Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews, Winacties

“Een greep uit de leukste producten van Bertoy”

Herinner je je nog de leuke schooltas en lunchspullen van het merk Crocodile Creek, die Sanne meenam op haar eerste dag naar school? Crococile Creek is één van de vele merken, dat groothandel Bertoy uit België onder haar hoede heeft. Ik heb het genoegen gehad al meerdere malen te mogen snuffelen tussen al hun producten en elke keer weer ben ik verrast over de nieuwste aanwinsten die ze me kunnen tonen. Het is vooral ook het enthousiasme van de eigenaren van Bertoy over hun producten wat heel aanstekelijk is. De eerste keer dat ik ze ontmoette was op een beurs en als “tijdverdrijf” waren ze druk bezig met een puzzel van duizend stukjes. Uiteraard hebben ze deze niet kunnen voltooien, want zodra er om toelichting werd gevraagd over de Bertoy merken, sprongen ze allen op om je te woord te staan. En niet eventjes, maar gewoon zeer uitgebreid. Ik hoop dit ik hun enthousiasme kan evenaren in dit artikel.

Baby’s first ball van Crocodile Creek
Deze bal is perfect voor de kleine kinderhandjes waarbij de oog hand coördinatie aangemoedigd worden. In de bal zit een klein belletje (niet te hard hoor) voor extra speelplezier. Verder bestaat het uit kleurige vlakjes met vrolijke afbeeldingen. De bal zelf is gemaakt van PVC leer en polyester. En het rolt prima!

Touch & feel puzzle van Mudpuppy
Waarom gewoon puzzelen als je er een extra sensatie aan kan toevoegen? Met de puzzels van Mudpuppy is dat mogelijk. De stukjes zijn extra bijzonder, omdat sommige zeer knuffelig zijn. Elk klein puzzeltje van drie stukjes bevat namelijk een klein aaiplekje. Dit maakt het in elkaar zetten van de diertjes extra leuk. Wie wil er nou niet de manen van een leeuw aaien?

Bibs2go van Crocodile Creek
De slabbetjes van Crocodile Creek zijn toch echt iets wat elke ouder zou moeten hebben. Ze zijn zeer gemakkelijk schoon te maken en met het bijpassende zakje neem je ze makkelijk mee. Je hangt het aan de kinderwagen en je weet zeker dat je nooit zonder een slab komt te zitten. Aan de onderkant van “de bib” zit een opvanggootje voor etensresten, dus dat niet alles op de kleertjes terecht komt. Ook deze slabbetjes zien er zeer vrolijk uit met kleurrijke afbeeldingen. Ze zijn tevens van waterbestendig polyester met klittenbandsluiting. En ze kunnen in de wasmachine!!!

Winactie
Ook Bertoy viert mee met de geboorte van Noor door het hier bovengenoemde als winactie beschikbaar te stellen. Wil je kans maken op deze fantastische producten met een totaal waarde van ruim € 50? Laat dan een reactie achter onder dit bericht of op facebook.  Je kan meedoen tot en met 4 november. (Klik hier voor de winactievoorwaarden)

Facebook Comments

«

»

12 COMMENTS
 • Michael noo

  2 jaar ago

  Super leuk om kans op te mogen maken. Doe heel graag mee

 • elisabeth maria martina

  2 jaar ago

  wat een mooie actie voor kleinzoon quinn

 • Anna

  2 jaar ago

  Ooooh wat leuk! Ik doe heel graag mee.. ik heb momenteel vijf , ja vijf zwangere vriendinnen!!

  Ik weet zeker dat ik er iemand blij mee kan maken!

  Facebook: An Na

 • Marian B

  2 jaar ago

  Wat een leuk pakketje! Die slabbetjes zijn niet alleen handig maar ook erg leuk! En niet geheel onbelangrijk, we kunnen ze ook goed gebruiken voor onze knoeipot. Ik loot graag mee.

 • Linda Raaijmakers

  2 jaar ago

  ik ga voor de handige slab voor ons ondernemende nichtje 😀

 • Lyn

  2 jaar ago

  Leuk! Ik doe graag mee als verrassing voor mijn zwangere vriendin

 • Claudia Diependaal

  2 jaar ago

  Wat een geweldige win actie ik doe graag mee!

 • Yessica leidner

  2 jaar ago

  Wat leuk ik doe graag mee voor mijn zwangere vriendin

 • Iris

  2 jaar ago

  Wat een fantastisch merk zeg, ik doe graag mee voor onze babydochter

 • Linda

  2 jaar ago

  Oeeee ik maak heel graag kans! Super leuk!

 • Oma Will

  2 jaar ago

  Ik heb vijf kleinkinderen en de jongsten zouden dit leuke speeltjes vinden.
  En wat een grappig slabbetje.
  Dat komt altijd van pas.
  Graag doe ik mee, maar ik heb geen Facebook.
  Ik volg je op Bloglovin.

 • Femke Dekker

  2 jaar ago

  Wauw …. wat een leuke spullen … ik doe graag mee!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Wat zoek ik in een kinderwagen?

Bijna vijf jaar geleden gingen manlief en ik saampjes op ...

Sluiten