Verhalen van een werkende moeder
TOP
Winacties

“De mamabloggers Sinterklaas Hop met 40 winacties!”

Afgelopen september was de eerste Mamabloggers Bloghop dag en dat is zo goed bevallen, dat we gewoon niet anders konden dan er nog eentje inplannen en dan speciaal voor Sinterklaas. Ook dit keer zijn er veel enthousiaste mamabloggers, die een leuke winactie beschikbaar voor je hebben. Ik heb werkelijk geen idee welke prijzen waar te winnen zijn, dus ik vrees dat je gewoon bij alle 40 blogs even langs moet gaan. We hebben het niet al te moeilijk voor je gemaakt door in elk artikel een linkje naar het vorige en het volgende artikel te plaatsen. Zo kan je gemakkelijk heen en weer hoppen!

Als ik niet je eerste artikel ben, dan ben je via Kelly (van Healthy Kelly) bij mij terecht gekomen. Welkom! Het sportieve en gezonde van Kelly zal je op mijn site niet vinden ;-). Ik probeer wel haar levensstijl in mijn eigen dagelijkse leven toe te passen, maar meestal ontbreekt het mij gewoon aan tijd. Naast twee dochters opvoeden, werk ik ook nog 32 uur per week en plaats ik bijna dagelijks een artikel op mijn blog. Dan schiet een smoothie van selderij en wortel er nog wel eens bij in. Bij mij kan je wel terecht over alles wat met opvoeden te maken heeft en zeker alle drama’s die erbij horen (het is een fase, het is een fase). Ook vertel ik openhartig over mijn kinderwens en de weg die ik daarvoor moet bewandelen. Eigenlijk geef ik dus een kijkje in ons echte leven.

De site waar ik jullie naar doorverwijs is van mamablogger Malou (van Made by Malou). Zij is een paar maanden terug bevallen van haar zoon Lenn en haar dochter Nomi is vorige week alweer twee jaar geworden. Net zoals ik schrijf over mijn kinderen, schrijft zij ook graag over haar leven met haar kroost. Heel veel zal je vast ook wel bekend voorkomen van de tijd dat je zelf kleine kinderen hebt gehad. Of wellicht zit je er nog middenin? Dan succes 😉

De winactie van MeerVanMir
Voor deze bloghop heb je een keuze uit twee geweldige winacties:

Houdt jouw dochter ook zo van knutselen en puzzelen? Heb je dan ook gehoord van Girly Girl puzzels van Ravensburger? Dit zijn wel hele speciale 3D puzzels en echt voor meisjes. Vandaag kan je de (waterdichte) vaas winnen waar echt water en dus bloemen in kunnen.

Ik kan me heel goed voorstellen dat de jongensmama’s onder ons nou niet persé de puzzelvaas willen winnen. Vandaar dat ik speciaal voor hun een alternatief heb, namelijk Scotland Yard Yunior. En wie houdt er nou niet van spelletjes spelen? Het voordeel van dit spel is dat het erg spannend is en vooral ook niet te lang duurt. Ideaal dus voor jongens!

191119112

Hoe doe je mee?
Je maakt kans door onder dit bericht in een reactie te vermelden welke prijs je zou willen winnen. Ik zou het overigens erg op prijs stellen als je het bericht op de facebookpagina een like geeft, deelt of een reactie achterlaat. Het is niet verplicht! De winnaar wordt daar ook over een week bekend gemaakt. Heb je geen facebook? Zet dat even in je reactie erbij, zodat ik je kan bereiken op een andere manier.

Vergeet niet door te hoppen naar Malou!

Facebook Comments

«

»

65 COMMENTS
 • Sabine Flothuis

  3 jaar ago

  De Girly girl puzzel ziet eruit als een geweldige uitdaging voor mijn dochter Mara!! Echt een mooi cadeau van Sinterklaas 😉

 • elisabeth maria martina

  3 jaar ago

  scotland yard junior voor mijn kleinzoon die vind dat geweldig

 • leonie

  3 jaar ago

  o… scoltland yard. Het lijkt erop dat ozne zoon de spelletjes genen van zijn moeder heeft!

 • leonie

  3 jaar ago

  o… scoltland yard. Het lijkt erop dat onze zoon de spelletjes genen van zijn moeder heeft!

 • Kelly

  3 jaar ago

  De vaas voor mijn dochter. Dat zou ze vast erg leuk vinden 🙂

 • Linda van Slooten

  3 jaar ago

  Wat leuk! Onze twee dochters zijn echte knutselaars 😀 en we hebben geen jongens in huis, dus maak graag kans op het meiden pakket 😉

 • Marjo

  3 jaar ago

  Ik ga voor Schotland yard dit is echt een gaaf spel voor Jonathan!

 • Linda Venrooij

  3 jaar ago

  Ik ben heel erg benieuwd naar Scotland Yard! Lijkt me super voor mijn jongens!

 • Kelly Aarts

  3 jaar ago

  Ik denk dat mijn oudste dochter deze puzzel helemaal geweldig zal vinden. Ze zat laatst de reclame op tv heel geïnteresseerd te bekijken haha.
  Maar denk trouwens dat Scotland Yard junior ook voor meisjes erg leuk is. De gewone Scotland Yard heb ik vroeger zelf ook veel gespeeld

 • Nathalie

  3 jaar ago

  Leuk! Zelf doe ik niet mee maar wou even hallo komen zeggen.

 • Charlotte

  3 jaar ago

  Wat een gave puzzels! Onze dochter is er nog te klein voor dus ik doe niet mee en hop weer verder 🙂

 • Anna

  3 jaar ago

  Super leuk!! Ik doe mee voor de Scotland Yard Junior editie

  Facebook; An Na

 • mieke stam

  3 jaar ago

  Timo en Xander zijn gek op spelletjes doen, met Scotland Yard zullen ze vast erg blij zijn!

 • Willianne

  3 jaar ago

  Leuk zeg! Ben een jongens moeder dus doe graag mee voor het coole Scotland Yard! Zal mijn oudste Derek helemaal geweldig vinden en ik ook natuurlijk:)

 • Marian Zw

  3 jaar ago

  Ik loot graag mee voor de puzzel van Ravensburger. Dochterlief zag dit al op tv voorbij komen en werd meteen enthousiast. Deze prijs zou ze echt heel tof vinden.

 • Merel

  3 jaar ago

  Gaaf, doe graag mee!

 • Helga

  3 jaar ago

  Wat een leuke prijs! Ik kom even langs hoppen en je veel succes wensen.

 • Elise Lankester

  3 jaar ago

  Ik doe graag mee voor het spel van Scotland Yard! Mijn jongens zijn gek op spelletjes spelen dus ik zou ze hier een groot plezier mee doen!

 • marjonS

  3 jaar ago

  Ik heb ene dochter. Doe dus graag mee voor de 3d puzzelvaas.

 • Marieke

  3 jaar ago

  Ow nu moet ik gaan kiezen voor wie ik deze prijs wil winnen, voor mijn zoon of voor mijn dochter 😉 Doe dan maar scotland yard, die is denk ik voor beiden leuk 🙂 Je snapt, ik doe dus heel graag mee!

 • Ik doe niet mee met de winactie, maar kom wel even hallo zeggen!

 • els

  3 jaar ago

  Oh, wat leuk! als jongensmama doe ik graag mee voor de Scotland Yard Junior.

 • Batboy

  3 jaar ago

  Ik kom even langs hoppen… leuke prijs!

 • Wat ontzettend leuk die puzzelvaas. Ik wist helemaal niet dat ze bestonden. Mijn dochter van 7 maakt heel graag puzzels, maar een 3d versie heeft ze nog nooit gemaakt. Dat is vast een leuke uitdaging en extra leuk dat er dan ook echt water in kan.

 • Super gezellig en leuk dat je meedoet vandaag met deze gezellige sinterklaashop. En toffe winactie!! Succes

 • Marguerita

  3 jaar ago

  Oh die puzzel van de vaas vind ik wel heel erg leuk voor mijn dochters, ik doe mee 🙂

 • Lotte

  3 jaar ago

  Like! Scotland Yard junior lijkt me een geweldig leuk en spannend spel. Heerlijk voor de donkere middagen/avonden. Ik doe graag mee!

 • Margot

  3 jaar ago

  Ik doe mee voor Scotland Yard Yunior 🙂

 • Nancy van der kamp

  3 jaar ago

  De vaas, leuk voor de meiden

 • Linda Raaijmakers

  3 jaar ago

  ik doe gezellig mee voor Scotland yard aangezien Lucas & Eva dol zijn op spelletjes spelen.

 • Femke van Hooff

  3 jaar ago

  Ik doe graag mee voor Schotland Yard Junior. Leuk om echte spelletjes te doen ipv te gamen op de computer.

 • Alicia Hofman-Voshol

  3 jaar ago

  Ik ben aan het hoppen, ik sla even over na mijn mooie baby born prijs!:)

 • Bianca Fenna

  3 jaar ago

  Wow geweldige prijzen, ik kies voor de girly girl puzzle voor mijn oudste dochter. SUPER!

 • Farah

  3 jaar ago

  Hoi hoi, ik hop even langs en sla de winactie over

 • Marcia Kan

  3 jaar ago

  Wowie, ik kwam langs gehopt en zie deze geweldige prijs! Ik waag een kansje voor de 3D vaas-puzzel voor mijn meiden!

 • Mirjam

  3 jaar ago

  Wat leuk zeg! Ik doe graag mee voor de vaas 🙂

 • Jolanda

  3 jaar ago

  Het lijkt me superleuk om het spel van Scotland Yard te winnen voor mijn zoon. Kunnen we met het gure weer buiten lekker binnen een spelletje spelen.

 • Superheldin

  3 jaar ago

  Wat een luxe dat je een prijs weggeeft en dat ik ook nog kan kiezen voor welke prijs ik in aanmerking wil komen! Ik ga voor scotland yard, we zijn hier allemaal dol op spelletjes. Veel succes met je mooie blog, ik kom zeker vaker langs!

 • Diana

  3 jaar ago

  Ooooo wat leuk…!!! Ik ga voor de vaas…!!! En ga je zeker volgen na het lezen van je intro..!

 • Aletta

  3 jaar ago

  Oh, die puzzelvaas lijkt me heel leuk voor mijn meisje! Ik heb je op FB ook geliked (ben via de bloghop bij je terecht gekomen), ik moet stiekem wel lachen om je reactie over de wortel/selderijshakes 😉

 • Linda Meester

  3 jaar ago

  Ik doe graag mee voor drie dochtertjes, dol op puzzelen, vooral de middelste

 • Jikke

  3 jaar ago

  Leuke prijzen heb je uitgekozen. Mijn dochtertje is nog te klein voor het knutselen van de vaas, dus ik zou gaan voor Scotland Yard.

 • Tess stok

  3 jaar ago

  heel leuk! Scotland Yard Yunior voor onze stoere meid, die wel dol is op raadsels oplossen!

 • k v kammen

  3 jaar ago

  kom een kansje wagen op deze waanzinnige prijs

 • Gera

  3 jaar ago

  Ik ga voor de puzzel! Weer eens wat anders dan een standaard puzzel!

 • Jolein koolske

  3 jaar ago

  Hier zetten wij dolgraag ons schoentje neer in deze SinterKlaasHop En we zingen luidkeels een mooi liedje voor Sinterklaas. En nu gaan we hard duimen voor de puzzelvaas en dan nu snel verder hoppen naar de volgende leuke blog !!!

 • Sandy van der Kolk

  3 jaar ago

  Graag maak ik kans op Scotland Yard Junior, zeker weten dat mijn meiden en mijn kereltje hier heel veel plezier aan zullen beleven…..en dus mams en paps ook 😉

 • Raaf Klein

  3 jaar ago

  Ik doe graag mee voor Scotland Yard Junior.

 • Caroline Van Asbroeck

  3 jaar ago

  Ik wil graag een kansje wagen,
  Scotland Yard Junior lijkt me fijn tijdens de winterse dagen.
  Onze zoon is namelijk gek op Londen
  Dit spel wordt dus vast fijn gevonden!
  Hopelijk brengt de Sint dit naar ons huisje.
  Wij maken alvast een dubbel dik kruisje!
  Zou hij dan een mailtje kunnen sturen?
  Want Facebook voor deze mama… Dat gaat nog lang duren!

  • miriam

   3 jaar ago

   AUTHOR

   Staat genoteerd!

 • Fleur

  3 jaar ago

  Mag ik voor mijn meiden ook meeloten voor de Schotland Yard Junoir? Ze zijn gek op spelletjes!

 • jacolien

  3 jaar ago

  Noa zou deze puzzelvaas helemaal geweldig vinden!! Heb geen Facebook.

 • Monique

  3 jaar ago

  Ik sla de winactie over, maar kom wel even gezellig bij je langs 🙂

 • melissa

  3 jaar ago

  de girly girl puzzel zou ik heel graag willen voor dochter elise. die is gek op puzzelen en deze is wel echt superleuk en apart!

 • Heleen

  3 jaar ago

  Scotland Yard junior klinkt erg leuk! En dat het niet te lang duurt, spreekt deze mama wel aan hihi. Ik volg je al langer en lees met plezier over je kleine (draakjes)

 • Liesbeth

  3 jaar ago

  Wow! Leuk ik doe graag mee voor de girly girl puzzel voor mijn lieve nichtje!

 • Sonja Hubregtse

  3 jaar ago

  Scotland Yard Junior;
  We raken niet snel hysterisch
  van bijzondere mysteries.
  We willen ons graag verdiepen
  in het criminele, boeven-type.
  Waarom heeft hij het gedaan?
  Was het van te voren bedacht of ging het spontaan?
  Ging het gepaard met veel geweld?
  Was het om jaloezie of geld?
  De kids zouden zelf detective kunnen zijn,
  want ze hebben een echt “politie”brein.
  Daarom hoop ik dit spel voor hen te winnen,
  dan kan de achtervolging gaan beginnen….

 • kempenaers

  3 jaar ago

  doe graag mee voor de vaas voor mijn kleindochter

 • brants

  3 jaar ago

  scotland yard junior voor mijn kleinzoon en kleindochter die zeer graag spelletjes spelen en een nieuw spel steeds welkom is

 • Lynn

  3 jaar ago

  Die vaas vind ik heel tof! Als puzzelaar is het altijd leuker om na het puzzelen niet alles terug te moeten afbreken en terug in de doos te moeten steken. Zo heb je toch nog iets aan het resultaat!

 • Dorien

  3 jaar ago

  Wat leuk, zo’n vaas waar vervolgens ook echt bloemen in kunnen. Nooit gezien! Ik verras mijn dochter er graag mee voor Sinterklaas. Wat zal ze blij zijn!

 • Marian

  3 jaar ago

  Wat fijn dat je aan meisjes en jongens hebt gedacht. Ik vind de vaas erg leuk, maat ik weet zeker dat ik mijn zoontje gelukkiger maak met het spel Scotland Yard. Spelletjes zijn altijd leuk.

 • Femke Dekker

  3 jaar ago

  Leuk …. wij zijn dol op spelletjes. Sara en Gijs zouden heel blij zijn met Scotland Yard. Wij doen dus graag mee!

 • Linda Smeets

  3 jaar ago

  Wat leuk! Ik doe graag mee voor de puzzel vaas en hoop haar hiermee te mogen verblijden.

 • Sonja Hubregtse

  11 maanden ago

  Scotland Yard lijkt me erg leuk voor onze kids. Lekker uitdagend ! Laat de koude winter maar komen… wij blijven lekker binnen (en hopelijk vermaken we ons 😉 )

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • @milou_ligtenberg en haar kids gingen een dagje naar #legoworld in de #jaarbeursutrecht. Dit is haar verslag:
Wat een lekker vakantie dagje hebben we gehad. Vanochtend vroeg vertrokken richting de jaarbeurs in Utrecht om daar een dagje te vertoeven bij Legoworld. De kinderen (4 en 7) waren na ons bezoek vorig jaar, al helemaal enthousiast dat we weer gingen. De grote hallen, waar de mooiste beelden, voertuigen en overige creaties uitgestald waren, en de vele hoeken en tafels waar je vrij uit kan bouwen. Voor de kinderen super tof dat ze hun creativiteit al spelend ontwikkelen. Er is een boot gebouwd, enkele huizen en kastelen hebben ze gemaakt, en zelfs Olaf van Elsa werd in elkaar gelego’d. Buiten de vele Lego plekken, zijn er ook andere activiteiten, die te maken hebben met bepaalde Lego thema’s. Zoals bij de Lego city hoek waar je brandjes kan blussen. Bij Lego Disney kon je je verkleden als Elsa, staafjes vangen bij Olaf. In de Duplo hoek staat een theater waar er een aantal keer in een uur een minidisco voorbij komt, kun je je laten schminken en staat er een springkussen. We hebben onze ogen uitgekeken en hebben er heel wat uurtjes rond gelopen. Voor ons was het een topdag! Volgend jaar zijn wij vast weer van de partij!

Tot en met deze woensdag kan je zelf nog dit leuke event bezoeken!
 • Een impressie van het @indewolkenfestival van @oudersvannu
 • Even de kussens testen in @ikeanederland 😂
 • #28weekspregnant #cantwaittomeetyou
 • Weeeeeeeeeekend!
 • Als je ontdekt dat de kubus van @vtechspeelgoed wel heel erg leuk is!
 • Vandaag ook weer een weekje verder, dus een pens foto mocht wel weer. Derde trimester baby!!! #27weekspregnant
 • Twee jaar geleden vandaag werd dit meisje geboren. Het zijn twee zeer emotionele jaren geweest, waar gelukkig de liefde altijd bovenaan heeft gestaan. De toekomst is nog altijd onzeker, maar gelukkig zien we vooral een heel blij meisje. Uiteindelijk is dat het belangrijkste. Zij komt er wel op haar manier. Lief klein meisje van me, mama is zo ontzettend trots op jou! Nog vele liefdevolle jaren toegewenst! Ik houd van je!!!

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Laat de telefoon niet je kind overheersen!

Je kind is helemaal weg van autootjes, autokleden, racebanen en ...

Sluiten