Verhalen van een werkende moeder
TOP
Algemeen, Producten, Reviews

“Een leuk geboortekaartje hoeft niet duurt te zijn”

Ik liet al eerder weten hoe we op zoek waren naar een leuk geboortekaartje voor onze kleine Noor. Wat je nog niet wist is, dat we ervoor gekozen hadden om twee verschillende kaarten te versturen. We wilden namelijk ook al mijn samenwerkingen en pr-relaties van het leuke nieuws op de hoogte brengen. Hiervoor wilden we een ander kaartje gebruiken dan familie en vrienden. Immers zou nu de website naam er op komen te staan en het telefoonnummer van manlief zou achterwege blijven. Dus onze zoektocht naar het ideale kaartje hield niet op na één kaartje, maar ging gewoon verder. Maar nu wist ik al gelijk bij welke webshop ik zijn moest.

Vorig jaar Kerst heb ik namelijk voor het eerst een bulk aan kerstkaartjes verzonden met een afbeelding van de meiden er op. Deze had ik gemaakt en besteld bij kaartje2go en ik wist dat je daar ook terecht kon voor geboortekaartjes. Aangezien ik honderd stuks wilde versturen zat ik een beetje met een budget. Het is leuk om iedereen van het geboortenieuws op de hoogte te brengen, maar het moet geen rib uit je lijf kosten. Alleen al aan postzegels waren we bijna € 150 kwijt.

Op de website van kaartje2go vond ik al snel een voorbeeld wat prima paste bij mijn wensen. Niet teveel poespas, wel schattig en zoet en binnen het budget. Met het bewerkingsprogramma kon ik het ook nog eens perfectioneren naar mijn smaak. Ik kon de kleuren aanpassen, het lettertype en ook de plek waar alles moest staan. Uiteindelijk krijg je dan alsnog een geheel eigen geboortekaartje (met een beetje hulp van het model). Het kaartje wat ik uitgezocht had was oorspronkelijk een soort ansichtkaart en dus aan één kant maar bedrukt. Ook dit kan je aanpassen! Aan de achterkant hebben we dan ook een klein tekstje laten afdrukken met de volledige naam van Noor. Zo is het toch een mooi kaartje geworden, nietwaar? (De naam van manlief, ons adres en de achternaam van Noor heb ik om privacyredenen weggehaald.)

Nog een gouden tip: check goed je kaartje voordat je tot bestellen overgaat. Bij mijn zus was het telefoonnummer onjuist waardoor ze alles opnieuw moesten bestellen (op eigen kosten). Bij ons zat er tussen ons een huisnummer en postcode een rechtopstaand scheidingsstreepje. Dit is door velen als een 1 aangezien. Hierdoor zijn kaarten en / of pakketten niet op het juiste adres of überhaupt niet aangekomen. Bestel dus altijd een gratis proefafdruk zodat je zeker weet dat er geen fouten of verwarringen op het kaartje staan!

Facebook Comments

«

»

2 COMMENTS
 • Marjo

  2 jaar ago

  Super leuk kaartje ook! Maar die van gisteren vond ik zo lief!

 • Els

  2 jaar ago

  Heel leuk en simpel kaartje. Love it!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Het leed dat kolven heet #earlybird #moedermelk #allesvoordekleine #borstvoeding #kolven #ziekenhuis #neonatologie
 • Dit vandaag met de post gekregen. Zo ontzettend attent!
 • Het waren best heftige dagen met de kleine dame. Op mijn blog vertel ik waarom.
 • Complete surrender 😍
 • Kijk eens wie er wakker is 😍 #nogwelaandezuurstof #langewegtegaan #zekomterwel
 • Zo dol op dit meisje 😍
 • We mochten even knuffelen!
 • De kleine is afgelopen donderdag geboren, maar ligt helaas sindsdien op de IC. Op mijn blog leg ik uit wat er aan de hand is. Maar ben dus wat stiller voor nu.

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Gastblog oma: Hoera! Ik ben wéér oma geworden!

Vandaag voor het eerst met mijn oudste dochter en het ...

Sluiten