen wordt hoe meer leuke acties ik online kan zetten voor jullie.

De voorwaarden van de winacties heb ik daarom ook wat aangescherpt. Naast het reageren zal het artikel ook geliked moeten worden op Facebook. Heel soms is een deelactie ook noodzakelijk als de fabrikant van het product dit vraagt. Iemand taggen zal ik nooit vragen, want ik erger mij daar zelf ook altijd aan. Verder moeten de winnaars binnen één week hun prijs claimen, anders wordt het opnieuw verloot.

Zoals ik al zei, ik ben superblij met mijn trouwe lezers. Zij hebben MeerVanMir gesteund en gemaakt tot wat het nu is. Daarom lijkt het mij leuk om binnenkort de trouwe lezers / volgers te bedanken voor hun steun. Hoe of wat horen jullie later nog.

Facebook Comments

«

»

3 COMMENTS
 • Vlijtig Liesje

  3 jaar ago

  Ik kan me goed voorstellen dat je comments op ‘gewone’ posts ook prettig vind. Ik las laatst de term ‘winactie toeristen’ of zoiets, en daar herkende ik wel wat in. Mensen die een blog alleen bezoeken voor de winactie.

  Veel succes gewenst met je blogplannen en natuurlijk de overige wensen!

 • Marguerita

  3 jaar ago

  Mooie cijfers heb je gehaald en prijzen van winacties laat ik het liefst versturen, onbetaalbaar om dat zelf te doen. Helaas krijg je daardoor wel weer mailtjes van winnaars die niets hebben ontvangen…

  • miriam

   3 jaar ago

   AUTHOR

   Ik ook, maar ik maak van mijn reviews vervolgens vaak de winactie. Dan ontkom je er niet aan!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Complete surrender 😍
 • Kijk eens wie er wakker is 😍 #nogwelaandezuurstof #langewegtegaan #zekomterwel
 • Zo dol op dit meisje 😍
 • We mochten even knuffelen!
 • De kleine is afgelopen donderdag geboren, maar ligt helaas sindsdien op de IC. Op mijn blog leg ik uit wat er aan de hand is. Maar ben dus wat stiller voor nu.
 • Sanne zes jaar geleden. Onherkenbaar gewoon!
 • #40weekspregnant #duedate #expectinganydaynow
 • Jep. Nog steeds zwanger #linkinbio

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Een goed voornemen is het halve werk

De eerste dag van het nieuwe jaar is alweer aangebroken. ...

Sluiten