Verhalen van een werkende moeder
TOP
Mama

“Een kleine wereld 2”

Een paar weken geleden liet ik weten, dat mijn oude oppas een cliënt van mij was en dat we daar pas later achter kwamen. Ik zou hem ontmoeten en vroeg me af of er een aha moment zou zijn. Hier ben ik vervolgens niet meer op terug gekomen. Van een paar trouwe lezers kreeg ik ook de vraag hoe het was afgelopen.

Er was inderdaad een duidelijk aha moment. Ik kan me hem niet zozeer als oppas herinneren, maar wel dat hij in de straat woonde.

Twee weken terug was er weer zo’n kleine-wereld-moment. Ik was gezellig met een collega aan het kletsen, die ik inmiddels ruim een half jaar ken, en het gesprek ging ineens over de advocatuur in Den Haag. Ik vertelde dat ik als advocaat werkzaam was geweest in Den Haag. Hij dus ook. Hij is ongeveer dezelfde leeftijd als ik, dus ik vroeg wanneer hij beëdigd was. Nou, dat was dus op exact dezelfde dag als ik. Vandaag was hij, na een vakantie, weer op kantoor. Hij had de foto’s opgezocht van de beëdiging. Je raadt het vast al. We zaten gewoon naast elkaar! We zijn beiden wat ouder geworden, dat is duidelijk. Verder is hij nu een stuk grijzer (zorgen?) en ik ben (gelukkig) wat kilootjes kwijt sindsdien. Heb in ieder geval maar één kin tegenwoordig ;-). Toch hierbij de foto in kwestie van 7 jaar terug.

image

Facebook Comments

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
  • Wat ben ik toch dol op deze draakjes. Vanochtend deden ze een show voor hun zusje. Natuurlijk wilden ze ook in kostuum naar school. Die blikken onderweg waren geniaal. Ik vind het heerlijk dat het mijn meiden niet kan deren en zij gewoon hun eigen weg gaan.
  • Yup!
  • Nog eentje dan. Zo stond ze op vanmorgen. @theprfactory
  • Kids kijken vol spanning naar het Sinterklaasjournaal en mama is naar Last Christmas van @universal_nl . #binnenkortmeeroverdefilm #winactie
  • De #giegelchallenge van #mylittlepony. Doe jij ook mee?
  • Sanne voor het eerst bij de kapper #5yearsago
  • Zal ik het ze vertellen of niet? #mijngevoelvoorhumor #ikkonerwelomlachen
  • Stiekem best trots op mijn buikje. Het is bescheiden, zeker voor een vierde, maar er zit weer een lekker groot kind in.  Ze wordt verwacht met vier kilo geboren te worden. Zou je niet zeggen, hè? #29wekenzwanger

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Speelgoed met geluid en licht van V-Tech

Op regenachtige dagen zoals vandaag ben ik altijd blij met ...

Sluiten