Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews, Winacties

“De Neon Colouring set Unicorn & Friends van Tiger Tribe”

Nog een paar weekjes en dan is het zomervakantie!!! De kinderen zijn er al echt aan toe. Deze mama zal helaas gewoon moeten werken, dus van zes weken zonnen kan ik helaas niet spreken. Wel ga ik gewoon mij alvast mentaal voorbereiden op de zonvakantie en daar ook zo nu en dan wat handige tips voor delen. En uiteraard leuke producten en winacties. Zo komen we allemaal al een beetje in de vakantiestemming!

Tiger Tribe Neon Colouring set

Als je mij al wat langer volgt, zal je het merk Tiger Tribe inmiddels wel herkennen. Ik heb er geregeld over geschreven en zal dat ook wel blijven doen zolang ze elke keer met leuke nieuwe producten komen. De Neon Coloring Set bestond al een tijdje, maar de Unicorn & Friends variant is nog vrij nieuw. De tekeningen bestaan uit zeemeerminnen, eenhoorns, schattige katjes en weet ik niet wat nog meer. Wat verder ook vertrouwd handig is, is dat van elke tekening er meerdere exemplaren van bij zitten. Geen geruzie dus om de eenhoorn! Verder komt het zoals altijd in een praktisch magnetisch mapje, met de tekeningen rechts en aan de linkerkant een sluitbaar bakje met stiften. Niet normale stiften, maar heerlijk neonfelle kleurtjes! Vreemd genoeg heeft dat een enorme aantrekkingskracht bij kinderen. Ook de andere tekeningen werden er mee verfraaid. Het was dus bij ons huis wederom een succes product en gegarandeerd uren vermaak.

Winactie

Van de agent van Tiger Tribe heb ik een extra exemplaar Neon Colouring set Unicorn & Friends gekregen om weg te geven. Wil jij dit leuke en handige setje voor onderweg mee op jouw vakantie? Laat mij dan weten waar de reis naar toe gaat en wie weet gaat het met je mee. Meedoen kan tot en met 22 juni (jeetje, wat vliegt de tijd). Succes!

Van de sets is de Unicorn & Friends beschikbaar en de Outer Space

Facebook Comments

«

»

21 COMMENTS
 • Anna wienen

  1 maand ago

  Gaaaaf! Ik ga met mijn dochter naar Oostenrijk dus zou graag willen winnen

 • elisabeth maria martina

  1 maand ago

  lise en quinn gaan 2 weken naar zeeland en nemen graag deze mooie kleurset mee

 • Kelly Aarts

  1 maand ago

  Wat een gave set! Mijn 2 meiden zijn dol op kleuren en stiften en kleurplaten gaan elke vakantie mee. Wij gaan dit keer 2 weken naar CenterParcs. Niet een superlange reis, maar in het huisje (of buiten) wordt er altijd heel veel gekleurd!

 • Milou Vink

  1 maand ago

  Ik ga twee weken naar frankrijk op vakantie en dat lijkt me leuk om in de auto te doen want dan vermaak ik mezelf een beetje dus het lijkt me leuk om te winnen

 • Marian B

  1 maand ago

  Wij blijven dit jaar in Nederland en gaan naar de Achterhoek. Kleuren wordt er altijd veel gedaan, dus helemaal goed!

 • Trotsema fati

  1 maand ago

  wij vertrekken deze jaar naar Marokko!
  het is zeer welkom

 • wilmsen anita

  1 maand ago

  Met de kleinkinderen naar Frankrijk

 • Oma Will

  1 maand ago

  Dit leuke setje gaat met mijn kleinkinderen mee naar een camping in Noord Duitsland vlak bij de Oostzee.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee.

 • Vivian

  1 maand ago

  Mijn dochter zou zeggen “so cute!”. Ze is helemaal gek van neon kleurtjes en Unicorns. Zij zou hier heel blij van worden. Dit is helemaal geweldig voor onderweg in de auto of op de camping in Italië. Eens een keer wat anders dan normale potloden of stiften.

 • lottie

  1 maand ago

  Rondtrekken in Noorwegen!

 • m chen

  1 maand ago

  Dit jaar blijft de reis tot in de achtertuin!

 • Nelly

  1 maand ago

  Naar Texel

 • ran slag

  1 maand ago

  Wij gaan naar de Eifel in Duitsland!

 • Nadja

  1 maand ago

  Wij gaan met ons gezin, zoon en 2 dochters naar Noord Spanje.
  Onze jongste dochter is een heel lieve stuiterbal. Dus ik doe graag mee voor haar. Zodat zij zich in de auto kan vermaken.

 • Mireille

  1 maand ago

  Voor mijn dochter doe ik graag mee. Ze tekent het liefste de hele dag. We gaan op vakantie naar Burgh Haamstede, en ze zou zich dan goed vermaken de hele rit er naar toe. Ze is ook nog eens gek op eenhoorns

 • Roos W

  1 maand ago

  voor als mijn nichtje langs komt

 • Jan

  1 maand ago

  Naar Maleisië met partner en de kids .

 • Els Wanders

  1 maand ago

  Wij gaan kamperen, bestemming is nog niet bekend, maar niet al te ver weg.

 • kempenaers anita

  4 weken ago

  gaan naar centerparc erperheide

 • harry brants

  4 weken ago

  dit jaar gaan we naar centerparc Vossemeren

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Pingback: - MeerVanMir on juni 15, 2019
 • Instagram
  • Hier geniet ik nog steeds van #mijnmeisje #dochterdrie #slapendebaby #girlsmom
  • Mijn nieuwe vriendje 😍. Dankjewel @universal_nl en Tessa! 😘 #huisdiergeheimen2
  • Neef en nicht 😍
  • Mini Sanne 😍
  • Heerlijk kind van mij 😍
  • Als je papa je grootste held is 😍
  • In glitterjurk en helemaal jarig! (Nieuwsgierig naar wat ze zal trakteren? Check dan snel mijn blog)
  • Kijk dan! Mijn kleine meid was hier net geboren en nu is ze vandaag gewoon 6 geworden!!!

  Follow Me!

  %d bloggers liken dit:

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten

  Lees vorig bericht:
  Hugo Boss Infinite voor de held in mijn leven

  Als je mij al een tijdje volgt, weet je dat ...

  Sluiten