Verhalen van een werkende moeder
TOP
Algemeen

“De FeelGood Challenge”

De lieve dames Merel en Kimberly hebben een nieuwe challenge bedacht, namelijk de #feelgoodchallenge. De komende tien weken krijgt iedereen, die meedoet een opdracht met als doel dat je beter over jezelf gaat voelen. Natuurlijk kan ik zo’n uitdaging niet aan mij voorbij laten gaan en doe ik dus gezellig mee.  

Waar ben je trots op?

De eerste opdracht leek vrij simpel. Waar ik trots op ben? Mijn kinderen natuurlijk! Daar hoef je toch niet lang over na te denken? Maar helaas, het antwoord mocht niet je kroost zijn. Ik werd dus soort van gedwongen om eens goed over mijn leven na te denken en iets er uit te pikken waar ik nou echt trots op kan zijn. Dat is best een lastige opgave, want ik ben wel blij met heel veel dingen. Maar om nou te zeggen dat ik er trots op ben? Ik weet het niet. Natuurlijk heb ik genoeg om trots op te zijn. Ik heb super man, een hechte familie, een leuke baan en een geweldige blog. Eigenlijk een prima leventje gewoon zo en ben ik best tevreden met mezelf. Het betekent niet dat ik niets aan mezelf zou willen veranderen hoor. Ik zou best wel wat minder kilootjes aan mijn lijf willen hebben (#workinprogress, maar de chipjes winnen het nog te vaak) en ook zou mijn huid wat rustiger mogen worden. Maar dat is allemaal uiterlijk en uiteindelijk niet zo belangrijk.

Dit is dan mijn antwoord

Het is eigenlijk mijn zusje die mij deed beseffen waar ik eigenlijk best trots op ben. Zij gaf het mij laatst een compliment en ik vind het inderdaad een bijzondere eigenschap van mij waar ik uitermate content mee ben. Mijn zusje noemde mij veerkrachtig en ik herken mij er wel in. Er zijn behoorlijk wat tegenslagen op mijn pad geweest de afgelopen tijd en ik kan er soms heel verdrietig of somber over worden. Toch laat ik niet (meer) mijn leven erdoor leiden en krabbel ik elke keer weer overeind en zie ik het vol positivisme tegemoet.  Dus ja, ik ben trots op veerkracht en mijn vermogen om dan ook alle ballen in de lucht te houden. En lief zusje, dank je dat je mij dit ook hebt laten beseffen.

Wat is nou hetgeen waar jij echt trots op bent?

Facebook Comments

«

»

3 COMMENTS
 • Merel

  7 maanden ago

  Vind veerkrachtig ook een heel mooi compliment. En als ik er nog iets aan mag toevoegen: ik vind je een heel liefdevolle vrouw. Je hebt een luisterend oor, bent eerlijk en denkt aan die kleine dingetjes die ertoe doen. Ben blij dat ik je afgelopen CP weekend nog beter heb leren kennen! Waren waardevolle gesprekken! Liefs

  • miriam

   7 maanden ago

   AUTHOR

   Je bent een lieverd!

 • Kimberly

  7 maanden ago

  Wat een mooi compliment en een fijne eigenschap om zeker trots op te zijn. Ik vind je vlotte babbel, je open houding en je humor echt hele mooie punten aan jou ❤

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Ze staan in de rij voor de Cozy Coupe van @littletikesbenelux #binnenkortmeer #gekregen #mamablogger #review #winactie
 • Veerle wilde een selfie maken 😂
 • Even een krijspaleisje pakken
 • Als mama een nieuwe tas heeft en dochterlief ermee vandoor gaat. #GastonLuga #GastonLugaNL #gekregen #review #binnenkortmeer
 • De zon schijnt en de vakantie komt er aan. Tijd om de tuin op orde te brengen. Het speelhuisje van de kinderen moet af en het kleine beetje gras dat nog over is moet bijgesnoeid worden. Daarna ook zeker nieuw gras zaaien, want er is bijna niets meer over.
 • Geweldige vrouwen en lieve vriendinnetjes!
 • De dames hadden er zin in! #premiere @universal_nl #uitgenodigd #binnenkortmeer
 • Filmpje gepakt met deze drie gezelligerds!

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Kleurtjes en vermaak voor onderweg

Afgelopen zomer waren we met de kinderen op vakantie in ...

Sluiten