Verhalen van een werkende moeder
TOP
Kleuter

“Een simpele en toch superleuke traktatie voor in de klas”

Morgen is het zo ver. Dan wordt mijn eerste meisje alweer zes jaar! En dat betekent natuurlijk ook trakteren op school. Naast het grote mensen feestje en het partijtje dat woensdag volgt, is dit toch wel het hoogtepunt voor haar rondom haar verjaardag. Al dagen is ze aan het aftellen wanneer ze op school op de stoel mag staan, iedereen voor haar zal zingen en zij lekkernijen mag uitdelen. Maar wat de traktatie zou zijn, dat wist ze nog niet. Nou ja, ze had wel wat ideeën, maar die vond deze mama wat minder geslaagd. Ik zie mezelf niet zo snel dertig cupcakejes bakken als het buiten 36 graden is. Überhaupt zie ik mijzelf dat niet zo snel doen hoor. Laten we daar ook maar eerlijk over zijn. Verder heeft de school van mijn kinderen ook nogal wat regels als het over de traktaties gaat: niet teveel snoep en niet teveel afval. Best lastig om dan iets leuks en makkelijks te verzinnen. Gelukkig wist mijn zusje mij te inspireren.

Een en al jeugdsentiment en toch een hit voor de kinderen van nu

Mijn zusje had op het kinderdagverblijf rozijntjes met een armbandje om het pakje heen getrakteerd. Nou weet ik dat ik de kleuterklas niet heel blij zal maken met rozijntjes, dus heb ik deze vervangen door wat anders. Eerst dacht ik aan smarties, maar die smelten weer. Toen bedacht ik waar ik als kind blij van werd: Dummies!!! Deze heerlijke superkleine Fruitella bolletjes bestaan nog steeds, zijn best onbekend bij de kinderen van nu en worden wel met groot enthousiasme ontvangen. Klein, maar simpel en effectief. Om het doosje hebben we ook een armbandje gedaan, de welbekende klaparmband van vroeger. Bij Alie Express kan je echt enorm veel varianten ervan vinden voor een leuk prijsje.

Dit zijn er slechts een paar uit de 72 stuks, die ik ontvangen heb. (Ik heb gelijk in bulk gekocht, maar ze worden ook per 12 verkocht) En ze werken fantastisch! Gewoon bij Alle zoeken op klap armband en je ziet de enorme keuze. Afgelopen weekend hebben we bij dansles voor het eerst de traktatie van Dummies met de klaparmband geprobeerd en het was een echte hit. De mini snoepjes werden als heerlijk ontvangen, maar het waren voor de armbandjes die indruk maakten. Er werd behoorlijk wat “geklapt” op armpjes, stoelpoten en weet ik niet wat nog meer. Net zoals wij vroeger deden. Zo blijkt maar weer, iets hoeft niet groot of duur te zijn om een kinderhart te veroveren!

Facebook Comments

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
  • Vandaag ook weer een weekje verder, dus een pens foto mocht wel weer. Derde trimester baby!!! #27weekspregnant
  • Twee jaar geleden vandaag werd dit meisje geboren. Het zijn twee zeer emotionele jaren geweest, waar gelukkig de liefde altijd bovenaan heeft gestaan. De toekomst is nog altijd onzeker, maar gelukkig zien we vooral een heel blij meisje. Uiteindelijk is dat het belangrijkste. Zij komt er wel op haar manier. Lief klein meisje van me, mama is zo ontzettend trots op jou! Nog vele liefdevolle jaren toegewenst! Ik houd van je!!!
  • Zie je deze gave race auto van @vtechspeelgoed ? Ik vertel meer over op mijn blog en over de racebaan. Bovendien geef ik ook nog eens een set weg. #LinkInBio #winactie @speelgoed_van_het_jaar #leukvoordesint #mamablogger
  • Vandaag de verjaardag van dit poppetje een beetje gevierd. De taart smaakte  haar heerlijk. Gefeliciteerd moppie 😍
  • Lekker in slaap vallen bij mama. Wat blijft het toch heerlijk. Zo samen op de bank. Ben zo blij dat mijn kindje zo van knuffelen houden. Deze mama ook hoor.
  • Met volle aandacht en luisteren naar de gids die ons van alles over Suriname aan het vertellen is. Zo leuk dat mijn meisjes zo dol zijn op het museum. Ze gaan er echt graag naar toe.
  • Vandaag met de meiden naar Amsterdam afgereisd voor de nieuwe tentoonstelling in het Tropenmuseum. Vooral de kleine Noor was er gefascineerd van alles wat ze om zich heen zag. Binnenkort zal ik er meer over vertellen, maar ik kan je nu al zeggen dat het zeker de moeite waard is om naar deze tentoonstelling te gaan. #tropenmuseum #suriname #mati #tentoonstelling #vakantietip #herfstvakantie
  • Ik vind haar zo goed gelukt 😍

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Gastblog oma: Oud, oud oud…

Op bezoek Mijn echtgenoot heeft nog een stokoude tante die ...

Sluiten