Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews, Winacties

“Op en top comfort met de producten van Dooky”

Ken je dat? Dat je eigenlijk een hele tijd over een aankoop zit te twijfelen en als je het eenmaal hebt gekocht, je voor je kop kan slaan dat je het niet eerder gedaan hebt? Dat had ik dus met de voetenzak voor de Maxi-Cosi. Voor de kinderwagen had ik er altijd wel eentje, maar voor het autostoeltje vond ik het een tikkie overdreven en het leek me niet praktisch. Wat had ik het mis! Voor de geboorte van mijn jongste dochter heb ik van mijn schoonouders een prachtige voetenzak gekregen. En ja, achteraf had ik deze gewoon al vijf jaar geleden moeten halen. In de wintermaanden houdt het namelijk de kleine geborgen en warm. Maar ook de andere maanden is het een uitkomst. Toen het was frisser was, kon ik de baby op deze wijze zonder jas vervoeren naar het kinderdagverblijf. Het schijnt dat het veiliger is om in een autostoeltje geen jas aan te doen en door de voetenzak kon dit gemakkelijk.

De Dooky voetenzak
Ik heb wel een goede reden waarom ik het niet vijf jaar geleden nog niet gekocht had. Er waren al bijna geen voetenzakken voor de Maxi-Cosi te vinden, maar ze waren ook nog eens behoorlijk prijzig. Tegenwoordig is er gelukkig veel variatie, ook in prijs. Recentelijk mocht ik die van Dooky uitproberen. Ik kende het merk eigenlijk vooral van de zonnebrilletjes en uiteraard de geweldige Original Dooky Cover, oftewel “het gordijntje”. Gezien de reputatie van Dooky had ik hoge verwachtingen en gelukkig zijn deze ook waargemaakt. De voetenzak voelt heerlijk comfortabel en warm aan. De ritsen lopen soepel en komen hoog genoeg om de kleine optimaal te kunnen beschermen. Aan de zijkant zit klittenband waardoor je gemakkelijk de riempjes van de Maxi-Cosi kan bedienen. Dat mis je soms nog wel bij andere merken. Dat de kleine het zelf ook het einde vond, bleek wel uit hoe makkelijk en snel ze elke keer in slaap viel in haar zitje.

De car seat cover
Wat ik ook nog erg leuk vind, is dat Dooky een hele lijn voor autostoeltjes heeft gemaakt. Zo is er ook een matchende car seat cover. Een hoes om je autostoel kan ik je echt aanraden. Het scheelt een hoop boenen als de kleine een ongelukje heeft gehad of als de maaginhoud naar boven is gekomen. Met een cover is het slechts een kwestie van eraf halen en in de wasmachine stoppen. De Dooky seat cover komt trouwens in best veel leuke printjes, dus je kan nog variëren ook.

Winnen!
Omdat ik zo’n fan ben van Dooky, ga ik twee mensen blij maken met een gordijntje. Zeker nu de warme zomermaanden er aan komen, kan je eigenlijk niet meer op pad zonder. Niet alleen beschermt het je kleintje tegen de wind en de zon, maar ook tegen vervelende nieuwsgierige mensen. Wil je graag een Original Dooky Cover winnen? Laat dan een reactie achter. De winactie loopt tot en met 12 mei en de winnaar maak ik op Facebook bekend. Natuurlijk zijn mijn voorwaarden ook hier weer van toepassing. (Klik hier voor de winactievoorwaarden).

 

Facebook Comments

«

»

4 COMMENTS
 • Marian Zw

  1 jaar ago

  Ja, ik wil graag winnen. Lijkt me super om mijn kleinzoon te beschermen tegen zon en wind! Haha en die nieuwsgierige mensen vind ik ook wel een goede vondst.

 • Goele H

  1 jaar ago

  Hier doe ik heel graag aan mee. Lijkt me ideaal voor aan de maxicosi die elke dag in de bakfiets staat, kan mn zoontje toch wat beschermen tegen de zon dan.

 • Marian B

  1 jaar ago

  Deze kan mijn zusje straks goed gebruiken! Ik weet dat ze er nog geen een heeft, zou een mooie verrassing zijn als ik er eentje cadeau kan geven!

 • Oma Will

  1 jaar ago

  Ik doe graag mee voor mijn buurmeisje, die een paar maanden geleden een baby heeft gekregen. Zij kan dit deze zomer goed gebruiken.Ik heb geen Facebook, maar volg op Bloglovin.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • @milou_ligtenberg en haar kids gingen een dagje naar #legoworld in de #jaarbeursutrecht. Dit is haar verslag:
Wat een lekker vakantie dagje hebben we gehad. Vanochtend vroeg vertrokken richting de jaarbeurs in Utrecht om daar een dagje te vertoeven bij Legoworld. De kinderen (4 en 7) waren na ons bezoek vorig jaar, al helemaal enthousiast dat we weer gingen. De grote hallen, waar de mooiste beelden, voertuigen en overige creaties uitgestald waren, en de vele hoeken en tafels waar je vrij uit kan bouwen. Voor de kinderen super tof dat ze hun creativiteit al spelend ontwikkelen. Er is een boot gebouwd, enkele huizen en kastelen hebben ze gemaakt, en zelfs Olaf van Elsa werd in elkaar gelego’d. Buiten de vele Lego plekken, zijn er ook andere activiteiten, die te maken hebben met bepaalde Lego thema’s. Zoals bij de Lego city hoek waar je brandjes kan blussen. Bij Lego Disney kon je je verkleden als Elsa, staafjes vangen bij Olaf. In de Duplo hoek staat een theater waar er een aantal keer in een uur een minidisco voorbij komt, kun je je laten schminken en staat er een springkussen. We hebben onze ogen uitgekeken en hebben er heel wat uurtjes rond gelopen. Voor ons was het een topdag! Volgend jaar zijn wij vast weer van de partij!

Tot en met deze woensdag kan je zelf nog dit leuke event bezoeken!
 • Een impressie van het @indewolkenfestival van @oudersvannu
 • Even de kussens testen in @ikeanederland 😂
 • #28weekspregnant #cantwaittomeetyou
 • Weeeeeeeeeekend!
 • Als je ontdekt dat de kubus van @vtechspeelgoed wel heel erg leuk is!
 • Vandaag ook weer een weekje verder, dus een pens foto mocht wel weer. Derde trimester baby!!! #27weekspregnant
 • Twee jaar geleden vandaag werd dit meisje geboren. Het zijn twee zeer emotionele jaren geweest, waar gelukkig de liefde altijd bovenaan heeft gestaan. De toekomst is nog altijd onzeker, maar gelukkig zien we vooral een heel blij meisje. Uiteindelijk is dat het belangrijkste. Zij komt er wel op haar manier. Lief klein meisje van me, mama is zo ontzettend trots op jou! Nog vele liefdevolle jaren toegewenst! Ik houd van je!!!

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
“Groene” verwenmomentjes voor mama

Laatst vertelde ik jullie al dat ik eindelijk een heerlijke ...

Sluiten