De FeelGood Challenge


De lieve dames Merel en Kimberly hebben een nieuwe challenge bedacht, namelijk de #feelgoodchallenge. De komende tien weken krijgt iedereen, die meedoet een opdracht met als doel dat je beter over jezelf gaat voelen. Natuurlijk kan ik zo’n uitdaging niet aan mij voorbij laten gaan en doe ik dus gezellig mee.  

Waar ben je trots op?

De eerste opdracht leek vrij simpel. Waar ik trots op ben? Mijn kinderen natuurlijk! Daar hoef je toch niet lang over na te denken? Maar helaas, het antwoord mocht niet je kroost zijn. Ik werd dus soort van gedwongen om eens goed over mijn leven na te denken en iets er uit te pikken waar ik nou echt trots op kan zijn. Dat is best een lastige opgave, want ik ben wel blij met heel veel dingen. Maar om nou te zeggen dat ik er trots op ben? Ik weet het niet. Natuurlijk heb ik genoeg om trots op te zijn. Ik heb super man, een hechte familie, een leuke baan en een geweldige blog. Eigenlijk een prima leventje gewoon zo en ben ik best tevreden met mezelf. Het betekent niet dat ik niets aan mezelf zou willen veranderen hoor. Ik zou best wel wat minder kilootjes aan mijn lijf willen hebben (#workinprogress, maar de chipjes winnen het nog te vaak) en ook zou mijn huid wat rustiger mogen worden. Maar dat is allemaal uiterlijk en uiteindelijk niet zo belangrijk.

Dit is dan mijn antwoord

Het is eigenlijk mijn zusje die mij deed beseffen waar ik eigenlijk best trots op ben. Zij gaf het mij laatst een compliment en ik vind het inderdaad een bijzondere eigenschap van mij waar ik uitermate content mee ben. Mijn zusje noemde mij veerkrachtig en ik herken mij er wel in. Er zijn behoorlijk wat tegenslagen op mijn pad geweest de afgelopen tijd en ik kan er soms heel verdrietig of somber over worden. Toch laat ik niet (meer) mijn leven erdoor leiden en krabbel ik elke keer weer overeind en zie ik het vol positivisme tegemoet.  Dus ja, ik ben trots op veerkracht en mijn vermogen om dan ook alle ballen in de lucht te houden. En lief zusje, dank je dat je mij dit ook hebt laten beseffen.

Wat is nou hetgeen waar jij echt trots op bent?

Facebook Comments