Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews, Winacties

“Een dubbele bescherming met de Sweakers van Ockyz”

Overal om mij heen lees ik dat iedereen in de vakantie modus begint te komen. De paklijstjes worden gemaakt en de vraag wordt gesteld wat er mee moet. Ik kan zo uit mijn hoofd een hele lijst opnoemen met alle spulletjes die je niet moet vergeten mee te nemen, maar ik weet zeker dat je uiteindelijk toch nog wat vergeet. Ik wel althans. Ik zou eigenlijk een checklist moeten maken, maar zelfs dat lijk ik jaar op jaar weer te vergeten. Daarom ga ik je ook niet lastig vallen met een “wat-moet-je-op-vakantie-meenemen” artikel, want wat weet ik er nou van. Nope, ik ga je alleen een tip geven.

Wat ik namelijk iedereen met kleine kinderen kan aanraden, zijn zwemsokken. Vorig jaar heb ik ze voor het eerst mogen proberen en ik wist gelijk dat ik niet meer zonder op vakantie zou willen. Voor de kinderen dan. Mijn meiden willen ook niet meer zonder naar het zwembad. Ik begrijp het wel, want ze hadden duidelijk meer grip met de sokken aan. Maar dat niet alleen. Door de zon werden de tegels rondom het zwembad gloeiend heet. Met de sokjes aan konden ze er zonder problemen over heen lopen. Zonder gilden ze het soms letterlijk uit van de pijn. Eerlijk gezegd had ik niet eens eerder stil gestaan dat ook deze bescherming nodig zou zijn. Een dubbele functie dus.

Er zijn veel verschillende merken en soorten zwemsokken te vinden. De kinderen hebben de Sweakers van Ockyz geprobeerd. Ze zijn in allerlei leuke kleurtjes en patroontjes verkrijgbaar, maar wij vonden de basic grey eigenlijk ook wel prima. Het scheelt in ieder geval in kosten als je niet voor een gekleurd model gaat. En het doet niet af aan het doel van de sokken.

Om in de vakantie stemming te komen, heb ik een leuke winactie voor je. Ik mag van Ockyz een leuke prijs weggeven. Je kan kiezen tussen twee paar basic grey sweakers of een paar kleurrijke sokken inclusief zwemkleding (Check de homepage). Lastige keuze hรจ? Je doet mee door mij te laten weten welke van de twee je zou kiezen. De winactie eindigt op 8 juli en de winnaars maak ik bekend op Facebook. Denk je ook aan mijn winactievoorwaarden? Deze kan je hier vinden.

Facebook Comments

«

»

11 COMMENTS
 • Anna

  10 maanden ago

  ik ga voor de kleurrijke sokken inclusief zwemkleding…

  Facebook: An Na

 • sylvia

  10 maanden ago

  zooo leuk! ik ga voor de kleurrijke sokken met zwemkleding, ideaal voor onze kleine man

 • Patricia Lubbertje

  10 maanden ago

  Ik ga voor de 2 paar sweakers. Dan hebben beide kids 1 paar. Twee vliegen in 1 klap. Zal een hoop onrust bij mij schelen

 • Rian

  10 maanden ago

  Wauw, wat een geweldig idee. Ik zou de twee grijze sweakers willen winnen voor mijn jongens

 • Hille Morel

  10 maanden ago

  Ik ga voor de grijze!

 • Oma Will

  10 maanden ago

  Graag doe ik mee voor de kleurrijke sokken inclusief zwemkleding, voor mijn kleindochter van 5 jaar.
  Ik heb geen facebook, maar volg op Bloglovin.

 • Marian B

  10 maanden ago

  Mijn zoontje kan nog wel een zwembroek erbij gebruiken dus ik doe mee voor de kleurrijke Sweakers met zwemkleding.

 • Linda Smeets

  10 maanden ago

  Ideaal! Ik doe graag mee voor een paar kleurrijke sokken inclusief zwemkleding daar onze dochter binnenkort mag starten met zwemlessen.

 • melissa

  10 maanden ago

  Leuk. ik ga graag voor de kleurrijke sokken incl. zwemkleding: dan ben ik meteen helemaal klaar voor deze vakantie!

 • Anita

  10 maanden ago

  Jaja, een leuk kleurtje voor onze Lizzy. Die van haar zijn te klein, dus komt perfect uit

 • Manon

  10 maanden ago

  Ik doe graag mee, mijn kinderen lijken het steeds te vergeten dat je hard valt als je rent in het zwembad…

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Ze staan in de rij voor de Cozy Coupe van @littletikesbenelux #binnenkortmeer #gekregen #mamablogger #review #winactie
 • Veerle wilde een selfie maken ๐Ÿ˜‚
 • Even een krijspaleisje pakken
 • Als mama een nieuwe tas heeft en dochterlief ermee vandoor gaat. #GastonLuga #GastonLugaNL #gekregen #review #binnenkortmeer
 • De zon schijnt en de vakantie komt er aan. Tijd om de tuin op orde te brengen. Het speelhuisje van de kinderen moet af en het kleine beetje gras dat nog over is moet bijgesnoeid worden. Daarna ook zeker nieuw gras zaaien, want er is bijna niets meer over.
 • Geweldige vrouwen en lieve vriendinnetjes!
 • De dames hadden er zin in! #premiere @universal_nl #uitgenodigd #binnenkortmeer
 • Filmpje gepakt met deze drie gezelligerds!

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Gastblog oma: de operatie

Tien weken duurde de wachtlijst voor mijn operatie. Tien weken ...

Sluiten