Verhalen van een werkende moeder
TOP
Kids, Producten

“De kerstjurkjes van de Muppets”

Twee jaar geleden ging Sanne met een pleister op haar hoofd haar eerste Kerst in. Veerle ging dit jaar haar eerste feestdagen in als krentebolletje. Ze had namelijk net de waterpokken achter de rug. Waar Sanne maar een paar blaasjes had, zat Veerle helemaal onder. En dan voornamelijk op haar hoofdje. Inmiddels zijn alle blaasjes wel ingedroogd, maar er zijn korstjes voor in de plaats gekomen. Dus wederom prachtige eerste Kerstfoto’s. (ahum) Des te meer reden om de Muppets dan maar extra bijzonder aan te kleden.

IMG_5881 Voor kerstavond kregen de Muppets een zelfgemaakte jurk aan. Mijn zus en ik zitten op naailes en zij had speciaal voor de dametjes kerstjurkjes gemaakt. Ik had het niet verwacht, maar ik vond het zo schattig om ze in dezelfde soort jurk te zien.

261215Voor eerste Kerstdag kleedde ik de Muppets daarom weer een gelijksoortige jurk aan en beiden droegen een rode fluweelachtig gewaad. Sanne wilde alleen niet goed meewerken aan een leuke foto en manlief moest er ook af, dus de foto is wat apart geworden..

IMG_5886Vandaag, tweede Kerstdag, was casual dag. Ik deed weer lekker mijn spijkerbroek aan. De Muppets hoefden ook niet eender gekleed. maar gingen wel nog enigszins feestelijk. Sanne kleedde ik wel nog in Kerstsferen met haar geruite broekje en rode shirt. Helaas heb ik dat niet op de foto kunnen zetten, want Sanzilla weigerde mee te werken. Voor Veerle had ik van de Zeeman een nieuwe outfit gekregen. Zij droeg vandaag een zwart jurkje met roze/zwarte luipaardprint rand eronder en een zakje erop. Daaronder een bijpassend roze broekje. Normaal ben ik niet zo van dit soort printjes, maar deze set stond wel erg schattig! Er zaten ook lekker veel knoopjes op de achterkant waardoor het makkelijker over het hoofdje ging. Dit is met die grote hoofden van de Muppets nog vrij vaak een probleem namelijk. Extra knoopjes is dan altijd wel een uitkomst. Als je niet teveel geld wil uitgeven is dit zeker een leuk setje! Het is schattig en stoer tegelijkertijd. Ben benieuwd naar de outfits van jullie kids!

IMG_5891 IMG_5896

Facebook Comments

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
  • Af en toe vind ik nog een ontbrekende sok. We geven niet op!
  • Wat een uitzicht 😍
  • Zo dol op dit meisje 😍
  • Vond ik deze ineens tussen mijn foto’s 😂 #selfie
  • Me and minime
  • Even geen schoolwerk, want het is weekend. Maandag gaan we er weer fris tegenaan. We blijven positief! #Corona #thuisonderwijs #quarantine #scholendicht #mamaisjuf
  • Mijn heerlijke bollie 😍
  • Even tussendoor wat uitwaaien

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Mijn kerstfilm – achter de schermen 

Gisteren vertelde ik over de Kersttraditie bij ons vroeger thuis. ...

Sluiten