Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews, Winacties

“De heerlijke bruisballen voor in bad van Create It!”

Weet je waar ik nou echt van kan genieten? Een heerlijk warm bad. En dan het liefst ook met een laag schuim of iets dergelijks erin. Als ik dan een goed boek erbij heb of mijn telefoon, kan ik gerust ruim een uur vertoeven. In de laatste weken van mijn vorige zwangerschap badderde ik soms wel twee keer per dag. Gewoon om mijn buik rust te geven. Deze liefde voor water heb ik aan mijn kinderen doorgegeven. Als zij in bad gaan, ben ik ze makkelijk twee uur lang kwijt. Ze spelen dan met hun oneindige hoeveelheid badspeeltjes en willen er pas uit als of één van de twee gaat halen of als het water echt te koud begint te worden. Tot die tijd is badderen echt een groot feest. En al helemaal als er een gestart wordt met een bruisbal.

De bruisballen van Create It!

Al eerder had ik verteld over de leuke make-up setjes van Create It!. Sinds kort hebben ze ook kindvriendelijke bruisballen. Ze komen in allerlei kleuren, vormen en maten. Wij hebben de hartjes, schelpen en ballen geprobeerd en het is met luid enthousiasme ontvangen. Vooral omdat sommige bruisproducten het water ook nog eens verkleuren. Zo zaten ze na een groen hartje ineens in een groen bad! Dat moest dan natuurlijk gras voorstellen voor de poppetjes om op te spelen. Dat maakt het uiteraard nog specialer allemaal. Wat ik zelf bijzonder vind, is dat de meiden zonder probleem accepteren dat er maar één bruisbal per keer in gaat en dat er nooit ruzie is over wie het er in mag doen. Ze doen het echt samen om er vervolgens gezellig onderling over te kletsen hoe die oplost. Zo beslissen ze ook samen welke bruisbal er opgeofferd wordt. Het gaat volledig harmonieus en met de grootste lol. En ja, als dat het badderen nog leuker voor ze maakt, dan help ik daar graag aan mee.

Winactie

De bathbombs van Create It! zijn onder andere te koop bij Jase & Joy, Toychamp en Bol. Ze komen in leuke fleurige verpakkingen en zijn per set rond de €9. Een prima prijsje voor een verjaardagscadeautje (wie wil er immers dit niet voor zijn of haar verjaardag) of wellicht voor in de schoen of onder de boom. En natuurlijk geef ik ook de bruisballen ook gewoon weg aan één van mijn lezers. Wil je kans maken op alle vier de zakjes? Laat mij dan weten wat jouw (of die van je kind) ultieme ontspanning in bad is. Meedoen kan tot en met 16 november. Succes!

Facebook Comments

«

»

38 COMMENTS
 • Marian zw

  1 maand ago

  Heerlijk met een bruisbal in bad! Mijn kids kunnen daar ook super van genieten, eerst helemaal,laten uitbruisen en dan fijn met je playmobile spelen in bad! Manlief en ik gaan ook, zeker in de wintermaanden, regelmatig samen in bad met een heerlijk bruisbal. Even wetime!

 • Wendy Van De Reyd

  1 maand ago

  Mijn dochter Sharona is een echte bad genieter , zolang ze maar bruisballen of extra zeep heeft om te knoeien haha, ze is 16/12 jarig en het zakje met de kleine bruisballen heb ik al ingepakt klaarliggen, maar die andere waren ook super tof, dus waag graag een kansje op dit leuke pakket

 • Natasja

  1 maand ago

  Oh heerlijk! Hier neem ik mijn bluetooth speakertje mee. Gaat er zachtjes muziek aan. Ogen dicht en even niets moeten.

 • Marcia Kan

  1 maand ago

  Ultiem ontspannen in bad is voor onze jongste dochter vooral chillen met haar Barbies die allerlei wateravonturen beleven! Onze oudste dochter komt helemaal tot rust in bad met haar eigen Spotify playlist op de achtergrond! Deze bruisballen zouden het nóg ontspannender maken!

 • Kelly Aarts

  1 maand ago

  Yes please! Deze prijs is hier heel heel heel erg welkom. Mijn 2 meiden (5 en 8 jaar) houden hee erg van badderen met bijzondere dingen. Bruisballen, knetterbadzout, verkleurend badschuim, showerjelly, badparels en kneedbaar schuim zijn hier allemaal al uitgetest.
  Dit weekend hebben ze in een slijmbad gezeten, en dat was tot nu toe wel echt het toppunt van ontspanning en plezier!

 • Nele

  1 maand ago

  Mijn ultieme ontspanning in bad is zonder de kindjes in bad kunnen gaan :-). Het is al een grote luxe om zonder lawaai te kunnen genieten van een badje.

 • Jolanda W

  1 maand ago

  Dit zou superleuk zijn, iets voor in bad had ik ook opgeschreven om voor 5 december te gaan kopen. Di tg merk kende ik nog niet. Ze spelen in bad graag met de soort foamstickers van jungledieren. Niet ontspannend, maar wel leuk. Ook knetterbadzout geeft veel plezier.

 • Milou

  1 maand ago

  Hoe tof! Hier 2 waterratjes! Lekker in bad met een bruisbal of veel schuim! Lekker muziekje erbij en de kinderen zijn heerlijk aan t spelen.

 • Marjanne

  1 maand ago

  Minstens 5 barbiepoppen zijn met grote zorg geselecteerd en krijgen de eer om uitgekleed te worden en gaan mee in bad. Op de radio de grootste k3 hits, of nu de Sinterklaas liedjes, dat op de hoogste volume, een uur minimaal meebleren, En dan heel heel erg veel schuim erbij om het feest compleet te maken.

 • elisabeth maria martina

  1 maand ago

  met de muziek bubble kikker hebben quinn en lise het grootste plezier in bad

 • Bonnie

  1 maand ago

  Wij hebben een kleine badkamer maar de kids proppen zich nog lekker in een speciekuip 🙂 vooral onze dochter is gek op kliederen met schuim, showergels enz. Lekker slijm maken haha. Ons zoontje is gek op gekleurd water en kan zich zo goed vermaken met 2 bakjes.. een beetje overgieten.

 • lottie

  1 maand ago

  Een badeend: all-time favourite!

 • Alma

  1 maand ago

  Hoe meer schuim hoe beter!

 • Sonja Rietjens

  1 maand ago

  Mijn bad moment, is het moment dat ik rustig en alleen even kan genieten , van een heerlijk warm badje , maar als kleindochter er is dan is het eerder spetter spetter spater , heerlijk bruisballen water hahaha , het is voor haar ik deze kans dan ook super graag waag , mijn bruisballenfreakje

 • melissa

  1 maand ago

  ik ga bijna nooit in bad, maar mijn kinderen om de dag. gezellig samen; lekker warm; even samen spelen en het liefste met veel schuim of deze bruisballen straks 😉

 • Elle W

  1 maand ago

  leuk, onze meiden willen vaak douchen(gaat sneller) maar ik denk dat ze met deze bruisballen toch weer vaker in bad willen.

 • Els Black

  1 maand ago

  Mijn jongens vinden in bad gaan heerlijk, helaas hebben wij geen bad. Maar ze genieten er extra van bij opa en oma of als we met kerst op vakantie zijn in Engeland bij de familie. Met deze ballen word het natuurlijk nog extra leuk!

 • Sharon de Ridder

  1 maand ago

  Mijn ultieme bad-ontspanning: mijn tablet op de wasmand en een fijne film opzetten van Netflix. Heerlijk in het warme water weken… Mijn dochters daarentegen spetteren de hele boel onder *hahahahaha

 • Jessica

  1 maand ago

  We hebben thuis geen bad. Maar in januari ga ik met jalou samen een nachtje in een hotel. En heb om een bad gevraagd. Samen lekker tutten. En een bruisbal past daar dan natuurlijk bij.

  • G. T.

   1 maand ago

   Ik doe voor mijn zoontje vaak badschuim in bad. En als hij superveel geluk heeft, mag er eens de tablet bij staan om een filmpje te kijken.
   Maar een bruisbal is ook fijn!

 • Alicia

  1 maand ago

  Wat een leuke winactie dat kunnen we goed gebruiken bij oma in bad

 • Annemiek Stam

  1 maand ago

  Oh heerlijk! wij zijn alle 3 gek op badderen, Ik moet het altijd stil houden als ik in bad ga, want zodra ik erin lig en de jongste (8) heeft het door kan klimt hij erbij. En zo groot is mijn bad ook niet, hahahhaa. Als ik er dan uit ga dan neemt de oudste (10) mijn plek over. Ik lig altijd lekker te lezen, de jongens spelen met badeendjes, glow in the dark sticks (aanrader! in het donker). Ik waag graag een kansje op dit heerlijke pakket <3

 • Celina

  1 maand ago

  Mijn dochters ultieme ontspanning in bad is. Met haar zus en de heerlijke bruisballen te dobberen in oma’s bad.

 • Iris

  1 maand ago

  Die zien er leuk uit zeg! Mijn ultieme ontspanning in bad is lekker met mijn oren tussen het schuim en dan hoor je zachtjes al die schuimbelletjes bubbelen 😉

 • Nadine

  1 maand ago

  In ieder geval iets waar heel veel geur vanaf komt, waar je niet zo snel aan gewend raakt. Vaak raak je zo snel gewend aan de geur van badolie en dan ruik je het niet meer. Dat vind ik jammer. Het moet dus een sterke geur hebben om lekker lang van te genieten. Ik doe graag mee!

 • Oma Will

  1 maand ago

  Heerlijk is het om lekker ontspannen in bad te liggen en er dan een bruisbal in laten vallen.
  Mijn kleinkinderen zitten ook altijd in bad als ze bij mij logeren en dan laat ik ze er altijd een paar kleine bruisballetjes in doen, dat vinden ze altijd spannend.
  De bruisballetjes die ik kan winnen vind ik erg mooi van vorm en kleur.
  Heel graag doe ik mee voor mijn man, die het ook altijd lekker vindt ruiken. Leuk Kerstcadeautje!
  De kleinkinderen spelen in bad en mijn man en ik liggen te lezen.
  Ik volg op bloglovin en doe graag mee.

 • Jolijn kools

  1 maand ago

  Oh wat zouden mijn dochters dat gaaf vinden zeg !!! Ik waag dolgraag een kansje voor ze mee 🙂 Hun ultieme badmoment is: Een lekker vol warm bad met badparels of een bruisbal erin en dan gaan mijn dochters samen met een paar barbie’s erin spelen 🙂 Dat houden ze gerust een uur vol zo hahahah

 • Marianne van den Hoek

  1 maand ago

  Heeeeerlijk. Ik doe graag mee met deze actie 🙂

 • philip kraaiveld

  1 maand ago

  Met mijn badeendje spelen is lekker ontspannend

 • Bets

  1 maand ago

  Geweldig wat super fijn is dit, mijn ultieme ontspanning in bad is: een bad vullen met heerlijke goede badschuim en daar heerlijk ontspannen in gaan liggen met een maskertje op. Even lekker tijd nemen voor je zelf en helemaal tot rust komen. Met deze fijne bruisballen zal dit zeker ook een fijn ontspan moment worden!!

 • Tamar

  1 maand ago

  Onze kinderen zingen graag in bad

 • Marian B

  1 maand ago

  Mijn kinderen willen elke dag wel in bad. Ik eigenlijk ook wel, maar gezien de tijd gebeurt het eigenlijk alleen in het weekend. Zo’n bruisbal maakt het nog meer verwennen.

 • Lieke van Veen

  4 weken ago

  Mijn favoriete ontspanningsmoment in bad is met een heerlijke bruisbal van Lush, maar deze zijn helaas erg duur. Hopelijk zijn deze bruisballen een goed alternatief.

 • sylvia

  4 weken ago

  oohhw, onze oudste zoon is gek op bruisballen voor zijn bad, hij vindt het heerlijk om in een eigenlijk te heet bad te liggen en dan het volgens hem “gekriebel” van de bruisballen tussen zijn tenen te voelen

 • Sandra

  4 weken ago

  Alle 4 de zakjes? Wowwwwww 🙂 1 onder de boom voor mijn oudste dochter, 1 onder de boom voor mijn jongste dochter, 1 onder de boom voor mijn moeder en natuurlijk de laatste onder de boom voor mijzelf, ik kan mij er nu al op verheugen!

 • Aide

  4 weken ago

  Mijn ultieme ontspanning is een maskertje op en een bruisbal in bad en genieten maar. Of lekker met onze jongste plonsen in een bad vol bubbels.

 • carina peters

  4 weken ago

  Lekker in bad liggen, genieten van candle light radio op de achtergrond, heerlijk.

 • Jan

  4 weken ago

  Het spelen met het bad eendje.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Best een prestatie zo een foto van Elsa te maken. Mooie billen 😂
 • 35 weken en 3 dagen en kleine is groter dan gemiddeld. Waar verbergt ze zich dan?
 • De kamer van Veerle is deels “early dew”. Heeft ze helemaal zelf uitgezocht. Nu nog wat bloesemwit erbij en dan kan de interne verhuizing starten. Voordat er paniek komt: nee, niet zelf geverfd!
 • Verlof betekent ook extra dutjes doen. Het moet ook wel, want het begint nu gewoon al te rommelen. Veel en pijnlijke harde buiken. Wil haar wel nog twee weken binnen houden, dus wat meer rust nemen nu.
 • Eh.........really?
 • Dit blijf ik zo schattig vinden 😍
 • Mijn rijkdom 😍
 • Het nieuwe vriendje van de kleine. Het is gelijk dikke mik. Dank u @mylittleponybenelux en @theprfactory !!!

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Tip voorstelling voor de kleintjes: Sesamstraat Live!

Het is 10 november 2019: Sesamstraat bestaat 50 jaar! Omdat ...

Sluiten