Verhalen van een werkende moeder
TOP
Films / Series, Winacties

“Een echte enge avond met Goosebumps 2: Haunted Halloween”

Over precies drie weken is het voor veel mensen de spannendste dag van het hele jaar. Het is dan namelijk 31 oktober, dus Halloween. Ik was altijd in de veronderstelling dat het een typisch Amerikaanse feesttraditie was, maar Ierland, het Verenigd Koninkrijk en Canada vieren het blijkbaar ook al jaren. Nu lijkt het feest in Nederland steeds meer gevierd te worden. Er zijn steeds meer gemeentes waar de kinderen die bewuste avond van deur tot deur gaan in de meest enge outfits om hun snoepjes op te halen. Ook in onze wijk neemt het aantal met spinnenwebben versierde huizen toe. Het is allemaal geheel vrijwillig en de kinderen komen pas aan je deur als je een lantaarntje hebt neergezet. Ik haal meestal wel de snoepjes, maar vergeet vervolgens de verlichting en blijf ik dus met een hoop snoepgoed zitten. Heeeel vervelend.

Wat ik zelf nou echt leuk vind aan Halloween zijn de enge films, die dan op televisie vertoond worden. Ik houd wel van een beetje griezelen (zolang ik maar niet alleen thuis ben). Ik kan dan echt genieten van een avondje onder de dekens op de bank met een bak zoute popcorn op mijn schoot. Heerlijk huiselijk dus. Natuurlijk is een goede griezelfilm op het grote scherm ook niet verkeerd. Daarom heb ik vandaag weer een leuke tip en winactie voor mijn lezers.

Vanaf morgen zal de nieuwste Goosebumps film in de bioscoop draaien. Het heet Haunted Halloween en is uiteraard een verfilming van één van de Goosebums boeken, bij ons bekend onder de naam Kippenvel. Het verhaal is als volgt:

In het kleine stadje Wardenclyffe on Halloween Night vinden twee jongens genaamd Sonny en Sam een manuscript in een verlaten huis dat voordien eigendom was van RL Stine, genaamd “Haunted Halloween.” Wanneer ze het openen, laten ze Slappy vrij en die is nou net van plan om een Halloween-apocalyps te maken met de hulp van zijn monster-bondgenoten. Nu moeten Sonny en Sam, samen met de zus van Sonny, Sarah en Stine zelf, proberen het plan van Slappy te dwarsbomen voordat alles verloren is.

Het klinkt als een spannende film! Volgens de plaatsjes is het geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar en kan het eng zijn. Niet echt verrassend gezien de titel en de boeken waar het op gebaseerd is. Lijkt het je leuk om naar deze film te gaan? Laat het mij dan weten! Ik geef 3×2 kaartjes weg samen met wat merchandise. Kan je even lekker griezelen tijdens de herfstvakantie. De winactie loopt tot en met 17 oktober en de winnaar maak ik bekend op Facebook.

Facebook Comments

«

»

5 COMMENTS
 • elisabeth maria martina

  9 maanden ago

  voor mijn kleindochters een leuk uitje voor de herstvakantie

 • Oma Will

  9 maanden ago

  Dit is echt spannend voor mijn oudste kleinkind.
  Graag doe ik mee voor samen een beetje griezelen.
  Ik heb geen facebook, maar volg op Bloglovin.

 • Albertine van Veldhuizen

  9 maanden ago

  Leuk zeg! Als ik win stuur ik mijn 2 oudste meiden samen op pad, die zijn helemaal weg van griezelfilms. En thuis kunnen ze niet zomaar altijd alles kijken ivm hun kleine zusjes .
  Zou dus een super zussen-uitje zijn!

 • Marange Krouwel

  9 maanden ago

  Ahhh super leuk. Ik doe graag mee voor mijn kleine monstertjes!

 • Marange Krouwel

  9 maanden ago

  Ahhhh super leuk. Ik ga graag met mijn monstertjes naar de bios! Fingers crossed

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Mijn nieuwe vriendje 😍. Dankjewel @universal_nl en Tessa! 😘 #huisdiergeheimen2
 • Neef en nicht 😍
 • Mini Sanne 😍
 • Heerlijk kind van mij 😍
 • Als je papa je grootste held is 😍
 • In glitterjurk en helemaal jarig! (Nieuwsgierig naar wat ze zal trakteren? Check dan snel mijn blog)
 • Kijk dan! Mijn kleine meid was hier net geboren en nu is ze vandaag gewoon 6 geworden!!!
 • 😂😂😂 @vtechspeelgoed

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Hoe heb ik ooit zonder Siri gekund?

Ik zal het maar eerlijk bekennen, ik ben gewoon zwaar ...

Sluiten