Verhalen van een werkende moeder
TOP
Peuter

“Een paraplu is niet voor de regen ”

Het weer was vandaag code geel. Het klinkt misschien raar, maar ik vind dat altijd wel erg gezellig. Althans, als ik dan lekker binnen zit. Het geeft gewoon een lekker knus gevoel. Zeker als het ‘s-avonds stormt en ik ook niet meer naar buiten hoef. Dan gaat de open haard aan en waan ik me net in een Unox reclame.

Vandaag ben ik maar eerder naar huis gegaan om daar verder te werken en zo niet in de file terecht te komen. We weten immers allemaal dat auto rijden voor veel mensen ineens lastig wordt als het regent. Terwijl ik thuis achter de laptop zat bedacht ik me dat ik Sanne haar parapluutje wel mee kon nemen als ik haar op ging halen. Twee tellen later realiseerde me ik me dat dat toch geen goed plan was. Waarom? Als eerste, omdat dan zij of de paraplu gelijk weggeblazen zou worden door de wind. Ten tweede, omdat de paraplu voor Sanne niet een paraplu voor de regen is. Het is een ronddraaiding voor in de huiskamer, het liefst in de buurt van Veerle, naast dat het een attribuut is dat aan haar bed moet hangen als ze gaat slapen.

 

IMG_5301 IMG_5300

Eerlijk waar, zonder weigert ze een oog dicht te doen. Peuter met een rare gewoonte dus. Ik zal binnenkort wel eens vertellen over het hele bedritueel dat gevolgd moet worden, omdat Sanzilla anders niet gaat liggen. Als ik Sanne dan vraag wie er op haar paraplu afgebeeld staat vertelt ze me vol enthousiasme dat het Elsa is. Dan denkt deze mama: Yes!!! De eerste stap naar onze Disney marathon is gezet.

Facebook Comments

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
  • Wat ben ik toch dol op deze draakjes. Vanochtend deden ze een show voor hun zusje. Natuurlijk wilden ze ook in kostuum naar school. Die blikken onderweg waren geniaal. Ik vind het heerlijk dat het mijn meiden niet kan deren en zij gewoon hun eigen weg gaan.
  • Yup!
  • Nog eentje dan. Zo stond ze op vanmorgen. @theprfactory
  • Kids kijken vol spanning naar het Sinterklaasjournaal en mama is naar Last Christmas van @universal_nl . #binnenkortmeeroverdefilm #winactie
  • De #giegelchallenge van #mylittlepony. Doe jij ook mee?
  • Sanne voor het eerst bij de kapper #5yearsago
  • Zal ik het ze vertellen of niet? #mijngevoelvoorhumor #ikkonerwelomlachen
  • Stiekem best trots op mijn buikje. Het is bescheiden, zeker voor een vierde, maar er zit weer een lekker groot kind in.  Ze wordt verwacht met vier kilo geboren te worden. Zou je niet zeggen, hè? #29wekenzwanger

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Mijn kraamtranen, geen roze wolk

Er is al zoveel over geschreven en toch kan ik ...

Sluiten