Verhalen van een werkende moeder
TOP
Kleding en accessoires

“De Nijntje kledingcollectie is terug van weggeweest”

Toen Sanne nog een klein hummeltje was en ik nog in mijn  verlof zat, kon ik uren op de kledingafdeling van het grote (inmiddels gefailleerde) warenhuis vertoeven. Vol zwijmel en volledig hormonaal keek ik vertederend  naar de ieniemienie collectie kleding van Nijntje. Het was dat ik net bevallen was, want anders waren mijn eierstokken daar ter plekke alsnog op hol geslagen. Toen het bericht van het faillissement naar buiten kwam was ik ook dan ook benieuwd waar Nijntje naar toe zou gaan.

De verhuizing
Mocht je het nog niet gehoord hebben dan nu het leuke nieuwtje. Nijntje is verhuisd naar de C&A! Vandaag mochten de Muppets en ik haar persoonlijk feliciteren met haar nieuwe locatie en konden we gelijk een blik werpen op de nieuwe collectie. En wat voor een collectie. Mijn hormonen sloegen spontaan weer op hol. Mocht je dus geen kinderen (meer) willen, ga dan niet langs de C&A. Na het zien van de nieuwe collectie wil je geheid weer een baby! Nou heeft Nijntje dat effect sowieso al een beetje, maar de kleding is echt ontzettend schattig. Het varieert van heel zoet tot lekker stoer en ziet er erg comfortabel uit. Loop gewoon eens binnen bij de C&A en oordeel zelf

.img_9307img_9304

Het feestje
Als Nijntje een feestje geeft doet ze het ook goed. Sanne en Veerle hebben zich uitstekend vermaakt. Veerle had gelijk al de stiften ontdekt en Sanne was de eerste die geschminkt werd. Op de weg naar huis heeft ze speciaal nog opa en oma gebeld om over haar glitterNijntje op haar wang te vertellen. Nijntje zelf kwam ook nog even langs en de kinderen mochten knuffelen en samen met haar op de foto. Op de momenten dat Nijntje even moest rusten nam Lisa Sips het even voor haar waar door aan de aanwezige kindjes boekjes van onze grote konijnvriendin voor te lezen. Ze had er zin in, want volgens mij heeft ze er toch echt een flink aantal voorgelezen. Aan het einde van het feestje van Nijntje kregen de kinderen een afscheidskadootje mee. Naast een ballon, die Sanne vlak voor de auto losliet en zag wegvliegen in de lucht, werd iedereen ook nog eens blij gemaakt met een mooie Nijntje rugtas inclusief inhoud! Al met al een uitermate geslaagde dag dus.

img_9302img_9300

img_9298img_9301

Ook een Nijntje rugtas?
Sanne en Veerle hebben beiden een prachtige Nijntje rugtas meegekregen en willen er eentje van weggeven aan een ander kindje. Wie kan ik blij maken met een gevulde Nijntje rugtas? Je hoeft alleen maar even te reageren om kans te maken.

.img_9311

Als je net zo fan bent van Nijntje als ik, overweeg dan eens een bezoekje aan het Nijntje Museum. Het is zeker de moeite waard!

Facebook Comments

«

»

14 COMMENTS
 • Luisa Hansen

  4 jaar ago

  Jaaa nijntje fan hiero!

 • Anna

  4 jaar ago

  Oh Mijn God! Wij (daarme bedoel ik, ik mama en papa) zijn helemaaaaal gek van Nijntje mijn dochter moet daar gewoon in meegaan hahaha.. daarom doen we heeel graag mee

 • Marian Zw.

  4 jaar ago

  Wat leuk, zag juisg op tv de reklame voorbij komen dat Nijntje nu bij C&C te krijgen is. Een Nijntje tas zou onze jingste in groep 1 ook heel eeg leuk vinden!

  • Marian Zw.

   4 jaar ago

   C&A natuurlijk…

 • Saskia

  4 jaar ago

  Oh, een Nijntje tas zou mijn dochter geweldig vinden. ‘Nijnnijn’ zoals mijn dochter haar noemt, vind ze zo leuk. Ze begint al te dansen zodra ze een Nijnnijn ziet, want dansen met Nijntje is toch wel favoriet.

 • Jolanda

  4 jaar ago

  Ja, ik doe graag mee met deze leuke winactie. Echt iets voor mijn dochtertje, die is dol op Nijntje.

 • Marian

  4 jaar ago

  Wat leuk! Mijn Sanne heeft nog geen rugzak. Een Nijntje rugzak zou ze (en mama ook) geweldig vinden!

 • Bodil

  4 jaar ago

  Nijntje!!!! Onze kleine meid is verzot op nijn! Ze probeert de liedjes al mee te zingen, heel schattig in dreumestaal. Ze ‘leent’ nu vaak de tassen van haar grote zus wanneer we op pad gaan, maar een eigen tas met nijn erop zal ze geweldig vinden!

 • melissa

  4 jaar ago

  Nijntje is en blijft gewoon superleuk. lekker vrolijk. en zo handig om eigen spulletjes in mee te nemen!

 • brants

  4 jaar ago

  doe graag mee voor mijn kleinzoontje die grote fan is van nijntje en een rugzakje is altijd welkom kan hij er mee naar de school

 • kempenaers

  4 jaar ago

  leuke actie , mijn kleinzoontje is grote fan van nijntje en met een nijntjes rugzak zal hij zeer graag naar school gaan

 • Lieke van Veen

  4 jaar ago

  Heel erg leuk voor als mijn neefje wat groter is.
  Ik doe graag mee.

 • Manon

  4 jaar ago

  Deze rugzak zou mijn dochter wel mee naar school willen nemen als ze daar over een paar maanden voor het eerst heen mag. De inhoud wil ze vast delen met haar broertje, die al helemaal blij wordt als hij het liedje van Nijntje hoort (en zijn naam rijmt ook nog eens op Nijn, dus er komen allerlei variaties van het liedje voorbij in dit huis!

 • Melissa

  2 jaar ago

  Vind de kleding van nijntje altijd heel leuk voor kinderen.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Die voetjes 😍
 • Borstvoeding! Het blijft iets bijzonders. Ik wil het weer minimaal een half jaar geven. Zo mooi dat dat kan. #normalizebreastfeeding #borstvoeding #moedermelk #vloeibaargoud #mamaslagroom #metmijntietinjefeed
 • Zusterliefde 😍
 • Mijn rijkdom 😍
 • Dit zijn mijn oudste boefjes. Vanavond komt er een artikel online over hun bekentenissen 😂
 • Even een selfie in het zonnetje, want dat doe ik niet zo vaak. Ik maak liever foto’s van anderen. Vooral omdat ik bijna nooit een foto van mezelf echt leuk vind. @rvgpr vroeg mij wat over mijzelf te vertellen na hun eerste online paneldag met producten van @karchernl @zoedt_nl @dutchdeluxes @asmodeenl en Cobi. Ik vond het wel een leuk idee. Leren jullie ook gelijk wat meer over mij.
.
Ik ben dus Miriam en mama van vier heerlijke meiden. In het dagelijkse leven werk ik als juriste en blog ik op meervanmir.eu. Samen met manlief woon ik in de omgeving van Den Haag. Ik ben dol op gezelligheid met mijn familie en vriendinnen. Op mijn site vertel ik over alles wat ik als moeder van 4 tegenkom qua opvoeding en producten. Ik voer een Jan Steen huishouden, dus je zal geen picture perfect aantreffen. Wel gewoon eerlijkheid. Ik heb toch geen tijd voor Photoshop en filtertjes? Dus als je een kijkje in mijn hectische leventje wil, weet je waar je zijn moet.
.
Nu ben ik ook nieuwsgierig naar jullie leven, dus...
 • She’s rockin’ it 😂
 • Samen kijken we naar de blogpanelvideo van @rvgpr . Sofieke vond het erg rustgevend 😂. Ik ben vooral weer enthousiast geworden!

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Kleine meisjes worden groot: de zindelijkheid

Het heeft even geduurd, maar het is eindelijk zo ver! ...

Sluiten