Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews, Winacties

“Een enorm verrassingspakket van Superbox”

Oh, wat ben ik toch dol op verrassingspakketje. Dat heb ik al van kinds af aan. Elke keer dat mijn vader met een Kerstpakket thuis kwam, zat ik er met mijn neus bovenop. Wat zou er dit keer in zitten? Weer wat lekkers voor de kinderen of een delicatesse voor de ouders? Het maakte niet uit, want de spanning was eigenlijk het leukst. Het enige jammere was dat deze pakketjes alleen maar in december kwamen. Dat is gelukkig tegenwoordig wel anders.

Elk moment een verrassingspakket met superbox

Wie net als ik dol is op verrassingspakketten en gewoon soms weer wat nieuws wil proberen, kan dezer dagen vaak zijn lol op. Er zijn meerdere bedrijven die voor een klein bedrag je een box vol producten opsturen om te proberen. Voor jezelf of voor het gezin. Éen van die bedrijven is Superbox en ik mocht deze week één van hun family boxen proberen. En wat was het weer een feestje om uit te pakken. Ik had dit keer een doos vol producten waarvan ik van bijna elk stuk enthousiast werd. Vooral de lekkernijen spraken mij erg aan. Wat dat betreft is het kleine meisje in mij nog steeds aanwezig.

Wat zat er in deze Superbox?

Ik kan je zeggen dat de chocolade inmiddels verorberd is, de Anta Flu snoepjes een veilig plekje in de auto hebben gekregen en dat mijn dochters voor het eerst een zout dropje gegeten hebben. Waar ik ook bijzonder blij van werd, was de zonnebrand voor kinderen. Zoiets kan je altijd gebruiken. En de waterproof mascara! De mijne was net op, dus perfecte timing van Superbox om deze toe te voegen aan de doos. Manlief was weer geïntrigeerd door de chilisaus en blij met de handzeep. Deze was blijkbaar ook net op. De zoetigheid is niet zo aan hem besteed. Des te meer voor mij. toch?

Winactie

Ik was erg blij met de Superbox en hoop dat ik deze nog vaker ontvangen mag. En om jullie net zo enthousiast te maken, mag ik in ieder geval één van mijn lezers zo’n pakket toezenden. Om kans te maken hoef je alleen maar te laten weten dat je er net zo blij van wordt als ik. Simpel toch? Meedoen kan tot en met 13 oktober. Succes!

Facebook Comments

«

»

21 COMMENTS
 • Marian Zw

  2 weken ago

  Wie wordt er nu niet blij van zo’n geweldig cadeau. Ik zou heel graag een stel wat net is gaan samenwonen verrassen met dit pakket, lijkt me zo leuk! Samen ontdekken wat er allemaal uit de doos komt, en dan voel ik me net een beetje Sinterklaas

 • Lynn Mahieu

  2 weken ago

  Ik hou ook echt van verrassingen en in deze zit precies voor iedereen wel iets, ideaal!

 • Marieke Flikweert

  2 weken ago

  Ik hou van verrassingen, dus ik word er denk ik wel net zo blij van als jij. Vooral die chocolade ….

 • elisabeth maria martina

  2 weken ago

  wat een megamooie verwennerij, maak mij maar blij en de rest van ons gezin erbij

 • Sharon de Ridder

  2 weken ago

  Wauw! Ik laat me graag verrassen!

 • Marjo

  2 weken ago

  Oeh dit is net een kerstpakket die je open maakt. Samen net de kids zo leuk en gezellig en verrassend

 • sylvia

  2 weken ago

  Dit soort boxen word ik ook altijd vrolijk van, nieuwe dingen proberen voor een leuk prijsje, dat is altijd leuk toch? Ik vind het een feestje om dit soort dingen uit te pakken!!

 • Oma Will

  2 weken ago

  Wow, wat een geweldig verrassingspakket!!
  Ja, wie wil dat nou niet winnen, nou ik wel.
  Zo’n super volle box uitpakken is toch een waar feestje, of niet.
  Ik krijg nooit meer een Kerstpakket, maar dit lijkt er wel op.
  Ik laat mij graag verrassen en doe graag mee.

 • Goele H

  2 weken ago

  Ik ben net als jij gek op verrassingspakketjes. Zo fijn om alles één voor één te kunnen ontdekken en vaak zit er voor ieder gezinslid wel iets bij.

 • Natasja

  2 weken ago

  Oeh leuk he? Hier bestel ik inderdaad ook af en toe van dat soort pakketjes. Deze kende ik nog niet. Ziet er leuk uit.

 • Anna wienen

  2 weken ago

  Hier wordt ik zeker heel blij van..

 • Cindy J

  2 weken ago

  Wauw heeeeeeel graag ivm groot gezin….. zou dit extraatje zijn. Verrassingspakket.

  Maak graag een kansje op deze prijs voor mijn gezin.
  Weer top actie duim HÉÉL hard.

  Zodat je leuke info kan geven over onze blijdschap mocht ik winnen.

 • Marijke

  2 weken ago

  Leuk, ik ben nieuwsgierig wat er allemaal in zit! Ik loot graag mee!

 • Marian B

  2 weken ago

  Verrassingen, wie is er niet do op! Ik in ieder geval wel. Ik vind het ook leuk om nieuwe producten te ontdekken. Dit is een mooi gevarieerd pakket voor ieder gezinslid zit er wel iets in. Ik loot graag mee!

 • Lenny Wibbelink

  2 weken ago

  Wat een leuke inhoud heeft deze box! Ik ben nieuwsgierig hoe de box er in het echt uit ziet! Ik loot dan ook graag mee

 • Tamara

  2 weken ago

  Dit ziet er super uit, dol op verrassingen om uit te pakken 🙂

 • Linda Smeets

  2 weken ago

  Jaaa ook ik kan enorm blij worden van dit soort dingen! Leuk dat het nu niet persé december hoeft te zijn!

 • Ingrid langstraat

  2 weken ago

  Wat veel en wat lekker, altijd superleuk zulke pakketten..en zo gaaf om met de kinderen uit te pakken. Die staan bij alles te juichen

 • Iris Bakker

  2 weken ago

  Dat is een goede box zeg! Ik zou hier zeker blij van worden, de boodschappen vliegen er hier doorheen en hoe leuk is het om verrast te worden met nieuwe lekkere producten

 • Nele

  1 week ago

  Super zo’n box, heel veel leuke dingen om te ontdekken

 • Linda

  1 week ago

  Jaaaaaa hier zouden wij ook heeeeeeeeeeel blij van worden 🙂

  Ik zie een aantal bekende producten die wij sltijd gebruiken thuis, maar ook een aantal nieuwe producten, dus ben benieuwd!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • @milou_ligtenberg en haar kids gingen een dagje naar #legoworld in de #jaarbeursutrecht. Dit is haar verslag:
Wat een lekker vakantie dagje hebben we gehad. Vanochtend vroeg vertrokken richting de jaarbeurs in Utrecht om daar een dagje te vertoeven bij Legoworld. De kinderen (4 en 7) waren na ons bezoek vorig jaar, al helemaal enthousiast dat we weer gingen. De grote hallen, waar de mooiste beelden, voertuigen en overige creaties uitgestald waren, en de vele hoeken en tafels waar je vrij uit kan bouwen. Voor de kinderen super tof dat ze hun creativiteit al spelend ontwikkelen. Er is een boot gebouwd, enkele huizen en kastelen hebben ze gemaakt, en zelfs Olaf van Elsa werd in elkaar gelego’d. Buiten de vele Lego plekken, zijn er ook andere activiteiten, die te maken hebben met bepaalde Lego thema’s. Zoals bij de Lego city hoek waar je brandjes kan blussen. Bij Lego Disney kon je je verkleden als Elsa, staafjes vangen bij Olaf. In de Duplo hoek staat een theater waar er een aantal keer in een uur een minidisco voorbij komt, kun je je laten schminken en staat er een springkussen. We hebben onze ogen uitgekeken en hebben er heel wat uurtjes rond gelopen. Voor ons was het een topdag! Volgend jaar zijn wij vast weer van de partij!

Tot en met deze woensdag kan je zelf nog dit leuke event bezoeken!
 • Een impressie van het @indewolkenfestival van @oudersvannu
 • Even de kussens testen in @ikeanederland 😂
 • #28weekspregnant #cantwaittomeetyou
 • Weeeeeeeeeekend!
 • Als je ontdekt dat de kubus van @vtechspeelgoed wel heel erg leuk is!
 • Vandaag ook weer een weekje verder, dus een pens foto mocht wel weer. Derde trimester baby!!! #27weekspregnant
 • Twee jaar geleden vandaag werd dit meisje geboren. Het zijn twee zeer emotionele jaren geweest, waar gelukkig de liefde altijd bovenaan heeft gestaan. De toekomst is nog altijd onzeker, maar gelukkig zien we vooral een heel blij meisje. Uiteindelijk is dat het belangrijkste. Zij komt er wel op haar manier. Lief klein meisje van me, mama is zo ontzettend trots op jou! Nog vele liefdevolle jaren toegewenst! Ik houd van je!!!

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Disney On Ice presenteert Magisch IJsfestival

Voor de derde keer op rij zullen de meisjes en ...

Sluiten